Du er her: Itucation » Om os

Om Itucation kurser

IT konsulenter og undervisere - itucationItucation kurser startede tilbage i 2010, hvor Søren og Noveed besluttede at starte et firma, der havde fokus på uddannelse indenfor IT specialist områderne.  Dette skulle gælde både virksomhederne og de personer der stod ledige.

I dag har vi 2 forretningsgrene. Den ene er vores kurser som vi udbyder som 6 ugers kursus til ledige (6 ugers jobrettet uddannelse og 6 ugers erhvervsrettede kurser), og den anden er vores kurser til virksomheder samt vores konsulentydelser. Kurserne til virksomhederne udbydes typisk som frekvenskurser med 5 kursusdage fordelt på 2 til 3 uger.

De to stiftere af  Itucation har flere årtiers erfaring som uddannelseskonsulenter og uddannelse af IT-specialister. Vi har derved et bredt funderet erfaringsgrundlag, et stort og mangeårigt netværk samt et højt kompetenceniveau, der både afspejler aktualitet og IT-branchens behov for uddannelse. Itucation er Microsoft Silver Learning Partner

Itucation er – og har altid været – en virksomhed, der føler socialt ansvar. Derfor har Itucation også involveret sig aktivt i at opkvalificere og genplacere borgere mellem jobs. Vi har lang erfaring inden for dette område og har opnået resultater, der taler for sig selv. Se vores kursistundersøgelse her.

En af årsagerne til vores succes er, at vores undervisere og konsulenter er velfunderede i stoffet, har mange års undervisnings- og konsulenterfaring og er MCSA/MCSE-certificerede samt MCT-certificerede. I undervisningen sørger vi desuden for at have fokus på sammenhængen mellem teori og praksis frem for at vægte det ene på bekostning af det andet. Som Microsoft Partner har vi altid adgang til de nyeste versioner af produktet, og kan derfor altid tilbyde innovativ undervisning.

LOGOER- ms-pearson-android

 

Udarbejdet af Constant Solutions - Sitemap