KURSER FOR LEDIGE

Løn & Personalejura inkl. HR, Lønsystemer & MS Office

Ønsker du at arbejde med opgaver inden for løn- og personalejuraområdet? Så er dette et kursus for dig.

Under forløbet bliver din kompetenceprofil opkvalificeret med både digitale kompetencer samt teoretisk og praktisk erfaring med løn, personalejura og HR. Vi lærer dig grundlæggende ansættelsesret og arbejdsret på det danske arbejdsmarked samt de centrale love, overenskomster og rettigheder, du skal kende til, for at arbejde inden for relevante fagområder.

Dertil lærer du fundamental lønteori og lønbogholderi, samt hvordan du udarbejder og håndterer løn i både løn- og regnskabssystemer. Samtidig opnår du kompetencer inden for HR med fokus på en overordnet forståelse af HR-området og sammenhængene mellem HR og jura.

Tilmeld dig kurset her

Få kompetencer og erfaring med lønadministration, personalejura og human ressources (HR)

Du vil blive undervist i Word, Outlook, PowerPoint og Excel helt fra de grundlæggende handlinger til et mere avanceret niveau. Office-pakken er en omfangsrig og bærende del af kurset, og programmerne vil blive anvendt som primære opgaveløsningsværktøjer gennem hele kursusforløbet. Derudover vil der blive lagt vægt på en generel systemforståelse med fokus på at skabe mere effektive arbejdsgange.

Information & pris

Dato for 1. afgang:27. maj - 5. juli 2024

Dato for 2. afgang:12. august - 20. september 2024

Sted:København eller online

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, hvis du opfylder kravene for 6 ugers uddannelse via Regional Positivliste (RAR)

Pris for jobcenter:kr. 27.240,30 (ex. moms)

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Personalejura

Personalejura

Du bliver undervist i ansættelsesret og arbejdsret på det danske arbejdsmarked. Du får kendskab til de overordnede overenskomster, regler og love (herunder GDPR) på arbejdsmarkedet samt forståelse for den danske model, ansættelsesvilkår, rettigheder og pligter som henholdsvis arbejdsgiver og arbejdstager. Samtidig vil undervisningen være målrettet mod de krav, som stilles til både arbejdsgiver og lønmodtager både før og under ansættelse samt ved afskedigelse.

Personale / HR

Personale / HR

Du får en overordnet forståelse for HR-området med fokus på rekruttering, fastholdelse og afvikling af medarbejdere. Vi vil beskæftige os med arbejdsmiljø – herunder stress, trivsel, arbejdspladsvurdering (APV) og arbejdsmiljøorganisation (AMO).

Løn

Løn

Du får erfaring med lønteori og -bogholderi, herunder bl.a. lønbegreber, lønsedlens opbygning, samt sammenhængen mellem løn og personalejura. Du opnår erfaring med praktisk lønarbejde samt behandling af løn i både løn- og regnskabssystemer. Endvidere bliver du undervist i NemRefusion (herunder barsel og sygedagpenge), diverse indberetninger samt virk.dk.

Administration / Office-pakken

Administration (digitale kompetencer)

Du bliver undervist i Microsoft Office-pakken, hvor du vil få færdigheder inden for Word, Outlook, Excel, PowerPoint og OneDrive. Undervejs vil du opleve hvordan de værktøjer, som de enkelte programmer tilbyder, kan skabe langt mere effektive arbejdsgange. Både når der navigeres i programmerne hver for sig, og når der arbejdes på tværs af dem. Vi ser på genvejstaster, og udbygger din systemforståelse med udgangspunkt i Windows.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund

Hvem er kurset til?

Dette kursus er for dig, som:

  • Har erfaring i brug af computer og internet
  • Er motiveret for at arbejde mere tværfagligt med Office-pakken
  • Har ambitioner om at arbejde med løn og personalejura

Kurset henvender sig fortrinsvist til ledige. Opfylder du kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige via dit jobcenter, så er det ganske gratis for dig at deltage.

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Kursusform

Fremmøde:

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er kr. 27.240,30 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.540,05 (ex. moms)

Forudsætninger for deltagelse

  • Internetbruger og erfaring med pc
  • Selvlært med ønsker om at arbejde med Office-pakken
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Hjemmearbejde og kursusmateriale

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV)

100% uforpligtende tilmelding​

FAQ

Hvad er hr kurser for ledige?
Itucation tilbyder 6 ugers kurser i hr til ledige, der ønsker at opkvalificere deres kompetencer inden for HR-området og øge deres jobmuligheder.

Hvordan tilmelder man sig et hr kursus for ledige?
Tilmelding til Itucations hr kurser for ledige sker gennem dit jobcenter. Kontakt dem for at få vejledning om, hvordan du tilmelder dig.

Hvad kan man forvente at lære på hr kurser for ledige?
På Itucations hr kurser for ledige vil du lære om bl.a. rekruttering, medarbejderudvikling, HR-jura og personaleadministration samt få hands-on erfaring med HR-systemer og -processer.

Det nye AI-værktøj fra Microsoft – Microsoft Copilot

Med den utroligt store efterspørgsel på AI og hvordan det kan blive implementeret i arbejdslivets dagligdag, har Microsoft nu løftet sløret for deres copilot.

Microsoft Copilot er et værktøj der kan bruges i de mange Microsoft 365 programmer fra Word eller Powerpoint til Excel eller Outlook.

Selvom Microsoft Copilot ikke er ude endnu, går der ikke lang tid før den er frit tilgængelig for alle med Microsoft 365.

Vi holder derfor nøje øje med hvornår det løs og implementerer det som en del af undervisningen.

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtsark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247