Se den flotte udtalelse fra en kursist, der starter sit nye arbejde d. 1/12 2013

6 ugers selvvalgt kursus hos itucation

Godt kursusforløb, ny inspiration, rådgivning og samtale omkring CV og jobsamtale…og et nyt job

Det er utroligt hvordan et nyhedsbrev fra min A-kasse har ændret min situation på bare 8 uger! Jeg tilmeldte jeg mig 6 ugers kurset for ledige hos itucation: Grundlæggende regnskab og bogføring med e-conomic.

På kurset har jeg lært debet, løn, moms, skat, årsregnskab, oprettelse af en virksomhed og meget mere. Mit hoved er blevet fyldt op med en masse ny inspiration, og det er helt sikkert noget jeg vil tage med mig, videre i mit arbejdsliv.

I løbet af de 6 uger fik jeg udover undervisning, sparring i CV skrivning og rådgivning omkring jobsamtale, da der stod en medarbejder til rådighed under hele kurset. Jeg benyttede mig af de gode råd og oprettede et kompetence cv og sørgede bl.a. for at ringe til arbejdsgiveren for at få en bekræftelse. Jeg blev efterfølgende indkaldt til en samtale – den første i hele min ledighed! Her havde jeg igen brug for rådgivning af itucation, som tog en snak med mig og gav mig nogle samtale teknikker. Jeg tog til jobsamtalen og dagen efter kunne jeg underskrive ansættelseskontrakten til mit nye job.

Itucation er for mig en kursusvirksomhed, hvor rammerne er optimale, man bliver fyldt op med ny inspiration, man er omgivet af nærværende medarbejdere, der giver sig tid til den enkelte kursist. Man føler sig velkommen og respekteret. De giver tro på, at der behov for den arbejdskraft man kan tilbyde.

Tak til jer alle i itucation for et rigtig godt kursusforløb.

Kh. Mona Bang-Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post kommentar