Marketing, brugervenlighed og sociale medier

Enkeltfag: Brugervenlighed og grafisk design

Arbejd professionelt med brugervenlighed og grafisk design, og sæt fokus på brugerne og deres behov

Søger du et kursus, hvor du bliver opdateret inden for de seneste versioner af WordPress, Adobe Creative Cloud (Photoshop og InDesign) og Google Analytics?

» Brugervenlighed og grafisk design inkl. WordPress og Photoshop (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så er dette kursus i grafisk design, usability og sociale medier det rette for dig. I løbet af kursets 6 uger bliver du i stand til at arbejde professionelt med webdesign, designudvikling og vedligeholdelse af hjemmesider. Dertil lærer du at indtænke SEO/SEM og genere trafik fra Google, Facebook og andre sociale medier.

På kurset lærer du at arbejde med e-mailmarkedsføring, brugertests, sociale medier, videoredigering, brochurer m.m. Kurset veksler mellem teori og praksis, så du opnår ligeledes hands-on erfaring med programmerne, som eksempelvis Adobe Photoshop og InDesign.

Du lærer at udarbejde og gennemføre forskellige brugertests, så du kan opbygge en brugervenlig hjemmeside i WordPress, som er ét af de mest populære CMS-systemer. Samtidig får du hands-on erfaring med både Photoshop og InDesign, så du kan arbejde med billedredigering og grafisk design.

Derudover lærer du også at markedsføre din brugervenlige hjemmeside via sociale medier. Her bliver du bl.a. undervist i Facebook, LinkedIn, Instagram, Mailchimp, samt Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM). Kurset giver dig akademifaget Brugervenlighed og grafisk design og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS-point. Kurset i usability, grafisk design, Photoshop og sociale medier er særligt rettet mod dig, der ønsker at arbejde som webmaster, marketingkoordinator, social media manager m.m.

Mulighed for sparring med Itucations Karrierecoach

Itucations Karrierecoach står til rådighed under kurset, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik. Dertil kommer vores Karrierecoach kommer ind på kurset og holder inspirerende oplæg om arbejdsmarkedet. Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche ledige stillinger og praktikforløb med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

 • 23. september – 1. november 2019
 • 4. november – 13. december 2019
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Brugervenlighed

Brugervenlighed

På kurset bliver du undervist i brugertests, samt hvordan du udfører testene og analyserer resultatet, så du kan designe en brugervenlighed hjemmeside, som brugeren nemt kan navigere rundt på. Du opnår bl.a. kendskab til kortsortering, ekspertvurdering, gangstertesten m.m.

Hjemmesideudvikling og webdesign

Hjemmesideudvikling og webdesign

Du bliver undervist i webdesign og CMS-systemet WordPress, som bruges til hjemmesideudvikling. Dertil lærer du hvordan du opretter og designer en hjemmeside i WordPress, og samtidig bliver du undervist i plugins, temaer, widgets m.m.

Sociale medier

Sociale medier

Du opnår kompetencer inden for Facebook, Instagram og LinkedIn m.fl., samt hvordan disse platforme integreres med en virksomheds hjemmeside. Dertil bliver du undervist i anvendelse af sociale medier, samt YouTube og andre videokanaler i din markedsføring af virksomheden og hjemmesiden.

Adobe-pakken

Adobe-pakken

Du får viden og kompetencer i Photoshop og InDesign, så du kan redigere billeder og arbejde med grafisk design ud fra farvelære og designprincipper. Derudover bliver du undervist i videoredigering i Premiere Pro.

E-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Du bliver undervist i hvordan du kan anvende Mailchimp til indsamling af email-adresser og udsendelse af relevante nyhedsbreve til din målgruppe. Dertil bliver du undervist i Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst kommunikerer med dine potentielle kunder.

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Du opnår grundig viden og erfaring med SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing), så du kan markedsføre virksomheden via Google – både organisk og betalt. Derudover opnår du grundigt kendskab til trafikmåling og Google Analytics.

Godkendt på national positivliste

usability, sociale medier, SEO/SEM, adobe, grafisk design. Kurser for ledigeKurset er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37542 og kurset hører under erhvervsgruppen; IT og teleteknik.
Listetitel: Brugervenlighed og grafisk design.

Godkendt på regional positivliste

Kurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette usabilitykursus. Listenummer 205 på regional positivliste for Hovedstaden og 132 for Sjælland.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du yderligere informationer om kurset i usability og grafisk design inkl. InDesign og Photoshop. Du skal blot klikke på overskrifterne for at få mere information om det givne emne.

Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål herunder, så kontakt os gerne på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Mulighed for eksamen

Modulet Brugervenlighed og grafisk design er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Informationsteknologi. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

 • PC- og interneterfaring

 • Ønsker at arbejde med usability, sociale medier, online markedsføring, InDesign og Photoshop

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

 • Du vil modtage klasseundervisning alle ugens 5 dage fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner og omfatter både teori og praktiske øvelser.

 • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under alle 6 uger.

Hjemmearbejde

På kurset Brugervenlighed og grafisk design inkl. Photoshop og InDesign skal du beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

På dette webdesignkursus inkl. grafisk design, brugervenlighed og sociale medier er kursusmaterialet både på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse, afholder de udgiften på DKK 4.068,45,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.410,70,-

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kurser for ledige København

Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3
2100 København Ø.

Vores kursusfaciliteter er placeret i gåafstand fra Ryparken station, hvor det er muligt både at tage med bus eller tog. Dertil tilbyder vi også gratis parkering, såfremt du kommer i bil.

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med de kompetencer du opnår via dette kursus.

» Se ledige jobs her