Lær erhvervsøkonomi, regnskab og bogføring fra bunden

Søger du et kursus, hvor du lærer regnskab, Dynamics NAV og e-conomic fra bunden?

» Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, e-conomic og Excel (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så er dette kursus måske det rette for dig! På dette regnskabskursus vil du blive undervist i regnskab, bogføring, samt erhvervsøkonomi. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset, og når du er færdig, ved du alt det du skal kunne for at arbejde med regnskab og bogføring.

Derudover får du undervisning i Dynamics NAV, e-conomic og Excel. Microsoft Dynamics NAV er et økonomistyringsprogram, der udviser stor fleksibilitet og som kan tilpasses brancher og virksomheder – både store som små. E-conomic er et cloudbaseret økonomisystem, som anvendes af over 100.000 virksomheder* og derfor er disse kompetencer i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Kurset er til dig, som måske har erfaring med administration og kontor eller ønsker at arbejde inden for økonomi- og administrationsområdet. Kurset er ligeledes oplagt, hvis du vil starte egen virksomhed. Med økonomistyringskundskaber, samt kompetencer inden for Dynamics NAV, e-conomic og Excel vil dit CV være meget mere attraktivt.

Udbytte af kurset

I løbet af regnskabskursets 6 uger vil du arbejde med økonomiske problemstillinger og forskellige værktøjer i forhold til virksomheders økonomistyring. Vi har fokus på bogholderens arbejdsopgaver, og vi kommer bl.a. ind på de grundlæggende bogføringsprincipper, moms- og skatteloven, lagerstyring, kontoplan, samt Excel, hvor du bl.a. lærer at lave pivottabeller og Lopslag. Samtidig bliver du undervist i økonomistyringsprogrammerne e-conomic og Dynamics NAV, hvor du bl.a. lærer at bogføre i de to systemer.

Mulighed for sparring med Karrierecoach

Under kursusforløbet står Itucations Karrierecoach til rådighed. Det betyder derfor, at du har mulighed for at sparre om din motivation for at komme videre i dit næste job, samt dine fremtidsudsigter. Samtidig har du mulighed for at sparre omkring CV, ansøgninger og samtaleteknik. Itucations Karrierecoach kommer ind på holdet og afholder et fængende oplæg om arbejdsmarkedet. Derudover arbejder vores virksomhedskonsulent med at matche ledige stillinger med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

 • 17. august – 25. september 2020 Fremmøde eller online kursus
 • 28. september – 6. november 2020 Fremmøde eller online kursus
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Grundlæggende Excel

Grundlæggende Excel

Du får en grundig introduktion til Excel, hvor du lærer at oprette datofunktioner, samt hvis/sum funktioner. Samtidig vil du blive undervist i Lopslag og pivottabeller, så du kan skabe et overblik over virksomhedens økonomiske data.

E-conomic

E-conomic

Du bliver undervist i anvendelse af følgende moduler i e-conomic: finans, kreditor, debitor, projektstyring, lager og indscanning. Samtidig lærer du hvordan du går fra bilag til bogføring, samt hvordan e-conomic integrerer med Danløn, Excel og banken.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Du lærer hvordan du opsætter Dynamics NAV og hvordan du benytter det til årsregnskab, afstemninger og regnskabsanalyser. Du bliver uddannet i følgende moduler: debitor, finans, kreditor og lager. Du lærer at udarbejde statistikker og finansiel rapportering m.m.

Regnskab

Regnskab

Du bliver undervist i forskellige virksomhedstyper, moms- og skatteloven, samt kontoplan. Dertil får du grundig viden om bogføringsloven og de grundlæggende bogføringsprincipper. Du får viden om virksomhedens lagerstyring, lønbogholderi og anlægskartotek/afskrivninger mv.

Danløn

Danløn

Du bliver introduceret til Danløn og dets funktioner. Du lærer hvordan du opretter virksomhedens medarbejdere i systemet, samt hvordan du afregner lønnen.

PowerPoint og OneDrive (Office 365)

PowerPoint & OneDrive (Office 365)

Du bliver undervist i Microsofts præsentationsprogram PowerPoint og dets funktioner. Dertil lærer du hvordan du henter delte filer fra OneDrive (Microsofts clouddrev).

Godkendt på regional positivliste

regnskab inkl. e-conomic og Dynamics NAV - regnskabskursusRegnskabskurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i regnskab og bogføring inkl. Microsoft Dynamics NAV, e-conomic og Excel.

Regnskabskurset er godkendt på nedenstående positivlister:

 • Hovedstaden: nr. 311 + nr. 84 (online)
 • Sjælland: nr. 327 + nr. 84 (online)
 • Østjylland: side 28 + nr. 34 (online)
 • Vestjylland: side 20 + nr. 10 (online)
 • Sydjylland: side 5
 • Bornholm: nr. 84 (online)
Praktiske informationer

Ved at klikke på nedenstående overskrifter får du mere information om kurset i regnskab, bogføring, Excel, e-conomic og Dynamics NAV.

Har du brug for vejledning eller sidder du med et ubesvaret spørgsmål, så giv os et kald på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Forudsætninger for deltagelse

 • Internetbruger og erfaring med pc

 • Selvlært med ønsker om at arbejde med bogføring

 • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform

 • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92,-

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring) ligger i gåafstand fra vores adresse.

Jobmuligheder

Her kan du finde ledige jobs via Jobnet, som kan være relevante for dig.

» Se ledige jobs – Dynamics NAV

» Se ledige jobs – Regnskab

 

Online kursus – Fjernundervisning med fasttilknyttet underviser

Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Du vil få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Din underviser vil være ”tilstedeunder alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Endvidere har du også stadig mulighed for at benytte tilbuddet om sparring med vores karrierecoach. Du kan sparre om CV, ansøgninger, samtaleteknik m.m. Selve sparringen vil foregår via mail, tlf. og Skype.