KURSER FOR LEDIGE

Digital Markedsføring inkl. Google Certificering

Kurset veksler mellem teori og praksis, og i undervisningen er der indlagt masser af hands-on-opgaver, hvor du arbejder med hele processen fra den indledende opbygning af en hjemmeside med tilhørende digitale markedsføringskanaler via forbedringer teknisk, indholdsmæssigt og performancemæssigt til de mange beslutninger, prioriteringer og afvejninger, som indgår undervejs. Du arbejder med online marketing lige fra opbygningen af en hjemmeside og usability, til markedsføringen af denne via Social Media, SEO og annoncering med Google Ads.

Kurset giver dig akademifaget Digital markedsføring og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS point.

Tilmeld dig kurset her

Lær alt det nyeste indenfor Digital Markedsføring og Sociale Medier

Dette kursus for ledige i digital markedsføring har fokus på digital strategi, WordPress, konverteringsoptimering, e-mailmarkedsføring, sociale medier, SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing) og meget, meget mere. Du lærer at opbygge en brugervenlig hjemmeside i det populære CMS-system WordPress. Hertil lærer du at markedsføre virksomheden online – både via sociale medier, SEO/SEM og e-mailmarkedsføring via Mailchimp. Introduktion til videoredigering i Adobe Premiere indgår også.

Du bliver undervist i digital strategi og lærer hvordan en virksomhed får størst mulig succes med online marketing. Samtidig får du en hands-on introduktion til de vigtigste og mest populære programmer inden for digital markedsføring: WordPress, Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Mailchimp, Adobe Photoshop og InDesign, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Jobs indenfor Digital Markedsføring

Kurset i Digital Markedsføring inkl. Google certificering klæder dig på til et job, som eksempelvis webmaster eller marketingmedarbejder i en virksomheds interne marketingafdeling eller på et webbureau. Nogle bruger kurset til at starte egen virksomhed og mange bruger det i kombination med eksisterende kompetencer og erfaringer forud for kurset i et nyt job, hvor digital markedsføring er en del af ugens opgaver mens andre dele handler om andre faglige specialer.

Information & pris

Dato for 1. afgang:14. august - 22. september 2023

Dato for 2. afgang:25. september - 3. november 2023

Sted:København eller online

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

ECTS-point:10

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse gennem jobcenter eller a-kasse

Pris for jobcenter og A-kasse:Kr. 26.350,00 (ex. moms)

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Digital strategi

Digital Strategi

Du bliver undervist i digital markedsføring og den bagvedliggende strategi. Derfor opnår du stort kendskab til strategiens vigtigste elementer, som bl.a. er webanalyse, målsætninger, konverteringer, konverteringsoptimering m.v.

WordPress

Hjemmesideudvikling og Webdesign

Du får introduktion til hjemmesideudvikling og CMS-systemerne WordPress og Wix, som kan bruges til netop dette. Du bliver undervist i hvordan du opretter og designer en hjemmeside i WordPress. Samtidig lærer du om plugins, widgets, temaer m.m.

Søgemaskineoptimering (SEO) og trafikmåling

Søgemaskineoptimering og Trafikmåling

Du lærer om SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing), så du kan markedsføre en virksomhed via Google – både organisk og betalt. Derudover lærer du om trafikmåling og Google Analytics, så du kan måle hvordan virksomheden klarer sig.

Sociale Medier (SoMe) - herunder facebook

Sociale Medier

Du opnår viden om Facebook, Instagram og LinkedIn, samt hvordan du kobler disse platforme sammen med virksomhedens hjemmeside. Dertil lærer du hvordan du opretter en virksomhedsside på de sociale medier og hvordan du laver opslag der taler til din målgruppe.

Design og Usability - herunder Photoshop

Usability og Grafisk Design

Du lærer hvordan du udfører brugertests, så du kan designe en brugervenlighed hjemmeside, som brugeren nemt kan navigere rundt på. Samtidig bliver du undervist i InDesign, samt billederedigering i Adobe Photoshop, så du kan benytte flotte billeder i hjemmesidens design.

e-mailmarkedsføring

E-mail Marketing

Du bliver undervist i Mailchimp, så du kan indsamle email-adresser og sende relevante mails ud til din målgruppe. Samtidig vil du blive undervist i best practice – Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst taler til dine potentielle kunder.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund

Hvem er kurset for?

Dette kursus er skræddersyet til personer som på nuværende tidspunkt er mellem jobs, og ønsker at komme tilbage i arbejde med efterspurgte kompetencer. Kurset er gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse. Evner indenfor digital markedsføring er i dag blevet uundværlige, for enhver virksomhed der ønsker at forblive konkurrencedygtig overfor sine konkurrenter.

 • Du ønsker at arbejde professionelt med Digital Markedsføring
 • Du mangler kompetencer indenfor Digital Markedsføring til at lande drømmejobbet
 • Du ønsker at starte din egen virksomhed

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Samarbejdspartner

KEA logo

Kurset i Digital Markedsføring inkl. Google Certificering udbydes i samarbejde med KEA. Uddannelsesinstitutionen udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. KEA’s uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.

Godkendt på national positivliste

Dette kursus i digital markedsføring, Facebook, webdesign og SEO/SEM er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursusnr.: 37607
Erhvervsgruppe: Salg, indkøb og markedsføring
Listetitel: Digital Markedsføring

 

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.
Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Mulighed for eksamen

Modulet Digital markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Kursusform

Fremmøde:

 • Der er klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og veksler mellem teori og praktiske øvelser.
 • Vi stiller pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Pris

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er:

kr. 26.350,00 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.391,66 (ex. moms)

Google Certificering

Under kursusforløbets 6 uger, har du mulighed for at tage en Google certificering. Der er to forskellige certificeringer, som du kan vælge mellem: Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med PC’er og internet
 • Interesseret i at lære grundlæggende webprogrammering og design
 • Ønsker at arbejde med digital markedsføring, brugervenlighed og CMS-systemet WordPress
 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Hjemmearbejde og kursusmateriale

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Lokation

Kurset udbydes på vegne af KEA.

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV) eller hos Univate by Symbion (Emil Holms Kanal 14, 2300 København S)

100% uforpligtende tilmelding

Hvad er digital markedsføring?

Digital markedsføring ses i dag i mange forskellige afskygninger, men i sin brede forstand er digital markedsføring, disciplinen at sælge eller promovere sine varer eller ydelser online. Oftest indebærer vil det indebære at annoncerer på sociale medier, søgemaskineoptimere eller lave affiliate marketing. Dog er dette langt fra en udtømmende liste. Der findes som sagt rigtig mange forskellige former for digital markedsføring. Det er blevet så udbredt et fænomen i erhvervslivet, at der nu specifikt findes uddannelser og kurser i digital markedsføring. Hos Itucation tilbyder vi bl.a. dette kursus i digital markedsføring. På vores digital markedsføring kursus lærer du alt det vigtige inden for digital markedsføring.

Hvorfor digital markedsføring?

Digital markedsføring er eksploderet, og det er der mange gode grunde til. Den største årsag er dog, at har gjort det muligt at ramme sin målgruppe effektivt og præcist. Også selvom du måske har en virksomhed, som sælger et meget nichepræget produkt såsom citrusskræller, har du med digital markedsføring mulighed for at ramme den forbruger som er interesseret i at blive din kunde. At digital markedsføring er blevet så relevant, har gjort at arbejdsgiverne i høj grad efterspørger medarbejdere med kompetencer inden for faget. Mange digitale bureauer bliver nødt til at takke nej til kunder, fordi de simpelthen ikke har nok arbejdskraft. Hvis man er ledig, har man mulighed for at tage et kursus i digital markedsføring, som klæder én på til at arbejde i denne branche.

Hvorfor et digital markedsførings kursus?

Digital markedsføring er en branche i rivende udvikling. Vi ser bl.a. at digital marketing bureauer hyrer mange ansatte. Derfor er det en hurtig vej til arbejdsmarkedet.

Hvordan laver man online markedsføring?

Der er mange forskellige måder hvorpå man kan lave online markedsføring. En af de mest udbredte discipliner er annoncering på sociale medier. Her er de mest populære platforme at bruge:

 1. Facebook
 2. Instagram
 3. TikTok
 4. Pinterest
 5. Snapchat


Når man annoncerer på disse medier, er det vigtigt at man starter med at arbejde med sin målgruppe – at man lærer dem at kende. Hvilket problem løser din varer eller ydelse for forbrugeren? Hvordan er deres demografi? Hvordan skal der kommunikeres til dem? Det kan være lidt svært at sætte sig ind i forbrugerens sted, men et kursus i digital markedsføring kan hjælpe dig godt på vej.

Herefter skal du tænke over, hvilken platform der er relevant for dig at arbejde med. Når du ved dette er du klar til at udarbejde noget content, som passer specifikt til den platform du vil bruge. Der er nemlig store forskelle på hvad der performer godt på den ene platform ift. den anden, og det er derfor vigtigt at overveje hvad der passer til dine behov. Slutteligt skal du noget copy, som er den tekst du skriver i din annonce. Alt dette kan du lærer på en digital markedsførings kursus

Der er også mange andre former for online markedsføring, som kan være relevant for din virksomhed. Google Ads, søgemaskineoptimering og affiliate marketing er alle sammen rigtig gode at have kendskab til. På Itucations digital markedsførings kursus for ledige, bliver du præsenteret for mange af de relevante emner i feltet. På vores kursus i digital markedsføring går du fra begynder til avanceret, og bliver i stand til enten at starte egen virksomhed, eller besidde en spændende stilling på arbejdsmarkedet.

 

Vil du lære mere? Så tag et digital markedsførings kursus for ledige.

Hvis du er blevet overbevist om at et digital markedsførings kursus er en god idé, så kan du tilmelde dig uforpligtende på denne side. Vi kommer vidt omkring inden for digital markedsføring, og i løbet af kursets 6 uger, får du dannet et fundament, som skaber et rigtig godt udgangspunkt til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Hvis du ønsker at blive selvstændig, er du også en oplagt mulighed, da der vil være mulighed for at arbejde med egne projekter på dette digital markedsførings kursus for ledige.

 

Få finansieret et digital markedsførings kursus

Hvis du er ledig, kan du få finansieret et kursus i digital markedsføring. Det er din a-kasse eller dit jobcenter, som dækker udgifterne for dig. Således kan du gratis blive digital markedsføring specialist med et digital markedsførings kursus.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den nationale positivliste

Kursusnr.: 37607
Erhvervsgruppe: Salg, indkøb og markedsføring
Listetitel: Digital Markedsføring

 

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtsark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247