Enkeltfag: Salgspsykologi og grundlæggende salg

Lær salgspsykologi, Windows 10 og Microsoft Office-pakken

6 ugers kursus for ledige, der udvikler dine sælgende kompetencer og klæder dig på med relevante IT-værktøjer

Salg handler om kommunikation med andre mennesker, så de træffer en beslutning om at købe. Uanset om du skal sælge varer eller serviceydelser, om det sker personligt i detailhandlen eller i erhvervslivet – så er det vigtigt at du kan sælge dig selv. På dette kursus lærer du om kundeadfærd, salgsstrategier, de psykologiske og sociale processer, der er i spil, når du arbejder med salg, kundeservice eller anden kundevendt sagsbehandling.

Foruden en række værktøjer inden for salgspsykologi vil du også blive undervist i en række af de IT-værktøjer, der i dag er nødvendige for at lykkes med at sælge, herunder bl.a. CRM.

Udbytte af kurset

Du får forståelse for grundlæggende salgspsykologi og kompetencer til at agere i forhold til forskellig kundeadfærd, tilpasse egen adfærd og kommunikation til forskellige kundetyper for derved at opnå bedre salgsresultater.

Derudover giver salgskurset dig en introduktion til grundlæggende teknikker i forbindelse med planlægning, gennemførelse og opfølgning på personlige møder, salgsmøder og -præsentationer. Kurset giver dig ligeledes kompetencer i Office-pakken med henblik på udarbejdelse af salgsbreve, -præsentationer, KPI mv. Derudover vil du få undervisning i online salg via søgemaskineoptimering (SEO) og søgemaskinemarkedsføring (SEM).

Kurset i salgspsykologi er særligt rettet mod dig, der ønsker at arbejde i detailhandlen eller servicefagene som sælger, kundeservicemedarbejder, salgssupporter og lignende.

Kommende holdopstart

København:

 • Kontakt os på tlf. 7027 2784 for at høre mere.
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Du bliver undervist i og opnår kompetencer inden for værdibaseret salg, identifikation af kundemotiver og -mål, samt emnegenerering og udarbejdelse af salgsbrevet. Derudover lærer du om mødebooking, telefonsalg og præsentationsteknik.

Kundeservice

Kundeservice

I dette modul bliver du introduceret til aktiv lytning og spørgeteknik, så du får kunderne til at føle sig hørt og godt behandlet. Du vil ligeledes blive undervist i indvendingsbehandling og after sales service, så du kan håndtere potentielle indvendinger og klager.

Kommunikation

Kommunikation

Du lærer om verbal og nonverbal kommunikation med henblik på salg af virksomhedens varer og/eller serviceydelser. Dertil bliver du undervist i kommunikationsværktøjer og -modeller, så dit produkt og budskab bliver modtaget og forstået korrekt.

Personlig adfærd

Personlig adfærd

Du opnår grundig viden om personlig adfærd og personprofiler, herunder DISC-profilanalyse. Samtidig vil du blive undervist i personlig planlægning og udvikling, samt stresshåndtering.

SEO/SEM

SEO/SEM

Du bliver undervist i søgemaskineoptimering (SEO) og annoncering (SEM), så du ligeledes kan sælge virksomhedens varer og/eller serviceydelser online.

Windows 10, Office 2016 og CRM

Windows 10, Office 2016 og CRM

I dette modul opnår du kompetencer og praktisk erfaring i Microsoft Office-pakkens programmer med fokus på salgsbrev, -præsentation, KPI, direct mail mv. Du vil blive undervist i Word, Excel, PowerPoint, Outlook m.m.

 

Godkendt på national positivliste

salgskursus inkl. Microsoft Office-pakken - salgspsykologi. Kursus for ledigeDette salgskursus er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37610 og kurset hører under erhvervsgruppen; salg, indkøb og markedsføring. Listetitel: Salgspsykologi og grundlæggende salg.

Godkendt på regional positivliste

Kurset i salgspsykologi er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette salgskursus. Listenummer 393 på regional positivliste for Hovedstaden og 292 for Sjælland.

Praktiske informationer

Herunder finder du nærmere information om kurset. Klik blot på de enkelte overskrifter for at få mere at vide.

Skulle dit spørgsmål ikke blive besvaret, så er du velkommen til at ringe på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Forløbet

I undervisningen lægger vi stor vægt på relevans og deltageraktivitet. Det betyder, at du vil opleve en sammenhænge mellem de faglige elementer. IT-undervisningen og salgspsykologien vil pege ind i en fælles forståelse af, hvordan en virksomhed må arbejde med salg gennem både personlig kommunikation og via IT-værktøjer, som eksempelvis Microsoft Office-pakken.

Du skal forvente en vis forberedelsestid til at læse pensum igennem. Samtidig får du glæde af at indgå i en studiegruppe, hvor I på planlagte dage vil samles og diskutere stoffet og forberede præsentationer til undervisningsdagene.

Kurset afsluttes med aflevering af en skriftlig opgave, som du kan gå til eksamen i. Du får ligeledes mulighed for at sparre med dine holdkammerater om arbejdet med denne opgave.

Mulighed for eksamen

Modulet Salgspsykologi og grundlæggende salg er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med brug af PC

 • Selvlært, og med ønske om at arbejde inden for salg

 • Teamplayer, motiveret og positiv

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

 • Kurset består af klasseundervisning 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Undervisningen er på 30 lektioner om ugen og bygger på en vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser.

 • Vi stiller pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele kurset.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92 ex. moms

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kursus for ledige

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Vores adresse ligger 5 minutters gang fra Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring).