Outplacement

Hvad er Newplacement?

Newplacement er et tilbud til dig som er blevet opsagt og hvor formålet er at hjælpe dig godt tilbage i job gennem et professionelt, individuelt rådgivningsprogram.

Når man bliver opsagt, opstår der ofte en uoverskuelig situation og det er her newplacement forløbet, vil give dig det rette overblik. Det er meget forskelligt hvordan man kommer godt videre og får vendt sin situationen til at kunne se nye muligheder.

Professionel rådgivning er med til at sikre, at du bliver (er) fremadskuende og målrettet. Vælger du et newplacementforløb hos Itucation får du straks efter opsigelsen din egen personlige vejleder, som også er din sparringspartner gennem hele forløbet.

Forløbet omfatter individuelle møder hvor du og din sparringspartner laver et karrieretjek og kompetenceafklarer dig. Du får hjælp til at lave et professionelt CV og ansøgning, og du bliver introduceret til digitale netværksværktøjer og jobsøgningsportaler.

Outplacement
Outplacement

Når afklaringen, værktøjer, CV og ansøgning først er på plads, er du klædt godt på til at starte din jobsøgning. Det er vores fornemmeste opgave at træne, motivere og give dig feedback på din jobsøgningsstrategi.

Hør mere om Newplacement
Er du interesseret i at høre mere om vores Newplacement-forløb? Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad tilbyder Itucation?

Vi tilbyder et professionelt Newplacementforløb, hvor vi sætter fokus på dig og dine fremtidige muligheder. Inkluderet i Newplacementforløbet er:

Kurser

Som en del af vores Newplacementforløb tilbyder vi kurser, hvor du har mulighed for at opdatere og styrke dine kompetencer. Herunder kan du se hvilke emner/brancher vi bl.a. tilbyder kurser inden for:

Afklaring

For de fleste er det en stor omvæltning pludselig at stå uden arbejde. Derfor er der brug for én ting: Afklaring. Et newplacementforløb vil kunne hjælpe dig med at tænke i nye jobmuligheder og generelt i nye karriereveje. Du kan spørge dig selv:

 • Hvad vil jeg nu? (Afklaring om karriere)
 • Hvad kan jeg? (Kompetenceafklaring)
 • Hvordan kommer jeg derhen? (Jobsøgningsstrategi, værktøjer, netværk, viden)

Karrieretjek

Du kan have behov for at finde ud af, hvilken retning karrierepilen skal pege i.
Du kan spørge dig selv:

 • Skal jeg fortsætte i samme stillingstype/arbejdsfunktion?
 • Skal jeg fortsætte i samme branche?
 • Skal jeg prøve at starte som selvstændig?

Kompetenceafklaring

Newplacement handler også om at hjælpe med at sætte ord på dine personlige og faglige
kompetencer. Dine kompetencerne skal først og fremmest identificeres, så vi kan udarbejde dit CV og ansøgning. Dette er helt afgørende for succes i jobsøgningen.

Jobsøgnings- & netværksværktøjer

Når afklaringen er på plads – både ift. karrieren og kompetencerne – handler det om at give dig viden og værktøjer, der klæder dig på til at handle:

 • Viden om jobsøgning generelt (CV, ansøgning, netværk, jobsamtalen osv.)
 • Viden om arbejdsmarkedet – lokalt og nationalt
 • Viden om personlig branding – særligt på sociale medier (LinkedIn og jobportaler)

Udarbejdelse af CV & ansøgning

Din karrierecoach hjælper dig til at opstille et professionelt CV og ansøgning med alt fra indhold, layout og prioritering af dine kompetencer.

Coaching før & efter jobsamtaler

Når du bliver indkaldt til en jobsamtale, mens du er tilknyttet forløbet, står din karrierecoach klar til at rådgive dig før og efter jobsamtalen.

Pris

Dagsprisen for vores Newplacementforløb er kr. 4000,- ex. moms.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores Newplacementforløb og evt. få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på tlf. 7027 2784 eller kurser@itucation.dk.