Kurset hos Itucation var det jeg manglede i værktøjskassen

Er du ledig? Vi tilbyder også kurser.

For den 32-årige grafiker blev mødet med et kursus hos Itucation, det, som hun manglede i værktøjskassen for at komme videre i sin karriere hvor hun valgte at tage uddannelsen Brugervenlighed & Grafisk design.

Ida Gustavson blev uddannet som grafiker tilbage i 2018, men kunne mærke, at viden om – og evnen til også at kunne beskæftige sig endnu mere med hjemmesider, var det, der hurtigt kunne få hende tilbage i job.

Jeg er uddannet grafiker og med web som speciale. Så jeg har i rigtig mange år beskæftiget mig med hjemmesider. Derfor var jeg utrolig glad for at få muligheden for at følge kurset hos Itucation. Jeg havde en forventning om at lære om det nyeste – og det fik jeg absolut indfriet på kurset – og jeg fik mulighed for at få endnu mere viden om UX, så jeg kunne lave endnu bedre og mere brugervenlige hjemmesider.

Ida valgte kurset Brugervenlighed & Grafisk Design og det passede perfekt til hende og hendes ønske om ny viden.

Der var god information på Itucations hjemmeside og det var en fornøjelse at sidde i klassen med de andre. Vores underviser var helt fantastisk og hun var god til at lære fra sig, fortæller Ida.
Nogle gange gør man jo bare det, der sidder på rygraden, men som man ikke altid tænker over, hvorfor man gør, griner Ida, som også fremhæver, at hun havde god glæde af det materiale, som blev udleveret på kurset og som dannede grundlaget for undervisningen.

Ida blev ledig 1. oktober 2022, men havde en plan om, at hun ville i job hurtigt. Derfor fandt hun også tid til at søge forskellige stillinger, mens hun gik på kurset. Og det bar frugt.

Jeg havde heldigvis overskud til at søge jobs, mens jeg gik på kurset og gik også til en del samtaler. Så der gik heldigvis kun få uger, inden jeg igen fik et job. Nu glæder jeg mig vanvittigt til at komme i gang. Det bliver rart at kunne stå op til noget og til igen at få en hverdag, siger Ida, som har fået job hos et web-bureau, hvor hun skal arbejde med web-design og hvor lærdommen fra kurset i den grad kommer i spil. Hun skal fremover designe hjemmesider helt fra bunden og sammen med uddannelsen som grafiker, er det en perfekt kombination.
I det firma, som jeg nu er blevet ansat i, lagde de stor vægt på, at jeg havde taget kurset hos Itucation, fortæller hun.
Og om man vælger at gå til eksamen eller ej, er ikke altid det vigtigste. Det handler også om et godt forløb, hvor man tilegner sig ny viden.
I mit fag er det ikke altid så vigtigt med en karakter. Det handler mere om, hvad man har på sit cv, siger Ida, som gerne vil anbefale andre at deltage i et kursus hos Itucation.

Det er tydeligt at Ida har fået en masse brugbar viden og læring ud af sin uddannelse hos Itucation. Hvis du vil læse mere om den specifikke uddannelse her.

Hør mere om vores kurser for ledige

Send os en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt for nærmere vejledning.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.