KURSER FOR LEDIGE

Erhvervsøkonomi i Praksis

I løbet af kursets 6 uger lærer du grundlæggende regnskab og bogføring. Dertil opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer (eksempelvis monopol, duopol og oligopol), afsætning (omkostninger relateret til markedsføring og salg), omkostningstyper m.m. Vi starter kurset med det fundamentale, så vi sikrer dig et trygt grundlag for din videre læring på kurset.

På kurset får du en grundig indføring i e-conomic der er et brugervenligt og cloud-baseret økonomisystem, som anvendes af mere end 100.000 virksomheder.

Kurset er et akademifag, som udbydes i samarbejde med Cphbusiness, og du vil derfor opnå 10 ECTS, ved en bestået eksamen.

Tilmeld dig kurset her

Styrk dit CV med kompetencer i erhvervsøkonomi, grundlæggende regnskab og bogføring

Kompetencer i økonomistyringsprogrammet e-conomic, er i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet. Du lærer at arbejde med bl.a. med bogføring, fakturering, finans og rapportering.

Moms fylder meget på kurset. Her lærer du om de forskellige satser (eksempelvis at nogle ydelser er moms-fritaget), indgående og udgående, opgørelse og afregning mv.

Du vil ligeledes få hands-on erfaring med Excel, hvor du bl.a. lærer at arbejde med optimering af virksomhedens indtjening med både fast og fleksibel kapacitet. Samtidig lærer du at anvende Excel til opstilling, beregning og vurdering af investeringskalkuler og finansieringsforslag.

Information & pris

Dato for opstart:Kontakt os for at høre nærmere

Sted:København

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

ECTS-point:10

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse gennem jobcenter eller a-kasse

Pris for jobcenter & a-kasse:Kr. 27.240,30 (ex. moms)

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Erhvervsøkonomi

Erhvervsøkonomi

Du opnår grundig viden om afsætningsbegrebet, omkostningstyper, og markeds- og konkurrenceformer. Dertil bliver du undervist i totalbudgettets bestanddele og du lærer at beregne og vurdere finansieringsforslag, investeringers rentabilitet, samt virksomhedens indtjening med fast og fleksibel kapacitet.

e-conomic

e-conomic

Du lærer e-conomic, samt hvordan du bruger programmet til at udarbejde årsafslutning og kontoplan. Samtidig lærer du at benytte disse moduler: lager, kreditor, debitor, finans, indscanning og projektstyring. Du bliver undervist i at gå fra bilag til bogføring, samt hvordan systemet integrerer med Excel, Danløn og banken.

Microsoft Excel

Microsoft Excel

Du bliver undervist i Excel, hvor du bl.a. lærer at udarbejde analyser, samt resultat-, balance- og likviditetsbudget. Dertil opnår du viden og kompetencer til udarbejdelse af finansieringsforslag, investeringskalkuler, pivottabeller, grafer og funktioner, herunder HVIS, dato og navigering.

Moms og skat

Moms

Du lærer om momssatser, bogføring af disse, indgående og udgående, opgørelse og afregning. Du lærer også om de forskellige afregnings-intervaller for forskellige typer virksomheder.

Kapacitetsberegning

Kapacitetsberegning

Du får indblik i forskellen mellem faste og variable kapacitetsomkostninger samt hvordan disse bogføres. Du lærer også om investerings- og finansieringskalkuler.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund
Jobsamtale

Hvem er kurset til?

Kurset er til dig, der:

  • evt. har erfaring inden for økonomi, kontor og administration eller ønsker at arbejde inden for dette område
  • ønsker at starte egen virksomhed
  • vil gøre dit CV mere attraktivt med økonomiske kompetencer og erfaring inden for e-conomic og Excel

Kurset henvender sig fortrinsvist til ledige. Opfylder du kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige via dit jobcenter, så er det ganske gratis for dig at deltage.

 

 

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Samarbejdspartner

cphbusinees

Dette kursus er en del af akademiuddannelsen Økonomi og ressourcestyring, og udbydes af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy.
Læs mere om Copenhagen Business Academy på deres hjemmeside.

Godkendt på national positivliste

Kurset er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kurset har kursusnummer 37607 på den landsdækkende positivliste. Listetitel: Erhvervsøkonomi

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.
Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusform

  • Alle ugens 5 dage er der klasseundervisning fra kl. 09.00 til 15.00
  • Undervisningen indbefatter både teori og praktiske øvelser, og er på i alt 30 lektioner om ugen
  • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele kurset

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder de udgiften og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er kr. 27.240,30 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.540,05 (ex. moms)

Forudsætninger for deltagelse

  • Kendskab og erfaring i brug af PC’er og internet
  • Motiveret og med ambitioner om at arbejde med regnskab, bogføring og erhvervsøkonomi

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Lokation

Kurset udbydes i samarbejde med Cphbusiness

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV)

100% uforpligtende tilmelding​

FAQ

Hvad er erhvervsøkonomi?
Erhvervsøkonomi er en gren af økonomi, der fokuserer på forretningslivet og økonomisk aktivitet i virksomheder og organisationer.

Hvordan kan Itucation hjælpe med erhvervsøkonomi?
Itucation tilbyder uddannelse inden for IT-specialistområderne, herunder erhvervsøkonomi. Dette 6-ugers kurser er tilgængelige for ledige.

Hvordan kan jeg tilmelde mig Itucations 6-ugers kursus i erhvervsøkonomi?
Du kan tilmelde dig Itucations 6-ugers kurser i erhvervsøkonomi ved at kontakte din a-kasse eller dit jobcenter og tale med dem om dine muligheder for jobrettet uddannelse.

Hvilke færdigheder vil jeg opnå ved at tage Itucations kurser i erhvervsøkonomi?
Ved at tage Itucations kursus i erhvervsøkonomi vil du få kompetencer indenfor økonomi, ledelse og forretningsstrategi, som kan hjælpe dig med at finde job eller forbedre dine karrieremuligheder.

Det nye AI-værktøj fra Microsoft – Microsoft Copilot

Med den utroligt store efterspørgsel på AI og hvordan det kan blive implementeret i arbejdslivets dagligdag, har Microsoft nu løftet sløret for deres copilot.

Microsoft Copilot er et værktøj der kan bruges i de mange Microsoft 365 programmer fra Word eller Powerpoint til Excel eller Outlook.

Selvom Microsoft Copilot ikke er ude endnu, går der ikke lang tid før den er frit tilgængelig for alle med Microsoft 365.

Vi holder derfor nøje øje med hvornår det løs og implementerer det som en del af undervisningen.

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på national positivliste

Listetitel: Erhvervsøkonomi
Akademikode: 37607

Godkendt på den regionale positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus.

For at se listetitler og listenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtsark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247