Tanja, som har deltaget på 6 ugers kurset for ledige Økonomistyring i Praksis inkl. e-conomic, fortæller, hvordan kurset har hjulpet hende med at skifte branche og med at komme videre.

Økonomi kurset har givet mig blod på tanden 6 ugers jobrettet uddannelse

Tanja har erfaring som SOSU-hjælper, men blev opsagt fra sin stilling efter 12 år. Hun havde tidligere leget med tanken om at skifte branche og havde altid haft interesse for tal. Efter søgen på nettet fandt hun ud af, at det som ledig var muligt at få et 6 ugers kursus og på den måde at efteruddanne sig og få nye kompetencer. Muligheden for et karriereskift var der nu. Tanja blev opmærksom på kurset Økonomistyring i Praksis inkl. e-conomic og skyndte sig at kontakte Itucation for at undersøge, hvordan hun kunne tilmelde sig kurset.

Kurset varede 6 uger og indeholdt akademifaget Økonomistyring i Praksis, som svarede til 60 undervisningslektioner. Og da der var undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger, var der udover akademifaget også plads til et ekstramodul i onlinesystemet e-conomic, således at kursisterne både fik den teoretiske del men også lærte at bruge et specifikt system ’hands-on’ og på den måde var i stand til at gå direkte ud og varetage en stilling efter endt kursus. Det var meget ny viden på 6 uger, og Tanja konkluderer ”Det var intenst, men det var bestemt det hele værd – vi havde en ekstremt god lærer”. Grundet kursets akademifag, var der mulighed for at afslutte kurset med en eksamen, og de intense kursusuger resulterede i et imponerende 12-tal for Tanja.

Med kursus – og 12-tal – i rygsækken har Tanja nu lavet aftale om 4 ugers praktik pr. 2. januar 2017 i et revisionsfirma samt aftale om fast arbejde som bogholder i et murerfirma derefter, hvor hun netop skal bruge regnskabssystemet e-conomic. ”Det her kursus har virkelig ændret mit liv og det har givet mig blod på tanden” afslutter Tanja.

Stort tillykke med både 12-tal, praktik og job fra alle i Itucation!

 
Neel-itucation- bestil et kursus
Skrevet af Neel Hein Bertelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post kommentar