Enkeltfag: Erhvervsøkonomi

Lær grundlæggende erhvervsøkonomi og regnskab på 6 ugers jobrettet uddannelse

Styrk dit CV med kompetencer i bogføring i Microsoft Dynamics C5

På dette kursus vil du lære grundlæggende regnskab, bogføring og erhvervsøkonomi. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset, og når du er færdig, ved du alt det du skal kunne for at arbejde med økonomistyring og regneark.

Derudover bliver du undervist i Microsoft Dynamics C5, der er et online regnskabsprogram specielt udviklet til mindre virksomheder. Programmet er købt af mere end 85.000 virksomheder i et utal af forskellige brancher.

Udbytte af kurset

I løbet af kurset vil du arbejde med regnskab, erhvervsøkonomi og bogføring på et grundlæggende niveau. Regnskabets opbygning bliver gennemgået og derudover indgår der øvelser i bogføring af bl.a. bilag, afstemninger, moms, debet, integration af CSV filer, Excel, og lønsystemer. Du lærer at forstå et regnskab og omsætte teorien til praksis og samtidig bliver du undervist i kontoplan, årsafslutning m.m. Du lærer desuden at bruge regnskabsprogrammet Dynamics C5, der er sat enkelt og overskueligt op og er nemt at arbejde med.

Dette kursus er til dig, der har erfaring med administration og kontor eller ønsker at få et arbejde inden for dette område. Kurset er ligeledes oplagt, hvis du vil starte egen virksomhed.

Kommende holdopstart

København:

  • Kontakt os på tlf. 7027 2784 for at høre mere.
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Erhvervsøkonomi

Erhvervsøkonomi

Du lærer hvordan du opsætter Dynamics NAV og samtidig lærer du at betjene programmets finansmodul, debitormodul, kreditormodul og lagermodul. Derudover bliver du undervist i statistikker, samt finansiel rapportering m.m.

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5

Du bliver undervist i anvendelse Dynamics C5 til lagerstyring, projektstyring, samt leverandør- og kundestyring. Dertil lærer du at benytte programmet til finans, rapportering og indscanning. Du bliver undervist i hvordan C5 integrerer med CSV-filer, Excel og Danløn.

Excel

Excel

I Excel opnår du kompetencer inden for udarbejdelse af analyser, samt balance-, resultat- og likviditetsbudget. Ydermere lærer du at udarbejde investeringskalkuler, finansieringsforslag, grafer, pivottabeller og funktioner, som bl.a. HVIS, dato og navigering.

 

Godkendt på national positivliste

regnskabskursus inkl. Dynamics C5. Kurser for ledige KøbenhavnDette kursus er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37385 og kurset hører under erhvervsgruppen; akademisk arbejde.
Listetitel: Erhvervsøkonomi.

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus. Listenummer 370 på regional positivliste for Hovedstaden og listenummer 265 for Sjælland.

Praktiske informationer

Få yderligere informationer om erhvervsøkonomi-kurset ved at klikke på de enkelte overskrifter nedenfor.

Bliver dit spørgsmål ikke besvaret, så giv os gerne et kald på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Mulighed for eksamen

Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

  • Kendskab og erfaring i brugen af PC

  • Motiveret og med ambitioner om at arbejde med erhvervsøkonomi og bogføring

  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

  • Kurset består af klasseundervisning 5 dage om ugen i tidsrummet kl. 09.00 til 15.00.

  • Undervisningen bygger på en vekselvirkning mellem teori og praksis, og er på i alt 30 lektioner om ugen.

  • Vi stiller undervisningsmateriale og pc til rådighed.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92,-

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kurser for ledige

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring) ligger i gåafstand fra vores adresse.