Itucation udbyder nu et helt nyt kursus som kan benyttes af ledige under 6 ugers selvvalgt. Microsoft SQL server 2012 – Databaser, administration & modellering. Vi har længe kunne se et behov for at kunne udvide sine kompetencer indenfor de nyeste features indenfor SQL servere.
Vi er derfor rigtig glade for at kunne udbyde dette nye kursus, og vi ser frem til vores første kursus afgang i november 2013. Som alle vores andre IT specialist kurser, er det rettet mod en microsoft certificering og dette kursus vil du få undervisning i 70-462 Administration af Microsoft SQL Server 2012 og dele af 70-461 og 70-463.
Undervisningen foregår som altid som klasseundervisning kl. 9-15 hver dag.

Microsoft_sqlserverSQL Server er en pålidelig, skalerbar og sikker databaseplatform til forretnings kritiske applikationer omfattende  administrations værktøjer og sporbarhed. Et mere stabil drift af systemet. Microsoft SQL server er ligeledes byggestenen i Microsofts andre Enterprise produkter som fx. SharePoint, Applikations udvikling,  Forefront, Microsoft Dynamics NAV, CRM, Systemcenter,  mm.

Læs mere om kurset og se datoer her