Du er her: Itucation » Kurser for ledige » Århus

Jobrettede kurser for ledige i Århus

6 ugers Jobrettede kurser for ledige i Århus

Pr. 1 januar 2015 har du mulighed for 6 ugers jobrettet kursus fra 1. ledighedsdag. Kontakt din a-kasse og undersøg, om du er berettiget til kursus fra enten den nationale positivliste eller den regionale positivliste. 6 ugers jobrettet uddannelse er en god måde gratis at få opdateret dine kompetencer på CV’et.

Itucation udbyder  jobrettede kurser for ledige i Århus, som afvikles med klasseundervisning 4-5 dage om ugen.

Vores kurser for ledige er jobrettede, hvilket betyder at de er udformet efter arbejdsmarkedets behov. Du får et intensivt kursus, hvor vi arbejder målrettet på at give dig kompetencer der sikrer dig job!

Oversigt – kurser for ledige i Århus. 6 ugers jobrettede kurser


6 ugers jobrettet kursus for ledige
Grundlæggende regnskab. Bliv ekspert i e-conomic
Startdato
25/9 2017
Slutdato
10/11 2017
Bemærkninger
National positivliste: kursusnummer 37526, erhvervsgruppen; akademisk arbejde. REGIONAL POSITIVLISTE: på side 53 for Østjylland, på side 76 for Nordjylland, og listenummer 113 for Hovedstaden.
6 ugers jobrettet uddannelse for ledige
Hele pensum fra akademifaget 'Brugervenlighed og grafisk design' - og derudover også ekstramoduler i Photoshop, InDesign, sociale medier, SEO og e-mailmarkedsføring
Startdato
25/9 2017
Slutdato
10/11 2017
Bemærkninger
REGIONALE POSITIVLISTER: kurset er på side 34 på positivlisten for Nordjylland, side 11 på positivlisten for Vestjylland og side 54 på positivlisten for Østjylland.
Du er altid velkommen til at kontakte os. En af vores smilede medarbejdere er klar til at tale med dig.
70 27 27 84 eller skriv til kurser@itucation.dk
Vores jobrettede kurser for ledige i Århus er populære og vi har kursister fra hele landet. Bl.a Odense, Nordjylland, Esbjerg, Thisted, Kolding, Aalborg, Randers, Vejle, Frederikshavn, Fredericia, Holstebro
Udarbejdet af Constant Solutions - Sitemap