Sådan fik jeg drømmejobbet!!

Er du ledig? Vi tilbyder også kurser.

Tonny Bergstrøm som har været kursist på et af vores kurser fortæller hvordan han fik drømmejobbet, der åbner helt nye døre for ham.

Et job som kan være springbrættet ind i en branche han længe har drømt om.

Sådan fik jeg drømmejobbet Tonny fortæller hvordan han fik jobbet.

Jeg talte med Tonny en af de sidste dage af hans kursus, og han var meget glad. Han glædede sig til at komme i gang, og han fortalte gerne hvordan han fik jobbet ved at kontakte et firma.

Tonny Bergstrøm har som mange andre været imellem jobs, og har begivet sig ud i den vilde jobjagt. Tonny havde i mange år arbejdet med IT og har en uddannelse som datamatiker.

Han har for mange år siden arbejdet med økonomi og drømmer den dag i dag om at komme tilbage ind i denne branche.

“Jeg tror dette job kan være springbrættet ind i en ny branche”

“Da jeg blev opsagt fra mit arbejde, skulle jeg i gang med at søge efter et nyt arbejde. Jeg så faktisk dette som en mulighed for at komme til at arbejde med økonomi som jeg længe har ønsket mig at komme tilbage til. Jeg havde imellem tiden uddannet mig som datamatiker og har arbejdet med IT i mange år, så mine kompetencer indenfor økonomi og økonomisystemer er lidt rustne og jeg regnede ikke med at chancerne for at arbejde med det var så store.”

“Men til et af mine møder hos AS3 (anden aktør for jobcenteret red.), så jeg et jobopslag for en lokal virksomhed, der søgte netop en stilling indenfor økonomi, som jeg synes lød rigtig spændende.
Men efter at have kontaktet firmaet var mit håb dog ikke så højt, da de kun søgte en der kunne arbejde i økonomisystemet e-conomic. Jeg har arbejdet med økonomi tidligere, men havde ikke styr på dette system. Nogle dage efter opdagede jeg dette e-conomic kursus jeg kunne tage via min a-kasse Finansforbundet. Med dette kursus ville jeg få erfaring med det økonomisystem som de efterspurgte”
__________________________________________________________________
Læs mere om kurset: Økonomistyring i praksis inkl. E-conomic og Excel her
__________________________________________________________________

“Jeg havde egentlig droppet alt om det job, men så ringede jeg og fortalte om e-conomic kurset, og det ændrede det hele.”

“Jeg havde egentlig droppet alt om det job, men så ringede jeg og fortalte om e-conomic kurset, og det ændrede det hele. Min profil sat sammen med helt nye kompetencer indenfor e-conomic var åbenbart lige det de skulle bruge, så vi lavede en aftale om at de ville ansætte mig når jeg var færdig med kurset.”

“Jobbet er kun et vikariat, men jeg tror det kan åbne en masse døre for mig, og det er et springbræt for mig ind i økonomi branchen. Desuden har jeg en drøm om at blive selvstændig hvilket jeg tror dette job ruster mig til”

“Desuden har jeg en drøm om at blive selvstændig hvilket jeg tror dette job ruster mig til”

Tonny har vist at det nogle gange godt kan betale sig at opsøge virksomhederne direkte. De fleste virksomheder får rigtig stor glæde af at ansætte en medarbejder, der lige har været på kursus og kan bidrage med helt ny viden. Det er dyrt at sende sine medarbejdere på kursus. Derfor er et relevant kursus et rigtig godt salgsargument i jobsøgningen. Deslige er det nemmere at få et kursus bevilget når man har lovning på et job eller praktik.

____________________________
Læs om vores kurser for ledige her
____________________________

Neel-itucation- bestil et kursus
Skrevet af Tina Faith Madsen

Er du interesseret i at høre mere om vores kurser?

Send os en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt for nærmere vejledning.

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.