Vil du arbejde med Programmering?

Kursusoversigt

Mere om kurser i Programmering

Lær at kode og bliv attraktiv på jobmarkedet

Lær at kode og stå forrest i køen til et job.

Nogenlunde så skarpt kan det siges, når det kommer til kodning. For hvis der er én ting, som virksomheder efterspørger, så er det kandidater, der kan kode, programmere og i det hele taget arbejde med IT.

 

Hvad betyder kodning og programmering?

Teknologi, IT og digitale løsninger er i dag ufatteligt vigtige elementer i vores hverdag.

Den digitale udvikling udvikler sig hele tiden og med eksplosiv fart. Og derfor kommer der hele tiden nye muligheder for at optimere processer, arbejde smartere og udvikle nye produkter og services. Machine learning er et godt eksempel på et teknologisk felt, der for alvor udvikles på disse år.

For at udvikle morgendagens teknologiske løsninger, er der brug for folk, der forstår kodning og programmering og kan arbejde med IT og computere.

Hvis du kan kode og programmere, kan du opsætte og redigere komplekse hjemmesider og ikke mindst arbejde med at få computere og IT-systemer til at løse opgaver for et givent firma.

Hvilke slags kurser i kodning og programmering har Itucation?

Her hos Itucation har vi flere forskellige 6 ugers programmeringskurser – henvendt til ledige – hvor du lærer grundlæggende programmering.

Nedenfor kan du få et overblik og læse mere om vores spændende programmeringskurser.

Hvem kan komme på et kursus i programmering og kodning hos Itucation?

Alle kurser hos Itucation er 6 ugers kurser, der er målrettet ledige, der opfylder bestemte kriterier. Det drejer sig blandt andet om deres uddannelsesniveau, og om hvorvidt der er brug for personer på arbejdsmarkedet med kompetencer i kodning og programmering.

Læs mere om de specifikke regler og få overblik over, om du kan komme på kursus hos os her.

 

Jeg vil gerne på et programmeringskursus – hvad gør jeg nu?

Vi vil råde dig til at kontakte os, hvis du gerne vil lære at kode på et af vores kurser. Vi kan både forhåndsreservere din plads (ganske uforpligtende) og besvare alle dine spørgsmål om kurset.

Og samtidig kan vi klæde dig godt på til din dialog med din a-kasse eller dit jobcenter. For det er nemlig dem, der i sidste ende vil bestemme, om du kan få lov til at komme på kursus hos os.

 

Hvilke jobs kan jeg få, hvis jeg tager et kursus i programmering?

Hvis du lærer at kode, kan du få gode og velbetalte jobs i mange forskellige virksomheder og sektorer. Alle virksomheder, NGO’er og organisationer har i dag computersystemer, der løbende skal udvikles og vedligeholdes.

Og det er den type opgaver, som programmører løser.

 

Kan jeg virkelig lære at programmere på 6 uger?

Det siger sig selv, at du ikke bliver ekspert i at kode og programmere på bare 6 uger. Men på vores kurser vil du arbejde indgående med en række af de programmer, som professionelle programmører også bruger i deres hverdag.

Vores kurser er specifikt udviklet til at give dig så mange værktøjer med i rygsækken som muligt. På den måde vil du gå fra vores programmerings kursus med en masse konkret viden, du kan bruge dag 1 i dit nye arbejde.

Samtidig er det vigtigt at slå fast, at du ikke behøver vide en masse om kodning og programmering for at deltage på kurset. På den måde er der tale om programmering for begyndere.

 

Itucation udbyder også en lang række andre kurser – se alle vores kurser her.

Kan alle lære at programmere?

Alle kan bestemt lære at programmere. Nogle har nemmere ved det, hvis at det er noget som interesserer dem. Dog er det gode kompetencer som ville give de fleste en fordel på arbejdsmarkedet.

Hvad tjener en programmør?

For en nyuddannet programmør vil startlønnen ligge på mellem 30.000 og 35.000. Dog vil du, hvis du er dygtig, hurtigt stige i løn. Ofte kommer programmører til at tjene over 50.000 kr. i måneden.

Ledige jobs

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.