Enkeltfag: Sociale medier

Arbejd professionelt med Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube

Søger du et kursus, hvor du lærer at håndtere virksomhedens kommunikation på de sociale medier

Så er dette kursus i sociale medier måske noget for dig. På dette kursus lærer du at opbygge et komplet og sammenhængende social media-setup med LinkedIn, Facebook, YouTube og Instagram. Samtidig bliver du klædt på til at kunne arbejde professionelt med kommunikation i tekst, video og billeder, så du bedst muligt kan varetage virksomhedens interesser og servicere brugerne.

Kurset veksler mellem teori og praksis, så du også får hands-on erfaring med de forskellige platformene. Dertil opnår du grundig viden om medieforbrug og -adfærd hos forskellige målgrupper, og du lærer at vurdere relevans af platforme, medier og kanaler i forhold til målgruppens tilstedeværelse og behov.

Du lærer at arbejde med sociale medier og håndtere virksomhedens kommunikation og interaktion med både tilfredse og utilfredse kunder. Samtidig lærer du at indarbejde kommunikation og brugerinteraktion i dine social media-løsninger, samt at teste dette med anerkendte metoder.

Kurset giver dig akademifaget Sociale medier og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS point. Dette kursus er særligt rettet mod dig, der gerne vil arbejde som social media manager, marketingkoordinator, kommunikationsmedarbejder m.m.

Kommende holdopstart

København:

  • Kontakt os på tlf. 7027 2784 for at høre mere.
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Sociale medier

Sociale medier

Du bliver undervist i baggrunden for de sociale medier, samt forskellen der er medierne imellem. Dertil opnår du grundig kendskab og erfaring i Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og andre sociale medier, og derigennem opnår du viden om de sociale medieplatforme, deres brugere og egenskaber.

Kommunikation

Kommunikation

Du opnår grundig kendskab til netværkstankegangen og dennes indvirkning på kommunikation og engagement. Dertil bliver du undervist i viral kommunikation, salg og kundeservice på de sociale medier, og samtidig lærer du at opbygge et community og planlægge brugerinvolverende aktiviteter.

Strategi og overvågning

Strategi og overvågning

Du lærer at formulere kritiske succesfaktorer for tilstedeværelsen på de sociale medier og opbygge en social mediestrategi, der samtidig kan indarbejdes i eksisterende strategier. Dertil bliver du undervist i overvågning af omtale, måling af engagement, samt ledelse i 2.0 verden og formulering af politikker.

 

Godkendt på regional positivliste

Kursus i Sociale medierKurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i sociale medier. Listenummer 397 på regional positivliste for Hovedstaden og 296 for Sjælland.

Praktiske informationer

Få mere information om kurset i sociale medier ved at klikke på de enkelte overskrifter herunder.

Sidder du med et ubesvaret spørgsmål eller har du brug for vejledning, så kontakt os på tlf. 7027 2784. Vi sidder klar til at hjælpe!

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Mulighed for eksamen

Modulet Sociale medier er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

  • Erfaring med PC, internet og MS Office-pakken

  • Selvlært med ambitioner om at arbejde med sociale medier og digital markedsføring

  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

  • Alle ugens 5 dage vil du modtage klasseundervisning fra kl. 09.00 til 15.00.

  • Undervisningen veksler mellem teori og praksis, og er på i alt 30 lektioner pr. uge.

  • Vi stiller undervisningsmateriale og pc til rådighed under kursusforløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse, afholder de udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92 ex. moms

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kurser for ledige København

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Vores adresse ligger 5 minutters gang fra Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring).