KURSER FOR LEDIGE

Online Marketing inkl. Google Certificering

Dette 6 ugers kursus sætter fokus på online marketing og den bagvedliggende strategi og i den forbindelse bliver du bl.a. undervist i salg, teknologi og jura relateret til denne branche.

Da undervisningen veksler mellem teori og praksis får du en masse hands-on opgaver, hvor du lærer at arbejde med hele processen fra den indledende opbygning af en hjemmeside til de dertilhørende digital markedsføringskanaler.

Herigennem bliver du også undervist i forbedringer performancemæssigt, teknisk og indholdsmæssigt, samt beslutninger, afvejninger og prioriteringen, som indgår undervejs.

Tilmeld dig kurset her

Hent kursusbeskrivelsen som PDF

Styrk dine kompetencer inden for Online Marketing, Sociale Medier og WebDesign

Du opbygger erfaring og kompetencer inden for digital marketing, så du kan benytte centrale online marketingbegreber, teorier og modeller i dit arbejde. Derudover lærer du at udarbejde mål for virksomhedens digital markedsføring. Samtidig har du mulighed for at tage en Google certificering under kurset. Du kan vælge mellem Google Digital Marketing (Succes Online) eller Google Analytics Individual Qualification (IQ).

Kurset i Online Marketing inkl. Google certificering forbereder dig til dit næste job, som eksempelvis kan være i en virksomheds interne marketingafdeling. Det kan også være på et webbureau eller en helt tredje type virksomhed indenfor dette speciale.

Nogle bruger kurset til at understøtte planen om at starte egen virksomhed og mange bruger det i kombination med eksisterende erfaringer og kompetencer forud for kurset i et nyt job, hvor online marketing er en del af arbejdsugens opgaver mens andre dele handler om andre faglige specialer.

Information & pris

Dato for opstart: Kontakt os for at høre nærmere

Dato for 1. afgang: 12. august – 20. september 2024

Sted:Online

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, hvis du opfylder kravene for 6 ugers uddannelse via Regional Positivliste (RAR)

Pris for jobcenter:Kr. 27.240,30 (ex. moms)

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Digital strategi

Digital strategi

Du modtager undervisning i online markedsføring og den bagvedliggende strategi. Du opnår derfor stort kendskab til strategiens vigtigste elementer, som bl.a. er webanalyse, målsætninger, konverteringer, konverteringsoptimering m.v.

WordPress

Hjemmesideudvikling & webdesign

Du bliver introduceret til hjemmesideudvikling, samt CMS-systemerne WordPress og Wix, som kan bruges til opbygning af hjemmesider. Du lærer hvordan du opretter og designer en hjemmeside i WordPress. Samtidig bliver du undervist i plugins, widgets, temaer m.m.

Søgemaskineoptimering (SEO) og trafikmåling

Søgemaskineoptimering & trafikmåling

Du opnår erfaring med SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing), så du kan markedsføre en virksomhed via Google – både betalt og organisk. Derudover bliver du undervist i trafikmåling og Google Analytics, så du kan måle hvordan virksomheden klarer sig.

Sociale Medier (SoMe) - herunder facebook

Sociale Medier (SoMe)

Du opnår kompetencer inden for Facebook, LinkedIn og Instagram, og samtidig lærer du hvordan du kobler disse platforme sammen med virksomhedens hjemmeside. Du bliver undervist i hvordan du opretter en virksomhedsside på de sociale medier og hvordan du laver opslag, der henvender sig direkte til din målgruppe.

Design og Usability - herunder Photoshop

Usability & design

Du lærer hvordan du udarbejder brugertests, så du kan designe en brugervenlighed hjemmeside, som er nemt at navigere rundt på. Samtidig bliver du undervist i billedredigering i Adobe Photoshop, så du kan anvende flotte billeder i dit hjemmesidedesign.

e-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Du lærer hvordan du anvender Mailchimp, så du kan indsamle email-adresser og sende relevante mails ud til din målgruppe. Derudover bliver du undervist i best practice – Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst kommunikerer med dine potentielle kunder.

Mulighed for karrierecoach

Når du går på et af Itucations kurser for ledige står vores karrierecoach til rådighed. Det betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund
Jobsamtale

Hvem er kurset i Online Marketing til?

Kurset er for dig, hvis du:

 • ønsker at arbejde med online marketing eksempelvis i en marketingafdeling eller på et webbureau
 • har planer om at starte egen virksomhed
 • har brug for at kombinere kompetencer inden for online marketing med eksisterende erfaringer i et nyt job

 

Kurset henvender sig fortrinsvist til ledige. Opfylder du kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige via dit jobcenter, så er det ganske gratis for dig at deltage.

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

Afspil video
1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusform

 • Fast tilknyttet underviser
 • Du vil modtage online undervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00
 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser
 • Undervisningen kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner
 • Du får adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er kr. 27.240,30 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.540,05 (ex. moms)

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring i brugen af PC’er og er internetbruger
 • Erfaring med office-pakken
 • Interesseret i at lære online markedsføring og webdesign
 • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med online marketing
 • Positiv, motiveret og en teamplayer

Hjemmearbejde og kursusmateriale

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV)

100% uforpligtende tilmelding​

En smagsprøve med leadgenerering

En måde du kan give din målgruppe en lille smagsprøve på dit produkt eller ydelse er gennem et webinar. Med et webinar vil du kunne holde godt om en potentielt med høj værdi.

FAQ

Hvad er online marketing?
Online marketing er en samling af forskellige strategier og teknikker, der bruges til at promovere en virksomhed, produkt eller service gennem internettet. Itucation tilbyder kurser i online marketing for både virksomheder og ledige.

Hvordan kan man lære online marketing?
Itucation tilbyder 6 ugers kurser i online marketing, hvor du lærer alt fra søgemaskineoptimering til sociale medier og e-mail marketing. Kurserne er jobrettet og er åbne for ledige, der ønsker at opkvalificere sig.

Hvad er inkluderet i et online marketing kursus hos Itucation?
Vores online marketing kurser inkluderer undervisning i forskellige strategier og teknikker og adgang til online værktøjer og ressourcer. Derudover vil du få mulighed for at øve dig i praktiske opgaver og få feedback fra erfarne undervisere.

Hvad er forudsætningerne for at tage et online marketing kursus hos Itucation?
Du behøver ikke at have specifikke forudsætninger for at tage et online marketing kursus hos Itucation. Kurserne er åbne for alle, der ønsker at lære om online marketing og opkvalificere sig til at arbejde med det.

Hvorfor skal man tage et online marketing kursus hos Itucation?
Vores kurser i online marketing er jobrettet og giver dig de nødvendige færdigheder til at kunne arbejde med online markedsføring. Du vil lære af erfarne undervisere og få mulighed for at øve dig i praksis. Efter kurset vil du have en konkret og eftertragtet kompetence, der kan åbne døre til nye jobmuligheder.

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtsark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247