Styrk dit CV med kompetencer i Microsoft SQL Server (database)

Arbejd professionelt med servere, databaser og business intelligens

» Microsoft SQL Server 2016/2017 (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

På kurset vil du arbejde med de helt nye features indenfor Microsoft SQL 2016 databaser, modellering og administration, samt data warehouse implementering og forespørgsler.Du vil efter kurset kunne arbejde professionelt med databaser og servere, og dine kompetencer vil være opgraderet inden for de helt nye features. Kurset i SQL er henvendt dig, der ønsker at vedligeholde og administrere SQL server databaser, eller ønsker at arbejde i miljøer, hvor databaser spiller en afgørende faktor, herunder også udvikling af applikationer, som benytter indhold fra Microsoft SQL Server.

Udbytte af kurset

I løbet af kurset vil du arbejde med de helt nye features indenfor Microsoft SQL 2016/2017 databaser, administration og modellering, samt forespørgsler og data warehouse implementering. Du bliver bl.a. undervist i database, PowerShell og Data Warehouse. Efter kurset vil du kunne arbejde professionelt med databaser, business intelligens og datamodellering. Derudover vil du kunne håndtere Big Data, samt App integration til Microsoft SQL og Cloud-løsninger.

Efter kurset vil du have gennemgået det meste af pensum fra 70-462 Administration af Microsoft SQL Server 2016/2017 og store dele af 70-461 og 70-463. Alle certificeringer kan tages direkte hos Itucation, som kan tilkøbes efter kurset. Du vil kunne bestride stillinger som Database administrator, Infrastruktur og Data Warehouse arkitekt. Du kan rådgive virksomheder i forhold til data integritet og anvendelse.

Kommende holdopstart

København:

 • 7. januar – 15. februar 2019
 • 18. februar – 29. marts 2019
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Godkendt på regional positivliste

Microsoft SQL Server, databaseKurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i SQL Server 2016/2017.

Listenummer 402 på regional positivliste for Hovedstaden og 239 for Sjælland.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du flere oplysninger om kurset. Tryk blot på overskrifterne herunder for at få mere at vide om det specifikke emne.

Såfremt dit spørgsmål ikke bliver besvaret, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Certificering

Efter de 6 uger vil du have gennemgået pensum til de meste af 70-462 Administration af Microsoft SQL Server 2014 og dele af 70-461 og 70-463. Kurset indeholder både teoretiske elementer og praktiske opgaver og kan afsluttes med Microsoft certificering. Certificeringer er et valgfrit tilvalg, man kan foretage efter kursets afslutning, og er ikke med i prisen. Vejledende pris: kr. 1.800,- ex moms.

Hvad er SQL?

Microsoft SQL Server er en pålidelig, sikker og skalerbar databaseplatform til forretningskritiske applikationer omfattende administrationsværktøjer og sporbarhed. En meget mere stabil drift af systemet, Microsoft SQL server er også grundstenen i mange af Microsoft andre Enterprise produkter CRM, SharePoint, Systemcenter, Applikationsudvikling, Forefront Microsoft Dynamics, NAV  mm. Derfor vil dette kursus i Microsoft SQL Server 2016/2017 give dig brede kompetencer, der kan benyttes i en vifte af systemer, der benyttes af virksomheder overalt.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med pc’ere og operativsystemet Windows Server

 • Grundlæggende kendskab til databaser

 • Forståelse for netværk, servere og deres relationer

 • En it‐uddannelsesmæssig baggrund på minimum ungdomsuddannelses-niveau eller erhvervserfaring svarende dertil

 • Har ambitioner om at arbejde i it‐branchen

 • Fortrolig med engelsk, da materialet er på engelsk

Kursusform

 • Du modtager klasseundervisning 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Undervisningen består af både teori og praksis, og er på 30 lektioner om ugen.

 • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele kurset.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.068,45,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.410,70,-

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Vi tilbyder gratis parkering i alle 6 uger, og kommer du med offentlig transport, så ligger vores faciliteter i gåafstand fra Ryparken station.