Du er her: Itucation » Blog

Læs indslag og historier om alt hvad der rører sig indenfor jobsøgning, kurser mv.

Tips og tricks til Microsoft Outlook

Skrevet d. 27. juli 2017
Lær tips og tricks til at optimere dit arbejde i Microsoft Outlook og få mest muligt ud af programmet.   Trick #1 – Autofuldførelse af tekstbid Har du en bestemt tekstbid, som du ofte skriver i dine mails? Så kan du få Outlook til at autofuldføre tekstbidden. Dette gør du ved at markere tekstbidden, skifte til ”Indsæt” i værktøjslinjen, klikke på dropdown-menuen ”Hurt ... Læs mere her..

Arbejdsløs – hvad så?

Skrevet d. 22. juni 2017
Står du i den situation, at du er blevet opsagt? Så har du ofte en masse tanker og spørgsmål, der flyver rundt i hovedet. Vi har udarbejdet denne artikel, som kan guide dig gennem din situation, samt hvad du skal gøre som ledig.   Hvad gør jeg, når jeg bliver ledig? Når du er blevet ledig, skal du først og fremmest melde det til jobcentret og a-kassen. Den specifikke proces bl ... Læs mere her..

Hvad er kommunikation? Ordet kommunikation stammer fra de latinske ord communicatio og communicare,som hhv. betyder meddelelse og ”at gøre fælles”. Kommunikation kan derfor defineres som udveksling af meddelelser mellem individer. Kommunikation har mange former og udtryk, og derfor kan måden hvorpå vi kommunikerer variere. Kommunikation kan inddeles i følgende kategorier; verbal, nonv ... Læs mere her..

I Windows Server 2016 er der stort fokus på databehandling, virtualisering og sikkerhed. Den nye version afspejler de nutidige it-trends med containerisering og hybrid opkobling med cloud-løsninger. Der er mange nye features, hvoraf nedenstående skiller sig ud. Nano Server Den nye Nano Server fylder 92% mindre end Windows Server 2012’s Graphical User Interface (GUI) installation og har et ' ... Læs mere her..

Kurset har givet mig blod på tanden

Skrevet d. 5. december 2016
Tanja, som har deltaget på 6 ugers kurset for ledige Økonomistyring i Praksis inkl. e-conomic, fortæller, hvordan kurset har hjulpet hende med at skifte branche og med at komme videre. Tanja har erfaring som SOSU-hjælper, men blev opsagt fra sin stilling efter 12 år. Hun havde tidligere leget med tanken om at skifte branche og havde altid haft interesse for tal. Efter søgen på nettet fa ... Læs mere her..

Brugervenlighed – hvad er det?

Skrevet d. 11. november 2016
Brugervenlighed – også kaldet User Experience eller blot UX – er en metode hvorpå man udvikler et produkt, der sikrer at slutbrugerens behov og forventninger imødekommes. Behov og forventninger til behagelig, effektiv og intuitiv interaktion med produktet – f.eks. en hjemmeside. Du kender det måske selv, når du går ind på en hjemmeside for at finde nogle informationer. Det kan væ ... Læs mere her..

Den uundværlige ekstra bonus

Skrevet d. 30. august 2016
Med et spændende CV i bagagen rejste Patrick Juel, en tidligere kursist hos Itucation, hjem til Danmark efter at have besiddet en række forskellige stillinger i Los Angeles - lige fra Associate Producer på et kendt tv-show til daglig leder af en af de største sportsbarer i storbyen. Undervejs i eventyret havde Patrick da også haft sit eget it-support-firma, og it-branchen var således ikke uk ... Læs mere her..

Guide til 6 ugers jobrettet uddannelse

Skrevet d. 22. marts 2016
Selvom 6 ugers jobrettet uddannelse (det der tidligere hed 6 ugers selvvalgt) blev introduceret i begyndelsen af 2015, oplever jeg, at der stadig er tvivl om "hvad, hvem og hvordan". Derfor har jeg her samlet svarene på de spørgsmål, jeg oftest hører i forbindelse med 6 ugers jobrettet uddannelse - en mini guide til 6 ugers jobrettet uddannelse. Hvad er 6 ugers jobrettet uddannelse? 6 ugers ... Læs mere her..

itucation lancerer kursus i Microsoft Dynamics C5. Første holdstart er 11. april 2016 Kurset er 6 ugers jobrettet uddannelse økonomistyring for ledige, hvor du bliver undervist i erhvervsøkonomi, bogføring og regnskab med Microsoft Dynamics C5. Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Programmet er købt af over 85.000 virksomheder i e ... Læs mere her..

"Jeg sad og savlede til den jobsamtale, og blev ansat, fordi chefen godt kunne lide det lys, jeg fik i øjnene, når jeg talte om databaser. Det er simpelthen et drømmejob! Og jeg havde næppe fået det, hvis det ikke var for de to kurser, jeg tog hos Itucation." Dette var ordene i en mail, en af vores undervisere modtog den anden dag fra en tidligere kursist. Nana blev ledig 1. januar 2014 ... Læs mere her..

Sådan får du succes til en jobsamtale.

Skrevet d. 21. november 2014
Endelig kom den opringning eller mail hvor du skal til jobsamtale! Så er du kommet igennem nåleøjet, og jobbet er inde for rækkevidde. Men hvad nu? Hvordan sørger du får at gøre et godt indtryk til jobsamtalen, så du kommer videre og måske ender med at få jobbet? Jeg har her skrevet et indlæg der er baseret på mine egne erfaringer samt en masse andre råd der altid er gode at føl ... Læs mere her..

Hvad sker der med selvvalgt uddannelse?

Skrevet d. 5. november 2014
Ja hvad sker der? Vi ville ønske vi kunne fortælle hvad der kommer til at ske, men vi ved det faktisk ikke. Og det ved a-kasserne og Jobcentrene heller ikke! Det eneste vi ved det er at 6 ugers selvvalgt i den form vi kender den i dag forsvinder. Der ligger dog en pose penge der er rettet mod efteruddannelse af ledige, men hvem der får lov at få et opkvalificerings kursus ved vi heller ikke p ... Læs mere her..

Når man taler om jobsøgning kommer man ikke uden om de muligheder de sociale medier kan bringe - eller de udfordringer eller ligefrem hæmsko, de kan bringe hvis man ikke tænker sig om. Jeg skal nok lade være med at skrive et langt indlæg med en lang række gode råd og lange forklaringer om hvorfor sociale medier er fantastiske, og hvordan det hele tiden skubber den måde vi kommunikerer på ... Læs mere her..

Du er fyret! Alle der har prøvet det, ved at det aldrig er sjovt at blive fyret. Uanset hvad grunden er og hvor vemodige virksomheden, der fyrer en, er. Pludselig har man ordet "FYRET" stemplet i panden, og det føles som om man er blevet kasseret og smidt på porten. I dag er et arbejde for de fleste ikke blot der, hvor man tjener sine penge, men et sted, der er en del af ens identitet og en ... Læs mere her..

Rigtig mange mennesker har prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være jobsøgende, og hvor hårdt arbejde det kan være at få jobbet. Alle i itucation har prøvet at stå på den anden side og skulle ud at søge nye muligheder. Dette gælder også mig. Jeg var ledig i nogle måneder, og i løbet af disse måneder kom jeg til rigtig mange jobsamtaler. Jeg lærte at få men målrettede an ... Læs mere her..


Udarbejdet af Constant Solutions - Sitemap