Itucation tilbyder sine kursister karriere speeddating hos Microsoft –  jobsamtaler for ledige. I samarbejde med Microsoft og Jobcenter fik Itucations kursister i foråret 2013 mulighed for en række samtaler med Microsoft Partnere – en såkaldt karriere ”speeddating”.Fælles for disse virksomheder er at de alle mangler IT medarbejdere til at løse forskellige opgaver og projekter i virksomheden.

I dag er der mange Microsoft Partnere, der mangler konsulenter og medarbejdere til at løse deres IT opgaver. Itucation udbyder IT kurser til ledige, der netop er tilrettelagt efter de behov, der efterspørges hos partnere. ledig_kursist_sharepoint_speeddating_microsoftVi i Itucation uddanner vores kursister indenfor eftertragtede specialist områder, og vores kurser er rettet mod internationale anerkendte certificeringer. Vi har yderst kompetence undervisere, der alle er certificerede, og derfor oparbejder vores kursister viden og attraktive kompetencer i løbet af de 6 uger, de går på kursus hos os.

Disse kursister vil vi gerne hjælpe tilbage på arbejdsmarkedet.

I foråret inviterede vi over 30 af vores ledige kursister til karriere “speeddating”, hvor de fik mulighed for at have en kort samtale med en række virksomheder. Fælles for disse virksomheder var, at de alle søgte nye medarbejder med de kompetencer som Itucation underviser i.

De ledige var positive, og så gode jobmuligheder

“Det er en fantastisk mulighed for at netværke, og jeg har udvekslet visitkort med flere. Dette virker langt bedre end at sende 9 uopfordrede ansøgninger. Jeg tror der er mulighed for at få 2-3 jobsamtaler efter dette, så jeg har haft en kanon dag!”
Panêrak Møller, kursist hos Itucation

”Dette arrangement var for mig en stor forløsning, da jeg kan se der er stor efterspørgsel på kompetencer indenfor SharePoint. Et par virksomheder har sagt de vil ringe til mig vedr. jobsamtaler bagefter.”
Offeibea Akuffo, kursist hos Itucation

Virksomhederne var tilfredse

Virksomhederne var glade for arrangementet, og flere virksomheder har allerede forespurgt om en speeddating mere.

”Dette er en super nem måde for os at screene kandidaterne. Dette arrangement er luksus for os, da en rekruttering normalt er meget administrativ tung, og vi sparer derved tid og kræfter. Vi har fundet et par interessante kandidater, vi vil gå videre med”
Jacob og Claus fra webtop. Microsoft Partner

Resultater

Som sagt var både de ledige og virksomhederne meget tilfredse med arrangementet, og flere så gode muligheder for et fremtidigt samarbejde.

Små 3 uger efter arrangementet er 1/3 af vores kursister kommet til jobsamtaler – flere kandidater i flere forskellige virksomheder.
Vi forventer mange flere positive tilbagemeldinger de næste par uger.

Virksomhederne vil have mere

Itucation er løbende i kontakt med Microsoft, der har fået meget positive tilbagemeldinger fra de partnere der deltog, samt meldinger om at flere ønsker at være med ved næste arrangement.
Derfor inviterer Itucation og Microsoft snarest til en ny speedating, hvor Itucations ledige kursister igen får muligheden for at få en eller flere jobsamtaler med en række virksomheder, der alle søger nye IT-medarbejdere.

Itucation er stolte af at være en del af dette arrangement, og vi ser frem til flere positive tilbagemeldinger. Itucation vil fortsat udvikle kurser, der er tilrettelagt arbejdsmarkedet.

På nuværende tidspunkt går 62 % af vores kursister i arbejde efter end uddannelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post kommentar