Styrk dit CV med kompetencer inden for online marketing, SoMe, usability og webdesign

Få erfaring og kompetencer inden for marketing, sociale medier og hjemmesideudvikling, så du kan arbejde med digital marketing

» Online marketing inkl. Google certificering (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

På dette 6 ugers kursus for ledige veksler undervisningen mellem teori og praksis, hvilket muliggør en masse hands-on opgaver, hvor du prøver kræfter med de forskellige relevante programmer. Du lærer bl.a. at arbejde med hele processen fra opbygningen af en hjemmeside til arbejdet med de dertilhørende digitale marketingkanaler. Samtidig lærer du at udføre forbedringer indholdsmæssigt, teknisk og performanscemæssigt i forhold til de forskellige prioriteringer og beslutninger, der indgår undervejs i processen.

Du bliver undervist i digital strategi, sociale medier, WordPress, e-mailmarkedsføring, konverteringsoptimering, SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing) og meget mere. Du arbejder med CMS-systemet WordPress, hvor du lærer at opbygge en brugervenlig hjemmeside. Derudover får du erfaring med markedsføring af virksomheden og hjemmesiden online – både via SEO/SEM, sociale medier, og e-mailmarkedsføring.

På kurset lærer du hvordan en virksomhed får størst mulig succes med online marketing og samtidig opnår du praktisk erfaring med de centrale programmer inden for online markedsføring: WordPress, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Adobe Photoshop og MailChimp.

Under kurset har du mulighed for at tage en Google certificering. Du kan vælge mellem Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Mulighed for sparring med Karrierecoach

Under kursusforløbet står Itucations Karrierecoach til rådighed. Det betyder derfor, at du har mulighed for at sparre om din motivation for at komme videre i dit næste job, samt dine fremtidsudsigter. Samtidig har du mulighed for at sparre omkring CV, ansøgninger og samtaleteknik. Itucations Karrierecoach kommer ind på kurset og holder et inspirerende oplæg om arbejdsmarkedet. Derudover har vi en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche ledige stillinger med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

 • 4. november – 13. december 2019
 • 6. januar – 14. februar 2020
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Dgital strategi

Dgital strategi

Du modtager undervisning i online markedsføring og den bagvedliggende strategi. Du opnår derfor stort kendskab til strategiens vigtigste elementer, som bl.a. er webanalyse, målsætninger, konverteringer, konverteringsoptimering m.v.

Hjemmesideudvikling og webdesign

Hjemmesideudvikling og webdesign

Du bliver introduceret til hjemmesideudvikling, samt CMS-systemerne WordPress og Wix, som kan bruges til opbygning af hjemmesider. Du lærer hvordan du opretter og designer en hjemmeside i WordPress. Samtidig bliver du undervist i plugins, widgets, temaer m.m.

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Du opnår erfaring med SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing), så du kan markedsføre en virksomhed via Google – både betalt og organisk. Derudover bliver du undervist i trafikmåling og Google Analytics, så du kan måle hvordan virksomheden klarer sig.

Sociale medier

Sociale medier

Du opnår kompetencer inden for Facebook, LinkedIn og Instagram, og samtidig lærer du hvordan du kobler disse platforme sammen med virksomhedens hjemmeside. Du bliver undervist i hvordan du opretter en virksomhedsside på de sociale medier og hvordan du laver opslag, der henvender sig direkte til din målgruppe.

Usability og design

Usability og design

Du lærer hvordan du udarbejder brugertests, så du kan designe en brugervenlighed hjemmeside, som er nemt at navigere rundt på. Samtidig bliver du undervist i billedredigering i Adobe Photoshop, så du kan anvende flotte billeder i dit hjemmesidedesign.

E-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Du lærer hvordan du anvender Mailchimp, så du kan indsamle email-adresser og sende relevante mails ud til din målgruppe. Derudover bliver du undervist i best practice – Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst kommunikerer med dine potentielle kunder.

 

Godkendt på regional positivliste

Online marketing inkl. Google certificeringKurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i online markedsføring. Kurset er godkendt på regional positivliste med listenummer 421 for Hovedstaden og 299 for Sjælland.

Listetitel: Online marketing inkl. Google certificering.

Praktiske informationer

Har du brug for mere information om kurset i online marketing inkl. Photoshop, usability og Social media, så klik på overskrifterne herunder og få mere at vide om emnet.

Får du ikke besvaret dit spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Google certificering

Undervejs på kurset har du mulighed for at tage en Google certificering. Der er to forskellige certificeringer, som du kan vælge mellem: Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med PC’er og internet

 • Interesseret i at lære grundlæggende webprogrammering og design

 • Ønsker at arbejde med online markedsføring, brugervenlighed og CMS-systemet WordPress

Kursusform

 • Der er klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Vi stiller pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.068,45 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.410,70 ex. moms.

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3
2100 København Ø.

Vi tilbyder gratis parkering i alle 6 uger. Kommer du med bus og/eller tog, så ligger vi i gåafstand fra Ryparken station.

Jobmuligheder

Herunder finder du en oversigt over ledige jobs, som kan være relevante for dig med de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

» Se ledige jobs her