Bogføring, løn, moms, lagerstyring m.v.

Lær regnskab, Excel og e-conomic fra bunden

Søger du et kursus, hvor du lærer budgettering, finansiering og økonomirapportering?

Så er dette kursus for dig! På kurset i regnskab og bogføring inkl. e-conomic og Excel lærer du konkrete økonomiske færdigheder inden for budgettering, investering, økonomirapportering, finansiering m.v. Vi starter med det basale, så du opnår et solidt fundament for din videre vej på kurset.

Ydermere får du undervisning i Excel og e-conomic – et online økonomisystem, som over 100.000 virksomheder* bruger. Disse kompetencer er derfor i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet. Samtidig bliver du også introduceret til Danløn, hvor du lærer lønafregning.

Udbytte af kurset

I løbet af kursets 6 uger vil du arbejde med økonomiske problemstillinger og kundskaber i forhold til virksomheders økonomistyring. Du bliver bl.a. undervist i virksomhedernes generelle anvendelse af regneark til problemløsning, dataindsamling, -validering, -analyse og -vurdering, opbygning af økonomiske modeller til økonomistyring, samt grundlæggende praktisk statistik inden for økonomistyring. Dertil opnår du viden og kompetencer inden for bogføring, løn, lagerstyring, virksomhedstyper, kontoplan, samt moms- og skattelov.

Som ekstra på dette regnskabskursus får du en grundig indføring i Microsoft Excel og e-conomic, hvor du bl.a. lærer at bogføre i systemet, der er både brugervenligt, skalerbart og desuden tilgængeligt 24/7, da det er et cloudbaseret program.

Mulighed for sparring med Itucations Karrierecoach

Itucations Karrierecoach står til rådighed under kurset, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik. Vores Karrierecoach kommer ligeledes ind på kurset og holder et fængende oplæg om arbejdsmarkedet. Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

  • Kontakt os på tlf. 7027 2784 for at høre mere.
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Grundlæggende Excel

Grundlæggende Excel

Du opnår grundig viden i Excel, hvor du bl.a. lærer at opstille datofunktioner og hvis/sum funktioner. Derudover bliver du ligeledes undervist i lopslag, samt pivottabeller, så du kan danne dit et grundigt overblik over virksomhedens økonomiske data.

Regnskab og Danløn

Regnskab og Danløn

Du bliver undervist i bogføringsprincipper, bogføringsloven, samt moms- og skatteloven. Dertil lærer du om virksomhedstyper, lagerstyring, kontoplan, lønbogholderi, afskrivninger m.m. Du bliver introduceret til Danløn, samt hvordan du opretter medarbejdere og udfører lønafregning.

e-conomic

e-conomic

Du lærer at anvende e-conomic til at udarbejde kontoplan og årsafslutning. Du lærer at benytte følgende moduler; kreditor, debitor, lager, finans, projektstyring og indscanning. Du lærer at gå fra bilag til bogføring, samt hvordan e-conomic integrerer med Excel, Danløn og banken.

 

Godkendt på regional positivliste

Regnskab og bogføring inkl. e-conomic og ExcelRegnskabskurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus.

Listenummer 391 på regional positivliste for Hovedstaden og 290 for Sjælland.

Praktiske informationer

Herunder får du yderligere information om kurset i regnskab og bogføring. Klik på nedenstående overskrifter for at få mere at vide.

Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål, så giv os gerne at kald på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Forudsætninger for deltagelse

  • Internet- og PC-erfaring

  • Motiveret og med et ønske om at arbejde med bogføring

Kursusform

  • Alle ugens 5 dage vil du modtage klasseundervisning i tidsrummet kl. 09.00 til 15.00.

  • Undervisningen omfatter både teori og praktiske øvelser, og er på 30 lektioner om ugen.

  • Vi stiller undervisningsmateriale, samt pc til rådighed under forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92,-

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring) ligger i gåafstand fra vores adresse.

Jobmuligheder

Her kan du finde ledige jobs, der kan være relevante for dig med de kompetencer, du opnår på kurset.

» Se ledige jobs her