Kurser i København

Vi bor i nyistandsatte lokaler i København NV – kun 5 minutters gang fra Nørrebro Station, som byder på både S-tog, bus og metro/city-ringen. Vores faciliteter omfatter, foruden kursuslokaler, fælles spise- og loungeområder, samt køkkenfaciliteter. Itucation sørger for gratis kaffe og te til vores kursister.

Der er med andre ord rig mulighed for et kursusforløb med masser af nye input med gode og moderne faciliteter og et spændende arbejdsmiljø.

Kurser i Aarhus

Itucation udvidede i 2013 kursusvirksomheden til at omfatte Aarhus og her afholdes kurserne på Erhvervsakademi Aarhus med adressen: Sønderhøj 30, 8260 Viby J

Parkering:
Der er parkering både foran og bagved akademiet. I dagtimerne kan det være svært af få en p-plads, og det er ofte en fordel at anvende p-pladsen på Pihlkjærsvej.

Offentlig transport:
Aarhus Nærbane og Arrivas regionaltog stopper på Viby Station, hvorfra der er ca. 200 meters gang til akademiet.
Linje 4A og 6A stopper ved akademiet.

Lokaleudlejning

Gode undervisningslokaler komplet med udstyr og inventar kan lejes i kortere eller længere perioder. Lokalerne er indrettet i rækker med plads til ca. 30 personer og er udstyret med PC’ere med høj driftssikkerhed og konfiguration efter dine behov. Vi er i stand til at tilbyde stor fleksibilitet og et eksklusivt produkt til en konkurrencedygtig pris. Ved lokaleleje tilbyder vi at benytte frokostfaciliteter i Symbion.

Ved booking eller spørgsmål kontakt venligst Itucation:
Søren Metzsch, Uddannelseschef
Email: sme@itucation.dk
Mobil: 2845 1847
Adresse: Itucation, Svanevej 22, 2400 København NV.