KURSER FOR LEDIGE

Regnskab & Bogføring inkl. Dynamics 365, e-conomic & Excel

På dette kursus vil du blive undervist i regnskab, bogføring, erhvervsøkonomi, samt Dynamics 365 Business Central. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset. Når du er færdig, ved du alt det du skal kunne for at arbejde med regnskab og bogføring.

Du bliver undervist i Dynamics 365, e-conomic og Excel. Microsoft Dynamics 365 er et økonomistyringsprogram, der udviser stor fleksibilitet og som kan tilpasses brancher og virksomheder – både store som små. e-conomic er et cloudbaseret økonomisystem, som anvendes af over 100.000 virksomheder* og derfor er disse kompetencer i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Tilmeld dig kurset her

Søger du et kursus, hvor du lærer regnskab, Dynamics 365 og e-conomic fra bunden?

I løbet af regnskabskursets 6 uger vil du arbejde med økonomiske problemstillinger og forskellige værktøjer i forhold til virksomheders økonomistyring.

Vi har fokus på bogholderens arbejdsopgaver, og vi kommer bl.a. ind på de grundlæggende bogføringsprincipper, moms- og skatteloven, lagerstyring, kontoplan, samt Excel, hvor du bl.a. lærer at lave pivottabeller og Lopslag.

Samtidig bliver du undervist i økonomistyringsprogrammerne e-conomic og Dynamics 365, hvor du bl.a. lærer at bogføre i de to systemer.

Information & pris

Dato for 1. afgang:21. februar - 01. april 2022

Dato for 2. afgang:04. april - 19. maj 2022

Sted:København eller online

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse

Pris for jobcenter og A-kasse:kr. 25.700 (ex. moms)

Jobsamtale

Hvem er kurset til?

Kurset er til dig, som måske har erfaring med administration og kontor eller ønsker at arbejde inden for økonomi- og administrationsområdet. Kurset er ligeledes oplagt, hvis du vil starte egen virksomhed.

Med økonomistyringskundskaber, samt kompetencer inden for Dynamics 365 Business Central, e-conomic og Excel vil dit CV være meget mere attraktivt.

Kurset er gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik. Vores Karrierecoach kommer ligeledes ind på kurset og holder et inspirerende oplæg om arbejdsmarkedet.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Microsoft Excel

Microsoft Excel

Du får en grundig introduktion til Excel, hvor du lærer at oprette datofunktioner, samt hvis/sum funktioner. Samtidig vil du blive undervist i Lopslag og pivottabeller, så du kan skabe et overblik over virksomhedens økonomiske data.

e-conomic

e-conomic

Du bliver undervist i anvendelse af følgende moduler i e-conomic: finans, kreditor, debitor, projektstyring, lager og indscanning. Samtidig lærer du hvordan du går fra bilag til bogføring, samt hvordan e-conomic integrerer med Danløn, Excel og banken.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Du lærer hvordan du opsætter Dynamics 365 og hvordan du benytter det til årsregnskab, afstemninger og regnskabsanalyser. Du bliver uddannet i følgende moduler: debitor, finans, kreditor og lager. Du lærer at udarbejde statistikker og finansiel rapportering m.m.

Regnskab

Regnskab

Du bliver undervist i forskellige virksomhedstyper, moms- og skatteloven, samt kontoplan. Dertil får du grundig viden om bogføringsloven og de grundlæggende bogføringsprincipper. Du får viden om virksomhedens lagerstyring, lønbogholderi og anlægskartotek/afskrivninger mv.

danløn

Danløn

Du bliver introduceret til Danløn og dets funktioner. Du lærer hvordan du opretter virksomhedens medarbejdere i systemet, samt hvordan du afregner lønnen.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint & OneDrive

Du bliver undervist i Microsofts præsentationsprogram PowerPoint og dets funktioner. Dertil lærer du hvordan du henter delte filer fra OneDrive (Microsofts clouddrev).

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusform

Fremmøde:

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser
  • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Pris

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er:
kr. 25.700 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.283,33 (ex. moms)

Forudsætninger for deltagelse

  • Internetbruger og erfaring med pc
  • Selvlært med ønsker om at arbejde med bogføring
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Hjemmearbejde og kursusmateriale

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV) eller hos Univate by Symbion (Emil Holms Kanal 14,
2300 København S)

100% uforpligtende tilmelding​

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247