Hvad er Newplacement?

Newplacement er et tilbud til de medarbejdere som I er nødt til at sige farvel til. Formålet er at hjælpe medarbejderen godt tilbage i job gennem et professionelt, individuelt rådgivningsprogram. Hos Itucation kan I ligeledes tilbyde jeres medarbejder opkvalificerende kurser som led i newplacementforløbet.

Når man bliver opsagt, opstår der ofte en uoverskuelig situation. Det er meget forskelligt hvordan man kommer godt videre og får vendt sin situationen til at kunne se nye muligheder.

Professionel rådgivning er med til at sikre, at medarbejderen bliver (er) fremadskuende og målrettet. Vælger I et newplacementforløb hos Itucation får medarbejderen straks efter opsigelsen sin egen personlige vejleder, som også er medarbejderens personlige sparringspartner gennem hele forløbet.

Forløbet omfatter individuelle møder hvor vi sammen med medarbejderen laver et karrieretjek indeholdende en kompetenceafklaring. Medarbejderen får hjælp til at lave et professionelt CV og ansøgning og bliver introduceret til digitale netværksværktøjer og jobsøgningsportaler.

Din medarbejders forløb hos Itucation:

Outplacement

Et forløb hos Itucation sikrer at din medarbejder kommer godt videre på arbejdsmarkedet og som virksomhed sender I jeres medarbejder godt videre mod en ny start.

Hør mere om Newplacement
Er du interesseret i at høre mere om vores Newplacement-forløb? Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad tilbyder Itucation?

Vi tilbyder et professionelt Newplacementforløb, hvor vi sætter fokus på din medarbejders fremtidige muligheder. Inkluderet i Newplacement-forløbet er:

Afklaring

For de fleste er det en stor omvæltning at stå uden arbejde og derfor er der brug for én ting, nemlig afklaring.

Et Newplacementforløb vil kunne hjælpe jeres medarbejder med at tænke i nye jobmuligheder og generelt i nye karriereveje.

Karrieretjek

Medarbejderen kan have behov for at finde ud af, hvilken retning karrierepilen skal pege i. Skal der tænkes i nye stillingstyper eller måske brancher?

Kompetenceafklaring

Newplacement handler også om at hjælpe med at sætte ord på medarbejderens personlige og faglige kompetencer. Kompetencerne skal først og fremmest identificeres, så vi kan hjælpe med at udarbejde et CV og ansøgning. Dette er helt afgørende for succes i jobsøgningen.

Jobsøgnings- & netværksværktøjer

Når afklaringen er på plads – både ift. kompetencer og karriere – handler det om at klæde medarbejderen på med viden og værktøjer. Heriblandt introduktion til jobportaler og sociale medier.

Udarbejdelse af CV & ansøgning

Karrierecoachen hjælper medarbejderen til at opstille et professionelt CV og ansøgning med alt fra indhold, layout og prioritering af kompetencer.

6 ugers kursus

Karrie- og kompetenceafklaringen afspejler ofte et behov for at medarbejderen tilegner sig nye kompetencer for at stå stærkere på arbejdsmarkedet. Jeres medarbejder har erfaring og måske en god uddannelse, men alligevel kan det være svært at finde et nyt job med de kompetencer der efterspørges på arbejdsmarkedet.

Itucation er godkendt udbyder af 6 ugers jobrettet kurser til ledige indenfor It, regnskab og
økonomi, kommunikation, digital markedsføring og salg. Der kan være optagelseskrav på enkelte kurser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores Newplacement-forløb og evt. få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på tlf. 7027 2784 eller kurser@itucation.dk.