Vil du arbejde med Cloud?

Kursusoversigt

Mere om kurser i Cloud

IT SPECIALIST E-LEARNING KURSUS INDENFOR CLOUD → BLIV KLÆDT PÅ TIL ET ATTRAKTIVT IT-SPECIALIST JOB

Cloud er et af de hurtigst voksende specialer indenfor IT. Amazon, Microsoft, Google, Oracle, IBM m.fl. udviser imponerende vækstrater og kæmper en daglig kamp om markedsandele i dette vækst-marked.

Med en IT-specialist-viden indenfor cloud, er du godt på vej til et attraktivt og velbetalt IT-job.

Se vores IT-specialist e-learning kurser indenfor cloud her og læs meget mere om, hvad du vil lære på dit IT e-learning kursus for ledige.

HVAD VIL JEG LÆRE PÅ ET IT-SPECIALIST E-LEARNING KURSUS INDENFOR CLOUD HOS JER?

Vores IT specialist e-learning kurser indenfor cloud computing og cloud storage er meget koncentrerede omkring det emne eller program, kurset handler om. Det betyder, at du på kun 6 uger får et godt og konkret greb om det givne emne.

Og den viden kan du med det samme sætte i spil for en arbejdsgiver, der bruger den specifikke cloud-tjeneste. Vejen til et IT specialist job indenfor cloud services kan derfor sagtens blive grundlagt på et 6 ugers e-learning kursus hos Itucation.

HVILKE E-LEARNING KURSER INDENFOR CLOUD UDBYDER ITUCATION?

Itucation har i alt 6 cloud IT-specialist e-learning kurser, som du kan se her. Klik på det enkelte kursus nedenfor, for at læse mere!

SKAL JEG VÆRE DYGTIG TIL IT, FØR JEG STARTER PÅ KURSET?

Skal jeg være dygtig til IT for at starte på cloud IT specialist kurset?

Nej, det er heldigvis ikke et krav. Vores e-learning kurser er bygget op på en måde, så alle kan være med. Hvis du har interesse for området og har valgt et passende niveau, kan du hen over de 6 uger gå fra nysgerrighed til specialist-viden og stærke kompetencer. Vi har både e-learningskurser på grundniveau og et udvalg på højere og/eller mere specialiseret niveau.

Er du i tvivl om, hvorvidt et cloud IT specialist e-learning kursus er for dig? Så kontakt os endelig så vi kan svare på alle dine spørgsmål.

Hvad er forskellen på cloud computing og cloud storage?

Cloud computing er projektarbejde, der foregår i “skyen” — altså i en online cloud storage, såsom Google Drive, iCloud eller DropBox.

Der er altså en væsentlig forskel på cloud computing og cloud storage. Begge begreber hører dog under fællesbetegnelsen “cloud services”. 

Cloud computing er altså en cloud service, hvor arbejde udføres og opbevares decentralt i en cloud storage.

Med et kursus hos Itucation i cloud services vil du blive helt skarp på begreberne, og med dine nyerhvervede kompetencer kan du udføre en lang række cloud-opgaver hos eftertragtede virksomheder.

Hvem kan komme på et cloud IT specialist e-learning kursus hos Itucation?

Vores e-learning kurser er målrettet ledige, der kan komme på et 6 ugers kursus for ledige. Det betyder, at du som ledig skal opfylde en række kriterier og krav for at blive godkendt.

Hvis du gerne vil på et cloud IT specialist e-learning kursus hos os, vil vi anbefale, at du:

  • Starter med at kontakte os. Vi kan svare på alle dine spørgsmål og – ganske gratis og uforpligtende – forhåndsreservere din plads på e-learning kurset.
  • Bagefter kontakter din a-kasse eller dit jobcenter. I sidste ende er det jobcentret eller a-kassen, der skal godkende (og betale) for dit e-learning kursus. Du kan opleve, at der er brug for lidt overtalelse og gode argumenter, før du får godkendt dit e-learning kursus. Og det er endnu en god grund til at ringe til os først – for vi har de gode argumenter på rygraden og vejleder dig med glæde.

Husk:

  • At det er jobcentret eller a-kassen, der betaler for e-learning kurset.
  • At du stadig får dagpenge, mens du går på e-learning kurset.
Ledige jobs

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.