Styrk dit CV med kompetencer i Microsoft SQL Server (database)

Arbejd professionelt med servere, databaser og business intelligens

» Hent kursusbeskrivelsen som PDF

På kurset vil du arbejde med de helt nye features indenfor Microsoft SQL 2014 databaser, modellering og administration, samt data warehouse implementering og forespørgsler.Du vil efter kurset kunne arbejde professionelt med databaser og servere, og dine kompetencer vil være opgraderet inden for de helt nye features. Kurset i SQL er henvendt dig, der ønsker at vedligeholde og administrere SQL server databaser, eller ønsker at arbejde i miljøer, hvor databaser spiller en afgørende faktor, herunder også udvikling af applikationer, som benytter indhold fra SQL Server databaser.

Udbytte af kurset

I løbet af kurset vil du arbejde med de helt nye features indenfor Microsoft SQL 2014/2016 databaser, administration og modellering, samt forespørgsler og data warehouse implementering. Efter kurset vil du kunne arbejde professionelt med databaser, business intelligens og datamodellering. Derudover vil du kunne håndtere Big Data, samt App integration til Microsoft SQL og Cloud-løsninger.

Efter kurset vil du have gennemgået det meste af pensum fra 70-462 Administration af Microsoft SQL Server 2014/2016 og store dele af 70-461 og 70-463. Alle certificeringer kan tages direkte hos Itucation, som kan tilkøbes efter kurset. Du vil kunne bestride stillinger som Database administrator, Infrastruktur og Data Warehouse arkitekt. Du kan rådgive virksomheder i forhold til data integritet og anvendelse.
 

Kommende holdopstart

København:

 • 19. februar – 4. april 2018
 • 9. april – 23. maj 2018
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding. Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Godkendt på regional positivliste

Microsoft SQL Server, databaseKurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i SQL Server 2014/2016.

Listenummer 108 på regional positivliste for Hovedstaden og 100 for Sjælland.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du mere information om kurset. Du skal blot klikke på de enkelte overskrifter for at få mere at vide om det specifikke emne.

Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Certificering

Efter de 6 uger vil du have gennemgået pensum til de meste af 70-462 Administration af Microsoft SQL Server 2014 og dele af 70-461 og 70-463. Kurset indeholder både teoretiske elementer og praktiske opgaver og kan afsluttes med Microsoft certificering. Certificeringer er et valgfrit tilvalg, man kan foretage efter kursets afslutning, og er ikke med i prisen. Vejledende pris: kr. 1.800,- ex moms.

Hvad er SQL?

Microsoft SQL Server er en pålidelig, sikker og skalerbar databaseplatform til forretningskritiske applikationer omfattende administrationsværktøjer og sporbarhed. En meget mere stabil drift af systemet, Microsoft SQL server er også grundstenen i mange af Microsoft andre Enterprise produkter CRM, SharePoint, Systemcenter, Applikationsudvikling, Forefront Microsoft Dynamics, NAV  mm. Derfor vil dette kursus i Microsoft SQL Server 2014 give dig brede kompetencer, der kan benyttes i en vifte af systemer, der benyttes af virksomheder overalt.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring i brugen af pc’ere og operativsystemet Windows Server

 • Grundlæggende kendskab til databaser

 • Forståelse for netværk, servere og deres relationer

 • En it‐uddannelsesmæssig baggrund på minimum ungdomsuddannelses-niveau eller erhvervserfaring svarende dertil

 • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde i it‐branchen

 • Fortrolig med engelsk, da materialet er på engelsk

Kursusform

 • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 3.998,68,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 23.992,-

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.