E-LEARNINGSKURSUS

MS Windows Server & Microsoft Azure

Dette e-learningskursus giver dig et dybdegående indblik i Windows Server og Microsoft Azure. Under forløbet opbygger du færdigheder inden for konfiguration, implementering og administration af server og Azure, samt de tilhørende kerneydelser. Ligeledes lærer du at oprette og skalere virtual machines (VMs).

På e-learningskurset bliver du undervist i konfiguration af virtual network, implementering af storage-løsninger samt håndtering af infrastrukturen og dens funktioner m.m.

Tilmeld dig kurset her

Udbytte af kurset MS Windows Server & Microsoft Azure

Under e-learningskurset får du viden og færdigheder inden for virtual machines, Azure DNS, sikkerhed, multi-factor authentication, data replication og virtual networking. Dertil får du undervisning i installation og forbedring af servermiljøer, samt Group Policy, disaster recovery, VPN og Hyper-V m.m.

E-learningskurset bygger på pensum svarende til certificeringen:

 • AZ-104 

Certificeringer tages hjemmefra efter endt kursus.

Kursets opbygning

E-learningskurset består af dybdegående undervisningsmoduler, labs, korrespondance med mentor via mail eller chat. Yderligere får du adgang til e-bøger, som supplement til e-learningsvideoerne.

Som en del af kurset får du ligeledes adgang til MeasureUp, som er et eksamenssimuleringsværktøj, der gør det muligt for dig at teste din certificeringsparathed. Disse MeasureUp-tests hjælper dig med at klarlægge dit faglige niveau, samt dine styrker og svagheder, så du ved hvor du evt. skal forbedre dig yderligere inden certificering.

Information & pris

Dato for afgang:Hver mandag

Afholdelsesgaranti:Ja

Sted:Online

Sprog:Engelsk

Undervisning:5 dage om ugen

Pris for ansøgere:Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse via jobcentret.

Pris for jobcenter:Kr. 19.600

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Windows Server (70-740)

Windows Server (70-740)

 • Activation models & migration
 • Backup strategies & Image deployment management
 • Hyper-V & virtual machines (VM)
 • High availability & Network Load Balancing
 • Failover clustering & Data deduplication
 • Storage solutions & backup strategies
 • Windows Servers in host & compute environment

Azure Administrator (AZ-104)

Microsoft Azure (AZ-104)

 • Azure subscriptions & resources
 • Azure Hybrid Identites
 • Manage role based access control
 • Deploy & manage virtual machines
 • Azure AD objects
 • High availability & scalability
 • Virtual networks, Load balancer & Azure Active Directory
 • Monitor & troubleshoot virtual networking

Networking with Windows Server 2016 (70-741)

Windows Server 2022

 • Active Directory Basics
 • Advanced Active Directory
 • Installation & Configuration
 • File & Storage Services
 • Failover Clustering
 • Backup & Restore Services
 • Networking Principles

Storage

Storage og Backup

I løbet af e-learningkurset kommer du vidt omkring i det store og vidt forgrenede område omkring storage og backup. Det handler både om at have tilstrækkelig diskplads, løbende backup, adgangsstyring pr. bruger, samspillet mellem diskplads lokalt og i skyen og meget mere.

Virtualisering

Virtualisering

Med Hyper-V kan du øge fleksibiliteten og udnyttelsen af ressourcer på din on-premise server. De virtuelle maskiner kan løse forskellige opgaver og du kan flytte tjenester fra den ene virtuelle maskine til den anden uden afbrydelser.

Virtual Networks

Virtual Networks

Ligesom du kan virtualisere allokering af RAM, diskplads og andre ressourcer på din on-premise server, kan du også virtualisere netværket. På dette e-learningskursus lærer du hvordan.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund
Jobsamtale

Hvem er kurset til?

Dette kursus er henvendt til dig, som på nuværende tidspunkt er ledig, og ønsker at opkvalificere dig.

 • Du har ambitioner om en karriere indenfor Mircrosoft 365 og Windows Server 2019
 • Du ønsker at administrere, konfigurere og rådgive om cloud netværk såvel som lokale
 • Har erfaring i brugen af PC

 

Kurset henvender sig fortrinsvist til ledige. Opfylder du kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige via dit jobcenter, så er det ganske gratis for dig at deltage.

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Samarbejdspartner

Nova Learning

Nova Learning skaber adgang til de bedste ressourcer inden for læring: e-learning, mentorordning, eksamenssimulering og virtuelle labs. Alle e-learning kurser er tilpasset og målrettet mod certificeringer og/eller rettet mod jobs inden for de nyeste teknologier. Herunder Artificial Intelligence, Machine Learning & Data Science.

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk, hvis du har spørgsmål til, hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.
Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Certificering

E-learningskurset er udformet således, at du efter de 6 ugers forløb, vil have gennemgået pensum svarende til certificeringen:

 • AZ-104

Du har derfor mulighed for at afslutte kurset med netop denne certificering i infrastruktur.

Som en del af dette e-learningskurset tilbyder vi ét certificeringsforsøg. Bemærk, at dette certificeringsforsøg skal afholdes inden for 1 måneder efter kursets afslutning – ellers bortfalder tilbuddet. Certificeringer tages hjemmefra efter endt kursus. Når du henvender dig til os, så sender vi en voucher til at booke certificeringen.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med PC, internet og Microsoft Office-pakken
 • Interesseret i at lære infrastruktur og serveradministration
 • Motiveret og selvlært med ambitioner om at arbejde med Microsoft Server
 • Grundlæggende forståelse for server, netværk og Active Directory

Kursusmateriale & Sprog

Som en del af e-learningskurset får du adgang til Books24x7, hvor du finder diverse e-bøger, som er relevante inden for IT-faget. Dette er et supplement til undervisningsmodulerne.

Kurset, samt alt kursusmaterialet foregår på engelsk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

 

Den samlede pris for dette 6 ugers e-learningskursus er kr. 19.600 (ex. moms).

Lokation

Undervisningen foregår udelukkende online i form af e-learning.
Vær opmærksom på, at kurset foregår på engelsk.

100% uforpligtende tilmelding​

Hvorfor tage et e-learningskursus i Windows Server og Microsoft Azure?

Kom tilbage i arbejde efter dit Windows Server og Microsoft Azure e-learningskursus

Som certificeret tjenesteadministrator i et Microsoft Server- og Azure-miljø bliver du kvalificeret til en hverdag, hvor du kan sikre en stabil drift af virksomhedens IT-miljø og løbende optimere dette. Du kommer bl.a. til at arbejde med virtualisering med Hyper-V, backup, udrulning af images, load balancing og virtuelle netværk.

Vi kommer omkring en bred vifte af discipliner indenfor Windows Server og Microsoft Azure fra implementering over konfiguration til drift og løbende optimering. Troubleshooting indgår også.

På baggrund af denne viden, kan du arbejde med at sikre den stabile drift af virksomhedens server- og cloud-baserede IT-setup og de processer, det understøtter i organisationen. Du kan sikre, at oppetiden er høj, kapaciteten tilstrækkelig og backup er på plads.

Ud over de nævnte emner, indgår Failover clustering og Data deduplication, Windows Servers in host and compute environments, Azure Hybrid Identities, Azure AD objects og en række andre understøttende discipliner også.

Vores e-learningskursus Windows Server og Microsoft Azure har fra start til slut fokus på, at du:

✓ Skal kunne få arbejde som IT-administrator eller lignende stilling efter endt e-learningskursus.
✓ Skal have en solid og certificeret viden om Windows Server og Microsoft Azure inkl. virtualisering, failover clustering mv.
✓ Kan holde systemet kørende med høj stabilitet og effektivitet.

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk, hvis du har spørgsmål til, hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtsark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247