“Jeg sad og savlede til den jobsamtale, og blev ansat, fordi chefen godt kunne lide det lys, jeg fik i øjnene, når jeg talte om databaser”.

“Det er simpelthen et drømmejob! Og jeg havde næppe fået det, hvis det ikke var for de to kurser, jeg tog hos Itucation.”
Nana. itucationDette var ordene i en mail, en af vores undervisere modtog den anden dag fra en tidligere kursist.

Nana blev ledig 1. januar 2014 efter at have arbejdet med systemudvikling i 27 år. Men som hun selv formulerer det, så var hendes CV håbløs forældet, og da hun havde undersøgt hvilke kompetencer firmaerne efterspurgte, gik hun i jobcenteret. Nana var god til at argumentere og fik bevilget et SharePoint kursus, og efterfølgende tog hun et SQL kursus som selvvalgt uddannelse.

“..og jeg var til fire jobsamtaler som databaseudvikler i oktober. Det var lige så mange som resten af året tilsammen. Samtale nr. fire gav mig et job”

___________________________________________

Læs om jobrettet uddannelse her.

__________________________________________

Sikke en dejligt historie, der viser at et forældet CV ikke er en hæmsko for at få et nyt arbejde. Nana lavede research på markedet, fandt hullerne i CV’et og havde argumenterne i orden, så hun fik kurserne hun havde brug for.
Derudover viser historien også, at det er en blanding af kompetencer og det engagement man viser, der gør forskellen.  I Nanas tilfælde var det “lyset i øjnene”, der talte.

Sådan en historie gør vores arbejde i itucation så pragtfuldt! For os handler det ikke bare om at stå op om morgenen, tjene vores penge og tage hjem igen, men det handler om at skabe værdi for de mennesker, der vælger vores kurser.

Underviseren der modtog mailen blev meget glad og sagde: “Når jeg lægger liv og sjæl i at undervise og hjælpe disse mennesker videre, er det fantastisk når de derefter giver sig tid til at fortælle disse historier”

Stort tillykke til Nana, og tak fordi du ville dele din historie med os.

 
Neel-itucation- bestil et kursus
Skrevet af Tina Faith Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post kommentar