Karrierecoach

Alle kursister hos Itucation kan få gratis karrierecoaching

6 ugers kurser

Har du brug for en karrierecoach?

Vil du gerne få karriererådgivning fra en karrierecoach? Ønsker du karrierecoaching og vejledning, når det kommer til jobsamtaler, CV’er, ansøgninger, styrker og svagheder og meget andet?

Så skal du vide, at alle kursister hos Itucation gratis kan benytte sig af vores dygtige karrierecoaches. De har begge mange års erfaring med job coaching og rådgivning om karriere, og står klar til at rådgive alle vores kursister, såfremt de ønsker det.

Læs meget mere om vores tilbud om karrierecoaching her.

I løbet af din karriererådgivning vil karrierecoachen komme med råd og vejledning samt stille spørgsmål, der – forhåbentlig – vil gøre dig klogere og mere afklaret omkring din jobsituation. 

Hvad kan jeg tale med jeres karrierecoach om?

Som et ekstra tilbud til vores kursister er det muligt at få en session med vores jobcoaches Frederik og Mette – ganske gratis.

Samtalen varer 30-60 minutter og vil tage udgangspunkt i dine ønsker. De mest hyppige emner er:

  • En generel samtale hvor der er fokus på at afklare, hvilke kompetencer du har.
  • At dykke dybt ned i dine ønsker til dit arbejdsliv.
  • Sparring omkring ting som jobansøgningerCV’er og jobsamtaler.

Frederik - 10 års erfaring med salg og karriere

Frederik har været vidt omkring i job indenfor salg, markedsføring, ledelse, iværksætteri og karriere. Det giver ham en bred føling med forskellige brancher, virksomheder og jobtyper, som kommer dig til gode, når han hjælper dig videre til dit næste job.
3
gode råd

til dig der ønsker karriererådgivning fra en jobcoach.

For at få det meste ud af dit møde med vores karrierecoach, får du her tre gode råd, du kan overveje før din session:

icon_Group

Hvordan ser en god arbejdsdag ud for dig?

Prøv at tænk grundigt over hvad en god dag på arbejde indeholder for dig. Har du siddet alene det meget af dagen og fordybet dig? Har du talt en masse i telefon? Har du passet på andre - eksempelvis børn eller ældre? Har du siddet foran en computer hele dagen? Eller noget helt andet?

Hvis du kan besvare det spørgsmål, har du allerede indsnævret dine jobønsker betydeligt. Og du kan få endnu mere ud af din samtale med vores karriere coach.

icon_Group 2

Er du ekstrovert eller introvert?

Det giver også god mening at tænke over, om du mest er ekstrovert (altså udadvendt) eller introvert (indadvendt) som person.

icon_Group 3

Hvilke kompetencer har jeg?

Det er også en god idé på forhånd at tænke over, hvilke kompetencer du har. Her skal du endelig ikke sætte dit lys under en skæppe. Lav tværtimod en liste hvor du inkluderer alt det, som du kan - både kompetencer tilegnet fra din uddannelse, arbejds-, familie- og fritidsliv.

For dit arbejdsliv skal jo meget gerne matche din personlighed så vidt muligt.


FAQ om vores karrierecoach

Hvem kan booke en tid hos Itucations karrierecoach?

Det kan alle, der er tilmeldt som kursister hos Itucation.

Kan jeg booke en tid hos karrierecoachen, før jeg vælger et af Itucations kurser?

Det kan du desværre ikke. Du er dog yderst velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig og har flere spørgsmål til et eller flere af vores kurser.

Hvor foregår karriererådgivningen henne?

Det er muligt at få karriererådgivning i vores lokaler i København, men din samtale hos vores karrierecoach kan også fås online online.

Hvad kan jeg bruge karrierecoaching til?

Vores karrierecoach kan være en værdifuld sparringspartner for dig, om dit arbejdsliv generelt. Du kan sparre om fremtidige jobmuligheder og få vejledning og gode råd i forhold til dit CV, samtaleteknik, ansøgninger og meget mere.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vores karrierecoach kigger forbi dit kursus på en af de første kursusdage. Her præsenterer hun sig selv og forklarer alt det praktiske – blandt andet hvordan du booker en tid. Du vil under dit kursusforløb også få et oplæg fra vores karrierecoach om CV opbygning, rekrutteringskanaler, jobstrategi, digitale CV værktøjer samt den professionelle tilgang til LinkedIn.

 

Stort udvalg af kurser hos Itucation

Er du ledig og berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse? Interesserer du dig for IT, kommunikation, salg eller markedsføring?

Så er Itucation bestemt for dig! Vi udbyder et hav af forskellige kurser, der alle er henvendt til ledige, der skal have nye kompetencer med sig videre.

Se alle vores kurser for ledige her.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.