Vil du arbejde med Amazon AWS?

Kursusoversigt

Mere om kurser i Amazon AWS

IT SPECIALIST E-LEARNING KURSUS INDENFOR AMAZON AWS → BLIV KLÆDT PÅ TIL ET ATTRAKTIVT IT-SPECIALIST JOB

Amazon er verdens største aktører indenfor cloud computing inkl. en bred vifte af specialer indenfor database, AI, sikkerhed, programmering mv. Med en specialist-viden indenfor deres systemer og teknologier, er du godt på vej til et attraktivt og velbetalt IT-job.

Se vores Amazon AWS IT-specialist e-learning kurser her og læs meget mere om, hvad du vil lære på dit IT e-learning kursus for ledige.

HVAD VIL JEG LÆRE PÅ ET AMAZON AWS IT-SPECIALIST E-LEARNING KURSUS HOS JER?

Vores Amazon AWS IT specialist e-learning kurser er meget specifikke omkring det emne eller den service, kurset handler om. Det betyder, at du på kun 6 uger får et godt og konkret greb om netop dette emne.

Og den viden kan du med det samme sætte i spil for en arbejdsgiver, der bruger det konkrete system. Vejen til et Amazon AWS IT specialist job kan derfor sagtens blive grundlagt på et 6 ugers e-learning kursus hos Itucation.

HVILKE AMAZON AWS E-LEARNING KURSER UDBYDER ITUCATION?

Itucation har to Amazon AWS IT-specialist e-learning kurser og flere på vej, som du kan se her. Klik på det enkelte kursus nedenfor, for at læse mere!

SKAL JEG VÆRE DYGTIG TIL IT, FØR JEG STARTER PÅ KURSET?

Nej, det behøver du ikke at være. Vores e-learning kurser er bygget op på en måde, så alle kan være med. Hvis du har interesse for området og har valgt et passende niveau, vil du hen over de 6 uger gå fra nysgerrighed til stærke kompetencer og specialist-viden. Vi har både e-learningskurser på grundniveau og på højere og/eller mere specialiseret niveau.

Er du i tvivl om, hvorvidt et Amazon AWS IT specialist e-learning kursus er for dig? Så kontakt os endelig så vi kan svare på alle dine spørgsmål.

 

Hvem kan komme på et Amazon AWS IT specialist e-learning kursus hos Itucation?

Vores e-learning kurser er målrettet ledige, der opfylder kriterierne og kravene til at komme på et 6 ugers kursus for ledige. Vi kender disse kriterier og krav og vi rådgiver dig med glæde.

Hvis du gerne vil på et Amazon AWS IT specialist e-learning kursus hos os, vil vi anbefale, at du:

  • Starter med at kontakte os. Vi kan svare på dine spørgsmål og – ganske gratis og uforpligtende – forhåndsreservere din plads på e-learning kurset.
  • Bagefter kontakter din a-kasse eller dit jobcenter. Det er nemlig dem, der skal godkende (og betale) for dit e-learning kursus. Du kan opleve, at der er brug for lidt overtalelse og gode argumenter, før du får godkendt dit e-learning kursus. Og det er endnu en god grund til at ringe til os først – for vi har de gode argumenter på rygraden og vejleder dig med glæde.

Husk:

  • At det er jobcentret eller a-kassen, der betaler for e-learning kurset.
  • At du stadig får dagpenge, mens du går på e-learning kurset.

FAQ

Hvad er et Amazon kursus?
Et Amazon kursus er en uddannelse, der fokuserer på at lære deltagerne, hvordan man sælger varer på Amazon.

Hvordan tilmelder jeg mig et Amazon kursus?
Du kan tilmelde dig et Amazon kursus ved at kontakte Itucation og bede om at blive tilmeldt et kommende kursus.

Hvem kan deltage i Amazon kursus?
Alle kan deltage i Amazon kursus, men Itucation har primært fokus på at tilbyde kurser til ledige personer.

Hvad lærer man på et Amazon kursus?
På et Amazon kursus lærer deltagerne, hvordan man opretter en Amazon-konto, hvordan man lister produkter og optimerer salg, og hvordan man håndterer forsendelser og kundesupport.

Hvad er varigheden af et Amazon kursus?
Et Amazon kursus varer normalt 6 uger og er en jobrettet uddannelse, der er tilgængelig for ledige personer gratis, med en bevilling.

Ledige jobs

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.