Bogføring, løn, moms, lagerstyring m.v.

Enkeltfag: Erhvervsøkonomi

Få kompetencer i erhvervsøkonomi, grundlæggende regnskab og bogføring, og styrk dit CV

Søger du et kursus, hvor du lærer erhvervsøkonomi, bogføring, regnskab og samtidig får hands-on erfaring med
e-conomic og Excel?

» Erhvervsøkonomi inkl. e-conomic og Excel (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så er dette regnskabskursus det rette for dig. På kurset bliver du undervist i bogføring i e-conomic, som anvendes af flere tusind virksomheder. Netop derfor er kompetencerne inden for dette felt i høj grad efterspurgte i erhverslivet. Du får samtidig viden om økonomirapportering, budgetter, finansiering og investering.

I løbet af kursets 6 uger får du hands-on erfaring med Excel, hvor du bl.a. opnår kompetencer inden for totalbudgettet og dets bestanddele. Du lærer ligeledes hvordan du anvender Excel til beregning og vurdering af finansieringsforslag og investeringskalkuler.

Kurset giver dig akademifaget Erhvervsøkonomi og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS-point. Kurset er til dig, der ønsker at arbejde med økonomi, uanset om det er som controller, bogholder, regnskabschef eller lignende. Ligeledes er kurset oplagt, hvis du ønsker at starte egen virksomhed. Uanset hvem du er, får du konkrete redskaber og værdifuld viden med dig

Kommende holdopstart

Aarhus:

  • 10. april – 3. juni 2019
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.Godkendt på national positivliste

Erhvervsøkonomi, regnskab, bogføring, e-conomic og excelDette kursus i erhvervsøkonomi er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37385 og kurset hører under erhvervsgruppen; akademisk arbejde.
Listetitel: Erhvervsøkonomi.

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus. Kurset er at finde på side 17 på regional positivliste for Østjylland og på side 10 for Vestjylland.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du mere information om dette regnskabskursus. Du skal blot klikke på de enkelte overskrifter for at få mere at vide om det specifikke emne.

Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Hvad er e-conomic?

Med e-conomic får du en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Grundmodulet indeholder både et finans-, kreditor-, debitor- og et fakturamodul, og man kan tilføje mere funktionalitet i takt med at forretningen vokser. Der er udviklet mere end 150 forskellige integrationer til programmet, således at man kan overføre data fra eksempelvis sit lønsystem, kasseapparat, lager eller sin webshop til e-conomic. Programmets succes skyldes, at det er brugervenligt, skalerbart og desuden tilgængeligt 24/7, i og med at det er cloud baseret.

Regnskabsprogrammet e-conomic bruges af mere end 100.000 virksomheder, samt revisorer og bogholdere – både mindre virksomheder og top 10 revisionsvirksomheder. Derfor er kompetencer på dette felt i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet. Læs mere om e-conomic.

Forudsætninger for deltagelse

  • Erfaring i brugen af PC’er og er internetbruger

  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med bogføring

  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform

  • Du vil modtage klasseundervisning fra kl. 08.30 til 14.30.

  • Der er fire undervisningsdage og en projektdag om ugen

  • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 3.500,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 21.000,-

Sted

Undervisningen foregår hos Erhvervsakademi Aarhus,
Sønderhøj, 8260 Viby J.