Lær erhvervsøkonomi, regnskab og bogføring fra bunden

Søger du et kursus, hvor du lærer regnskab, Dynamics NAV og Office 365 fra bunden?

» Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, Office 365 og Excel (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så er dette kursus måske det rette for dig! På dette regnskabskursus vil du blive undervist i regnskab, bogføring, samt erhvervsøkonomi. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset, og når du er færdig, ved du alt det du skal kunne for at arbejde med regnskab og bogføring.

Derudover får du undervisning i Dynamics NAV, Office 365 og Excel. Microsoft Dynamics NAV er et økonomistyringsprogram, der udviser stor fleksibilitet og som kan tilpasses brancher og virksomheder – både store som små.

Kurset er til dig, som måske har erfaring med administration og kontor eller ønsker at arbejde inden for økonomi- og administrationsområdet. Kurset er ligeledes oplagt, hvis du vil starte egen virksomhed. Med økonomistyringskundskaber, samt kompetencer inden for Office 365 og Dynamics NAV vil dit CV være meget mere attraktivt.

Udbytte af kurset

I løbet af regnskabskursets 6 uger vil du arbejde med økonomiske problemstillinger og forskellige værktøjer i forhold til virksomheders økonomistyring. Vi kommer bl.a. ind på virksomhedernes generelle anvendelse af regneark til problemløsning, opbygning af økonomiske modeller til økonomistyring, dataindsamling, -validering, -analyse og -vurdering, samt grundlæggende praktisk statistik inden for økonomistyring. Som ekstra på netop dette kursus får du en grundig indføring i Office 365, Excel, samt økonomistyringsprogrammet Dynamics NAV.

Mulighed for sparring med Karrierecoach

Under kursusforløbet står Itucations Karrierecoach til rådighed. Det betyder derfor, at du har mulighed for at sparre om din motivation for at komme videre i dit næste job, samt dine fremtidsudsigter. Samtidig har du mulighed for at sparre omkring CV, ansøgninger og samtaleteknik. Itucations Karrierecoach kommer ind på holdet og afholder et fængende oplæg om arbejdsmarkedet. Derudover arbejder vores virksomhedskonsulent med at matche ledige stillinger med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

 • 23. september – 1. november 2019
 • 4. november – 13. december 2019
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Grundlæggende Excel

Grundlæggende Excel

Du får en grundig introduktion til Excel, hvor du lærer at oprette datofunktioner, samt hvis/sum funktioner. Samtidig vil du blive undervist i Lopslag og pivottabeller, så du kan skabe et overblik over virksomhedens økonomiske data.

Regnskab

Regnskab

Du bliver undervist i forskellige virksomhedstyper, moms- og skatteloven, samt kontoplan. Dertil får du grundig viden om bogføringsloven og de grundlæggende bogføringsprincipper. Du får viden om virksomhedens lagerstyring, lønbogholderi og anlægskartotek/afskrivninger mv.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Du lærer hvordan du opsætter Dynamics NAV og samtidig lærer du at betjene programmets finansmodul, debitormodul, kreditormodul og lagermodul. Derudover bliver du undervist i statistikker, samt finansiel rapportering m.m.

Danløn

Danløn

Du bliver introduceret til Danløn og dets funktioner. Du lærer hvordan du opretter virksomhedens medarbejdere i systemet, samt hvordan du afregner lønnen.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Du bliver undervist i Microsoft Office 365 og lærer hvordan du arbejder med programmer online (i skyen). Dertil lærer du hvordan Office 365 og Dynamics NAV integrerer.

Windows 10

Windows 10

Du får en grundig introduktion til operativsystemet og brugergrænsefladen Windows 10 og dets funktioner. Du får en grundig gennemgang af kontrolpanelet og samtidig lærer du om opsætning af netværk.

 

Godkendt på regional positivliste

regnskab inkl. Office 365 - regnskabskursusRegnskabskurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i regnskab og bogføring inkl. Microsoft Dynamics NAV, Office 365 og Excel.

Listenummer 284 på regional positivliste for Hovedstaden og 228 for Sjælland.

Praktiske informationer

Ved at klikke på nedenstående overskrifter får du mere information om kurset i regnskab, bogføring, Excel, Office 365 og Dynamics NAV.

Har du brug for vejledning eller sidder du med et ubesvaret spørgsmål, så giv os et kald på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Forudsætninger for deltagelse

 • Internetbruger og erfaring med pc

 • Selvlært med ønsker om at arbejde med bogføring

 • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform

 • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.068,45,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.410,70,-

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Vores kursusfaciliteter ligger inden for gåafstand af Ryparken station og kommer du i bil er der altid gratis parkering.

Jobmuligheder

Her kan du finde ledige jobs via Jobnet, som kan være relevante for dig.

» Se ledige jobs – Dynamics NAV

» Se ledige jobs – Regnskab