Vil du arbejde med Microsoft?

Kursusoversigt

Mere om kurser i Microsoft

IT SPECIALIST E-LEARNING KURSUS INDENFOR MICROSOFT → BLIV KLÆDT PÅ TIL ET ATTRAKTIVT IT-SPECIALIST JOB

Microsoft er en af verdens største aktører indenfor server, virksomhedssystemer, operativsystemer, programmering mv. Med en specialist-viden indenfor deres systemer og teknologier, er du godt på vej til et attraktivt og velbetalt IT-job.

Se vores Microsoft IT-specialist e-learning kurser her og læs meget mere om, hvad du vil lære på dit IT e-learning kursus for ledige.

HVAD VIL JEG LÆRE PÅ ET MICROSOFT IT-SPECIALIST E-LEARNING KURSUS HOS JER?

Vores Microsoft IT specialist e-learning kurser er meget specifikke omkring det emne eller program, kurset handler om. Det betyder, at du på kun 6 uger får et godt og konkret greb om netop dette emne.

Og den viden kan du med det samme sætte i spil for en arbejdsgiver, der bruger det konkrete system. Vejen til et Microsoft IT specialist job kan derfor sagtens blive grundlagt på et 6 ugers e-learning kursus hos Itucation.

HVILKE MICROSOFT E-LEARNING KURSER UDBYDER ITUCATION?

Itucation har i alt 10 Microsoft IT-specialist e-learning kurser, som du kan se her. Klik på det enkelte kursus nedenfor, for at læse mere!

SKAL JEG VÆRE DYGTIG TIL IT, FØR JEG STARTER PÅ KURSET?

Nej, det behøver du ikke at være. Vores e-learning kurser er bygget op på en måde, så alle kan være med. Hvis du har interesse for området og har valgt et passende niveau, vil du hen over de 6 uger gå fra nysgerrighed til stærke kompetencer og specialist-viden. Vi har både e-learningskurser på grundniveau og et udvalg på højere og/eller mere specialiseret niveau.

Er du i tvivl om, hvorvidt et Microsoft IT specialist e-learning kursus er for dig? Så kontakt os endelig så vi kan svare på alle dine spørgsmål.

 

Hvem kan komme på et Microsoft IT specialist e-learning kursus hos Itucation?

Vores e-learning kurser er målrettet ledige, der kan komme på et 6 ugers kursus for ledige. Det betyder, at du som ledig skal opfylde en række kriterier og krav for at komme i betragtning.

Hvis du gerne vil på et Microsoft IT specialist e-learning kursus hos os, vil vi anbefale, at du:

  • Starter med at kontakte os. Vi kan svare på alle dine spørgsmål og – ganske gratis og uforpligtende – forhåndsreservere din plads på e-learning kurset.
  • Bagefter kontakter din a-kasse eller dit jobcenter. I sidste ende er det jobcentret eller a-kassen, der skal godkende (og betale) for dit e-learning kursus. Du kan opleve, at der er brug for lidt overtalelse og gode argumenter, før du får godkendt dit e-learning kursus. Og det er endnu en god grund til at ringe til os først – for vi har de gode argumenter på rygraden og vejleder dig med glæde.

Husk:

  • At det er jobcentret eller a-kassen, der betaler for e-learning kurset.
  • At du stadig får dagpenge, mens du går på e-learning kurset.
Ledige jobs

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.