Bogføring, løn, moms, lagerstyring m.v.

Enkeltfag: Erhvervsøkonomi

Styrk dit CV med kompetencer i erhvervsøkonomi, grundlæggende regnskab og bogføring, samt e-conomic

Søger du et kursus, hvor du lærer erhvervsøkonomi, bogføring, regnskab, og samtidig får hands-on erfaring med
e-conomic og Excel?

Så er dette regnskabskursus det rigtige for dig. I løbet af kursets 6 uger lærer du grundlæggende regnskab og bogføring, og samtidig opnår du grundig kendskab til konkurrence- og markedsformer, afsætning, omkostningstyper m.m. Vi starter kurset med det fundamentale, så vi sikrer dig et trygt grundlag for din videre læring på kurset.

På kurset får du en grundig indføring i e-conomic og Excel. Du lærer bl.a. at bogføre i økonomisystemet e-conomic, der er brugervenligt og cloud-baseret. Du vil ligeledes få hands-on erfaring med Excel, hvor du bl.a. lærer at arbejde med optimering af virksomhedens indtjening med både fast og fleksibel kapacitet. Samtidig lærer du at anvende Excel til opstilling, beregning og vurdering af investeringskalkuler og finansieringsforslag.

Kurset giver dig akademifaget Erhvervsøkonomi og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS-point. Kurset er til dig, der måske har erfaring inden for økonomi, kontor og administration eller ønsker at arbejde inden for dette område. Ligeledes er kurset oplagt, hvis du ønsker at starte egen virksomhed. Med økonomiske kompetencer og erfaring inden for e-conomic og Excel, vil dit CV være meget mere attraktivt.

Kommende holdopstart

København:

  • Kontakt os på tlf. 7027 2784 for at høre mere.
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
    Læs vores privatlivspolitik her.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Erhvervsøkonomi

Erhvervsøkonomi

Du opnår grundig viden om afsætningsbegrebet, omkostningstyper, og markeds- og konkurrenceformer. Dertil bliver du undervist i totalbudgettets bestanddele og du lærer at beregne og vurdere finansieringsforslag, investeringers rentabilitet, samt virksomhedens indtjening med fast og fleksibel kapacitet.

E-conomic

E-conomic

Du lærer e-conomic, samt hvordan du bruger programmet til at udarbejde årsafslutning og kontoplan. Samtidig lærer du at benytte disse moduler: lager, kreditor, debitor, finans, indscanning og projektstyring. Du bliver undervist i at gå fra bilag til bogføring, samt hvordan systemet integrerer med Excel, Danløn og banken.

Excel

Excel

Du bliver undervist i Excel, hvor du bl.a. lærer at udarbejde analyser, samt resultat-, balance- og likviditetsbudget. Dertil opnår du viden og kompetencer til udarbejdelse af finansieringsforslag, investeringskalkuler, pivottabeller, grafer og funktioner, herunder HVIS, dato og navigering.

Godkendt på national positivliste

økonomi, regnskab, bogføring, e-conomic og excel. Kurser for ledigeDette kursus i erhvervsøkonomi er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse på den nationale positivliste. Dette betyder, at du kan søge kurset via a-kassen. Vi sidder klar til at hjælpe dig med tilmelding og blanket AR237, så kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk.

Kurset har akademikode 37385 på den landsdækkende positivliste og tilhører erhvervsgruppen; akademisk arbejde.

Listetitel: Erhvervsøkonomi.

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus. Listenummer 370 på regional positivliste for Hovedstaden og 265 for Sjælland.

Praktiske informationer

Har du brug for mere information om dette regnskabskursus? Klik på de nedenstående overskrifter for mere viden om det specifikke emne.

Bliver dit spørgsmål ikke besvaret, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller <kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Mulighed for eksamen

Modulet Erhvervsøkonomi er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

  • Kendskab og erfaring i brug af PC’er og internet

  • Motiveret og med ambitioner om at arbejde med regnskab, bogføring og erhvervsøkonomi

  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

  • Alle ugens 5 dage er der klasseundervisning fra kl. 09.00 til 15.00.

  • Undervisningen indbefatter både teori og praktiske øvelser, og er på i alt 30 lektioner om ugen.

  • Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele kurset.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse, afholder de udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92,-

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kurser for ledige København - regnskabskursus

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring) ligger i gåafstand fra vores adresse.