fbpx

Faciliteter

Kurser i København

Vi bor i moderne og inspirerende lokaler i København NV. Foruden undervisningslokalerne byder vores faciliteter på fællesområde med spiseområder, køkken og lounge. Vores kursister har derved rig mulighed for at møde nye mennesker og skabe netværk på tværs af kurserne. Vi sørger for gratis te og kaffe til vores kursuster. Du har mulighed for at medbringe madpakke, som kan opbevares i køleskabet. Derudover ligger vi i gå-afstand fra både kebab, pølsevogn og supermarkeder. 

Der er fri 3-timers parkering på de omkringliggende gader og samtidig er der 5 minutters gang til Nørrebro station (S-tog, bus og Metro/Cityring).

Der er med andre ord rig mulighed for et kursusforløb med masser af nye input med gode og moderne faciliteter, samt et spændende arbejdsmiljø.

Kurser i Aarhus

Itucation udvidede i 2013 kursusvirksomheden til at omfatte Aarhus og her afholdes kurserne på Erhvervsakademi Aarhus med adressen: Sønderhøj 30, 8260 Viby J

Der er parkering både foran og bagved akademiet. I dagtimerne kan det være svært af få en p-plads, og det er ofte en fordel at anvende p-pladsen på Pihlkjærsvej. Aarhus Nærbane og Arrivas regionaltog stopper på Viby Station, hvorfra der er ca. 200 meters gang til akademiet. Linje 4A og 6A stopper ved akademiet.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.