Vil du arbejde med IT-Infrastruktur & IT-specialist?

Kursusoversigt

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Bliv certificeret Azure Administrator og bliv ansvarlig for rådgivning, implementering, vedligeholdelse og monitorering af en virksomheds Microsoft Azure løsninger.

Læs mere

Mere om kurser i IT-Infrastruktur & IT-specialist

IT kursus → Sæt turbo på din læring og land et it-specialist job

Den teknologiske udvikling udvikler sig hele tiden, og der vil altid være brug for dygtige folk, der er skarpe til IT. Og det kan blive dig! Vejen til et IT job kan sagtens starte med et IT-specialist kursus hos Itucation.

Se vores IT-specialist kurser her og læs meget mere om, hvad du vil lære på dit IT kursus for ledige.

Hvad vil jeg lære på et it-specialist kursus hos jer?

Vores IT kurser er meget specifikke omkring det emne eller program, som kurset handler om. Det betyder, at du på kun 6 uger får et godt og konkret greb om det givne emne.

Og den viden kan du med det samme sætte i spil for en arbejdsgiver, der bruger det givne system. Vejen til et IT job kan derfor sagtens blive grundlagt på et 6 ugers kursus hos Itucation.

Hvilke kurser i IT udbyder itucation?

Itucation har i alt 6 IT-specialist kurser, som du kan se her. Klik på det enkelte kursus nedenfor, for at læse mere!

Skal jeg være dygtig til IT, før jeg starter på kurset?

Nej, det behøver du bestemt ikke at være. Vores kurser er bygget op på en måde, så alle kan være med. Vores dygtige undervisere vil sørge for, at alle kursister er med – uanset deres baggrund. Derfor kan begyndere sagtens deltage på vores IT-specialist kurser.

Er du i tvivl om, hvorvidt et IT kursus er for dig? Så kontakt os endelig så vi kan svare på alle dine spørgsmål.

 

Hvem kan komme på et IT kursus hos Itucation?

Vores kurser i IT er målrettet ledige, der kan komme på et 6 ugers kursus for ledige. Det betyder, at du som ledig skal opfylde en række kriterier og krav for at komme i betragtning.

Hvis du gerne vil på et IT kursus hos os, vil vi anbefale, at du:

  • Starter med at kontakte os. Vi kan svare på alle dine spørgsmål og – ganske gratis og uforpligtende – forhåndsreservere din plads på kurset.
  • Bagefter kontakter din a-kasse eller dit jobcenter. I sidste ende er det jobcentret eller a-kassen, der skal godkende (og betale) for dit kursus. Du kan opleve, at der er brug for lidt overtalelse og gode argumenter, før du får godkendt dit kursus. Og det er endnu en god grund til at ringe til os først – for vi har de gode argumenter på rygraden.

Husk:

  • At det er jobcentret eller a-kassen, der betaler for kurset.
  • At du stadig får dagpenge, mens du går på kurset.

 

Derfor kan det være godt med et IT kursus

I dag er der rigtig mange, som har kvalifikationerne til at løse de meget rutineprægede arbejdsopgaver inden for IT-faget. Særligt i hovedstadsområdet kan det være svært at få arbejde, hvis man kun besidder basale IT-kompetencer.

Dog er der fortsat stor efterspørgsel efter specialiserede IT-medarbejdere. Derfor er det vigtigt at gøre sig specialiseret, for at blive attraktiv på arbejdsmarkedet. På et IT kursus hos Itucation, bliver du specialiseret inden for det fag som du ønsker, hvilket vil gøre det nemmere for dig at opnå en attraktiv stilling i IT-branchen. 

 

Tag et 6 ugers IT kursus hos Itucation

For nogle vil det ikke være relevant at tage en lang uddannelse, for at kunne besidde en attraktiv stilling i IT-branchen. For dem kan et 6 ugers IT kursus hos Itucation være relevant.

Vi tilbyder mange forskellige IT kurser, hvor du får mulighed for at specialisere dig inden for en bred vifte af emner. Nedenfor ser du de mest populære af vores IT kurser.


Microsoft 365 & Windows Server 2019 inkl. Cloud & IT-sikkerhed

På dette IT kursus bliver du specialiseret i at implementere og håndtere fremtidens online- såvel som lokale it-miljøer. Du bliver ydermere ekspert i den tilhørende IT-sikkerhed, som er nødvendig for at kunne arbejde inden for cloud-systemer. Kurset varer 6 uger, og du vil kunne afslutte med MS-100-certificering, som er attraktiv at vise en kommende arbejdsgiver.

Se kurset her.


Microsoft SQL Server & Database inkl. Business Intelligence

Efter dette IT kursus vil du være i stand til at kunne arbejde professionelt med databaser og servere. Med i bagagen får du kompetencer inden for de nyeste features i Microsoft SQL 2019 databaser. Dette IT kursus varer 6 uger, og du vil efterfølgende være klar til at arbejde som specialist i enhver organisation.

Se kurset her.

 

Microsoft Azure

På dette IT kursus i Microsoft Azure, bliver du certificeret Azure Administrator, som er et blåstempel på at du kan rådgive, implementerer, vedligeholde og monitorere Microsoft Azure løsninger. Først fokuseres der på det fundamentale, og så du får et stærkt fundament for resten af kursets pensum.

Se kurset her.

 

Hvad er en IT-medarbejder?

IT-medarbejdere findes i mange forskellige afskygninger, hvilket gør, at de findes under flere forskellige titler. Du kan eksempelvis også møde dem som: databaseadministrator, it-sikkerhedsmedarbejder, sikkerhedsingeniør, webredaktør, webmaster, projektleder og IT-chef. Ansvarsområder og opgaver kan variere en del alt efter titlen, men der er dog et par fællesnævnere. Det er som udgangspunkt dem, der sørger for at IT-systemerne kører som de skal, at programmer er opdateret samt at software og hardware er installeret korrekt og opdateret tilstrækkeligt. De beskæftiger sig naturligvis også med mange andre spændende ting, men disse arbejdsopgaver er de mest gængse. 

Typisk ser man at IT-medarbejdere bliver ansat i IT-afdelinger hos enten private eller offentlige virksomheder i enhver type af organisationer. Som IT-medarbejder har man også mulighed for at starte som selvstændig IT-konsulent, hvor man kan udføre konsulentarbejde for virksomheder der har brug for ekstra hænder i deres IT-afdeling.

Hvis du ønsker at arbejde i denne branche, kan du eksempelvis tage et af Itucations IT kurser, som sætter dig grundigt ind i de mange aspekter af IT-faget.

 

Hvad tjener en IT-medarbejder?

Eftersom at IT-medarbejder rummer en bred vifte af forskellige stillingsbetegnelser, så varierer arbejdsopgaverne såvel som lønnen derefter. Man kan læse på UddannelsesGuiden, at lønnen inden for dette felt kan variere en del. En nyuddannet webmaster har fx en gennemsnitlig løn på 32.834 kr. pr. måned (før skat), mens den gennemsnitlige løn for for en nyuddannet driftsoperatør ligger på kr. 43.000 pr. måned (før skat).

 

Hvordan kan man blive IT-medarbejder?

Der findes mange forskellige indgangsvinkler til IT-branchen. De fleste medarbejdere har taget en IT-uddannelse, men der er flere og flere, som er autodidakte, og som måske bare har taget et IT kursus for begyndere eller to. Der er en hel del forskellige uddannelser og IT kurser, som kan hjælpe dig ind i branchen uanset din tidligere erfaring. Nedenfor ser du nogle af de populære IT-uddannelser i Danmark.

 

Data- og kommunikationsuddannelsen

Type: Erhvervsuddannelse

Varighed: 3-6 år 

Adgangskrav: 9. klasse

Uddannelsen lærer dig at bruge og udvikle IT-systemer, der kan løse konkrete problemer for ansatte og kunder inden for alle slags brancher.

 

Webudvikler

Type: Erhvervsuddannelse

Varighed: 2 år og 3 måneder

Adgangskrav: 9. klasse

På uddannelsen lærer du fx om front-end programmering, webløsninger og projektstyring.

 

Datamatiker

Type: Erhvervsakademiuddannelse

Varighed: 2 år og 6 måneder

Adgangskrav: Gymnasial eksamen, erhvervsuddannelse eller andre

På uddannelsen lærer du, hvordan man konstruerer og videreudvikler IT-systemer lige fra dialog med kunden til programdesign og programmering.

 

Få finansieret et IT kursus

Det er vigtigt at vide, at hvis man er mellem jobs, er der mulighed for at få kurserne betalt af sin a-kasse eller sit jobcenter. Hvis du enten er i tvivl om du er berettiget til et 6 ugers IT kursus, eller om hvilket grundlæggende IT kursus der passer bedst til dine ønsker og behov, så er du velkommen til at ringe til os på 70 27 27 84, eller sende os en mail på kurser@itucation.dk

 

IT kursus – Hvor udbyder Itucation kurser i IT?

Itucation udbyder løbende IT kurser for ledige i vores lokaler i både København og Aarhus samt online som e-learning.

København – Svanevej 22, 2400 København NV
Velkommen til vores nye hovedkvarter, hvor Itucation rykkede til i sommeren 2020.

Her kan vi byde velkommen til moderne og inspirerende lokaler, med både gode undervisningslokaler samt fællesområde med lounge, køkken og spiseområde. Vi sørger for gratis te og kaffe, og du kan både medbringe madpakke eller vælge at købe frokost fra de omkringliggende tilbud (supermarked, kebab, pølsevogn mm.)

Der er gratis 3-timers parkering på de omkringliggende gader. Og samtidig 5 minutters gang til Nørrebro station, hvor du finder både S-tog, bus og Metro.

 

Aarhus – Sønderhøj 30, 8260 Viby J
I 2013 udvidede vi til Aarhus, hvor undervisningen foregår på Erhvervsakademi Aarhus på den ovenstående adresse.

Her byder vi også velkommen i lyse og gode undervisningslokaler. Der er kun et par hundrede meters gang til både busser og Aarhus Nærbane.

 

E-learning
Itucation udbyder også løbende IT kurser som rene e-learning kurser. Læs mere om vores e-learning kurser her.

Ledige jobs

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.