Lær videregående regnskab og få økonomiske kompetencer på inden for regnskab og bogføring i Dynamics NAV, Excel og e-conomic

På dette 12 ugers kursus for ledige opnår du specifikke kompetencer på controller-niveau inden for budgetter, regnskab og bogføring i hhv. Excel, Dynamics NAV og e-conomic

» Økonomimedarbejder – Videregående regnskab inkl. e-conomic og Dynamics NAV (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

På dette kursus i videregående regnskab lærer du at arbejde med økonomiske problemstillinger og værktøjer ift. virksomheders bogføring, regnskab, lønafregning, budgetter og rapporteringer. Du opnår indgående kendskab til lovgivning og regler inden for moms- og skatteområdet, samt principper inden for bogholderi og regnskab.

Du bliver undervist i håndtering af årsafslutning, beregning af relevante nøgletal, samt hvordan du arbejder med cash flow forecasting og intrastat. Dertil lærer du at anvende Business Intelligence-analyseværktøjet Power-BI, så du kan varetage afrapporterings- og budgetteringsprocesser på controller-niveau.

Under kursusforløbet lærer du ligeledes at anvende e-conomic og Microsoft Dynamics NAV til bogføring og regnskab. Du får erfaring og kompetencer inden for periodiseringer, projekt- og lagerstyring, anlægsaktiver, samt finans-, salgs-, debitor- og kreditormodulet. Dertil bliver du undervist i avanceret Excel, som gør dig i stand til at udarbejde pivottabeller, what if-analyser, statistik, datavalidering, samt prognoser til brug for undersøgelse af udviklingstendenser.

Itucations Karrierecoach er tilknyttet kurset

Som en del af kursusforløbet vil du løbende være i dialog med Itucations Karrierecoach, som står til rådighed for dig. Itucations Karrierecoach kommer ind på kurset og afholder et fængende oplæg om arbejdsmarkedet. Du vil modtage sparring omkring dit CV, samt dine fremtidsudsigter og motivation for at komme videre i dit næste job. For at sparringen bliver så effektivt og jobrettet som muligt, er det vigtigt, at du møder op med engagement, er omstillingsparat og deltager aktivt i jobsøgningen. Samtidig arbejder vores virksomhedskonsulent med at matche ledige stillinger med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

  • Kontakt os på tlf. 7027 2784 for at høre mere.
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

e-conomic

e-conomic

Du lærer at arbejde med e-conomic, herunder bl.a. lager-, regnskabs- og salgsmodulet. Du bliver undervist i projektstyring og SmartScan, samt hvordan du integrerer e-conomic med banken, Excel og Danløn. Du bliver undervist i rapportmodulet og lærer hvordan du kan udarbejde økonomiske analyser ud fra dette.

Microsoft Excel inkl. pivottabeller og datavalidering

Excel

Du får undervisning i både grundlæggende og avanceret Excel, hvor du lærer om med pivottabeller, Lopslag, makro, datavalidering, hvis-funktioner og what if-analyse. Du lærer hvordan du kan anvende Excel til økonomistyring gennem dataintegration og statistiske værktøjer til udarbejdelse af udviklingstendenser.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Du bliver undervist i Dynamics NAV, hvor du bl.a. lærer at anvende købs-, salgs- og finansmodulet. Du lærer at arbejde med anlægsaktiver, lagerstyring, ind- og udlæsninger af Excel-data, periodiseringer, samt afstemning af diverse konti. Samtidig lærer du at analysere rapporter til brug for rapportering til ledelse.

Danløn

Danløn

Du opnår dybdegående kendskab til Danløn, hvor du lærer at udføre lønbehandling og oprette medarbejdere. Du vil blive undervist i beskatning, personalegoder, personalejura, opsætning af bogføringskonti og lønafregning. Du lærer at afstemme diverse saldi, herunder ATP, feriepenge, feriegodtgørelse m.m.

Bogføring inkl. lønbogholderi, refusion, moms- og skatteloven

Bogføring

Du får viden inden for moms- og skatteloven, samt princippet for det dobbelte bogholderi. Du lærer at udarbejde og analysere en kontoplan. Dertil lærer du at arbejde med debitor, kreditor, lager, finans, lønbogholderi, skatteindberetninger og refusion.

Budgetter og rapporter inkl. cash flow forecasting og nøgletal

Budgetter og rapporter

Du bliver undervist i cash flow forecasting, intrastat, nøgletal, samt balance- og driftsbudget. Du lærer at udarbejde saldobalance, årsafslutning, årsregnskab og indberetning til virk.dk. Du får erfaring med udarbejdelse af analyser vha. Business Intelligence-programmet Power-BI til brug for afrapportering til ledelse.

 

Godkendt på regional positivliste

Økonomimedarbejder - videregående regnskab - 12 ugers kursus for ledigeDette 12 ugers kursus for ledige i videregående regnskab er godkendt på den regionale positivliste for kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i videregående regnskab inkl. Microsoft Dynamics NAV, e-conomic og Excel.

Listenummer 336 på regional positivliste for Hovedstaden og 219 for Sjælland.

Praktiske informationer

Ved at klikke på nedenstående overskrifter får du mere information om dette 12 ugers kursus i videregående regnskab inkl. Excel, e-conomic og Dynamics NAV.

Har du brug for vejledning eller sidder du med et ubesvaret spørgsmål, så giv os et kald på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Forudsætninger for deltagelse

  • Internetbruger og erfaring med pc

  • Selvlært med ønsker om at arbejde med bogføring

  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

  • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.068,45,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 12 ugers kursus er DKK 48.821,40,-

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring) ligger i gåafstand fra vores adresse.