fbpx

Java SE 8 programmering inkl. Android

E-learningskursus

Dato for opstart

Opstart, når det passer dig

Sted

Online (E-learning)

Undervisning

5 dage om ugen

Bliv god til

Java SE 8 programmering & Android

Få kompetencer inden for Java programmering og lær at udvikle apps til en række forskellige platforme

Styrk dit CV med færdigheder inden for Android og Java

Java SE 8 programmering inkl. Android

(Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Styrk dine kompetencer

På dette e-learningskursus lærer du at udvikle apps til en række forskellige platforme ved brug af Java - et cross-platform sprog. Denne undervisning kobles sammen med Android, hvor du bl.a. lærer om design, udvikling og distribuering. På dette e-learningskursus får du altså både færdigheder i Android og Java programmering.

Udbytte af kurset

Under e-learningskurset opbygger du viden og erfaring med interfaces, API, polymorphism, Lambda expressions, encapulation og meget mere. Undervisningsmodulerne giver dig ligeledes et indblik i Android SDK, RESTful services og Android Security Essentials. Alt i alt opnår du værdifuld viden om både Java og Android, som du kan anvende til udvikling og programmering af applikationer på tværs af platforme.

E-learningskurset bygger på pensum svarende til certificering 1Z0-808 og 1Z0-809. Som en del af forløbet tilbyder vi, at du får to certificeringsforsøg. Disse to certificeringer skal dog afholdes inden for 2 måneder efter kursets afslutning, ellers bortfalder tilbuddet. Du kan tage certificeringer direkte hos os efter kurset.

Kursets opbygning

E-learningskurset består af dybdegående undervisningsmoduler, tips og tricks, korrespondance med mentor via mail eller chat og TestPrep exam simulation - et eksamenssimuleringsværktøj. Yderligere får du adgang til e-bøger, som supplement til e-learningsmodulerne.

 • Afholdelsesgaranti
 • Godkendt på regional positivliste
 • Adgang til Books24/7
 • Online mentor tilknyttet med dialog via mail og chat 24/7
 • TestPrep exam simulation
 • Kurset foregår på engelsk

Styrk dine kompetencer

På dette e-learningskursus lærer du at udvikle apps til en række forskellige platforme ved brug af Java – et cross-platform sprog. Denne undervisning kobles sammen med Android, hvor du bl.a. lærer om design, udvikling og distribuering. På dette e-learningskursus får du altså både færdigheder i Android og Java programmering.

Udbytte af kurset

Under e-learningskurset opbygger du viden og erfaring med interfaces, API, polymorphism, Lambda expressions, encapulation og meget mere. Undervisningsmodulerne giver dig ligeledes et indblik i Android SDK, RESTful services og Android Security Essentials. Alt i alt opnår du værdifuld viden om både Java og Android, som du kan anvende til udvikling og programmering af applikationer på tværs af platforme.

E-learningskurset bygger på pensum svarende til certificering 1Z0-808 og 1Z0-809. Som en del af forløbet tilbyder vi, at du får to certificeringsforsøg. Disse to certificeringer skal dog afholdes inden for 2 måneder efter kursets afslutning, ellers bortfalder tilbuddet. Du kan tage certificeringer direkte hos os efter kurset.

Kursets opbygning

E-learningskurset består af dybdegående undervisningsmoduler, tips og tricks, korrespondance med mentor via mail eller chat og TestPrep exam simulation – et eksamenssimuleringsværktøj. Yderligere får du adgang til e-bøger, som supplement til e-learningsmodulerne.

Java SE 8 programmering inkl. Android - Itucation - Læs mere her

Lær programmering og app-udvikling med Java og Android på dette e-learningskursus. Kurset kan afsluttes med certificering. Søg via jobcentret.

Course Provider: Organization

Course Provider Name: Itucation

Mulighed for sparring med Karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.  Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Hvad kan jeg tage med fra dette kursus

Kursets indhold

Java SE 8

Java SE 8 programmer I (1Z0-808)

 • Introduction to Java
 • Objects & classes
 • Encapsulations & methods
 • Data manipulation
 • Inheritance & loops
 • Interfaces
  Deployment & exceptions

Programmering

Java SE 8 programmer II (1Z0-809)

 • Variables & arrays
 • Loop constructs
 • Polymorphism & abstraction
 • Lambda expressions
 • Concurrency
 • Date/time API
 • Parallelism
 • Localization

Android udvikling

Android Application Developement

 • Design, udvikling og distribuerin
 • API & RESTful services
 • Best Practices
 • Monetize Android Applications
 • Android SDK
 • Android Security Essentials

Programmering

Grundlæggende og videregående programmering

Du lærer Java-programmering helt fra bunden og i løbet af kursets moduler får du både grundlæggende og mere avancerede teknikker på plads. Vi kommer både omkring datatyper, variable, metoder, objekter, løkker og en masse andre emner.

Android udvikling

Android SDK

Apps til Android skal leve op til en lang række krav fra Google og her er det omfattende SDK / Software Development Kit en uvurderlig hjælp, for her er der både kode, biblioteker / libraries og en masse andet værdifuldt indhold, der hjælper dig med at lave en velfungerende og sikker app, som kan gøre brugerne tilfredse.

Sikkerhed

Din kode og din app skal udvikles under hensyntagen til brugervenlighed, hastighed og mange andre hensyn – herunder sikkerhed. Du lærer om “security essentials” i forbindelse med Android-modulet på dette e-learningskursus.

Proces

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt. 

Find det rigtige kursus for netop dig

Vejledning & uforpligtende forhåndsreservation

Søg kurset via a-kassen eller jobcentret

Optagelse & start på kurset

Regional positivliste

Java SE 8 Programmering

Kurset er pt. ikke godkendt på de regionale positivlister.

Praktiske informationer

Har du brug for mere information om e-learningskurset i Java og Android? Så klik på nedenstående faner og læs mere.

Hvis dit spørgsmål ikke bliver besvaret, så giv os et kald på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.
Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Certificering

E-learningskurset er udformet således, at du vil have gennemgået pensum svarende til certificering 1Z0-808 og 1Zo-809. Du har derfor mulighed for at afslutte kurset med certificeringer i infrastruktur.

Som en del af dette e-learningskurset tilbyder vi to certificeringsforsøg. De to certificeringsforsøg skal dog afholdes inden for 2 måneder efter kursets afslutning, ellers bortfalder tilbuddet. Certificeringer kan tages direkte hos Itucation i vores testcenter efter endt kursus.

Forudsætninger for deltagelse

 • Det anbefales, at du har erfaring i brug af pc og
  Windows, samt har grundlæggende forståelse for og erfaring med programmering.
 • Derudover må du gerne have en uddannelsesbaggrund
  inden for it eller erhvervserfaring svarende dertil.
 • Du er motiveret og har ambitioner om at arbejde
  med Java SE programmering.

Kursusmateriale

Som en del af dette e-learningskursus får du adgang til e-bøger, som skal ses som et supplement i undervisningsmodulerne. Kurset, samt kursusmaterialet foregår på engelsk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers e-learningskursus er DKK 19.600 ex. moms.

Lokation

Undervisningen foregår udelukkende online i form af e-learning.
Vær opmærksom på, at kurset foregår på engelsk.

Skal du med på dette kursus?

100% uforpligtende tilmelding

Dato for opstart

Opstart, når det passer dig

Sted

Online (E-learning)

Ledige jobs

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

Flere relevante kurser

Er du interesseret i andre kurser?

Hvorfor tage e-learningskurset Java SE 8 programmering inkl. Android?

Kom tilbage i arbejde efter dit e-learningskursus Java SE 8 programmering inkl. Android

På dette e-learningskursus lærer du om programmering i Java. Det er et af de mest udbredte og fleksible sprog og det kan bl.a. bruges til udvikling af Android-apps. Du lærer både om grundlæggende programmering af cross-platform-applikationer, om opbygning af brugerflader, om sikker kode og om Android-specifikke emner, herunder Android SDK (software development kit).

I modulet om grundlæggende Java-programmering bliver du introduceret til sproget, lærer om objekter og klasser, metoder, løkker, nedarvning af egenskaber mv. Dette udvides i den næste og mere avancerede del til bl.a. variable, lambda expressions, samtidighed / concurrency, API’er mv.

Fra dette afsæt lærer du at anvende Java til programmering af Android-apps og du bliver i denne forbindelse introduceret til de krav, som Google stiller til Android-apps samt den måde, de hjælper dig på vej med deres omfattende Android SDK. Du lærer også om best practises samt om at tjene penge på Android-apps. Endelig indgår sikkerhed med en betydelig vægt.

Vores e-learningskursus Java SE 8 programmering inkl. Android har fra start til slut fokus på, at du:

✓ Skal kunne få arbejde som programmør med speciale i Java og Android eller lignende stilling efter endt e-learningskursus.
✓ Får en solid viden om Java-programmering samt kravene til Android-apps.
✓ Kan programmere Android-apps, som lever op til kravene om brugervenlighed, sikkerhed mv. fra Google.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.