KURSER FOR LEDIGE

GDPR-koordinator og Persondataspecialist

Vil du hjælpe virksomheder og organisationer med deres håndtering af persondata?

Så er dette kursus det rette for dig.

GDPR (General Data Protection Regulation) er en persondatalovgivning, som er blevet indført af EU, og som skal overholdes af alle virksomheder, NGO’er, organisationer og myndigheder. Data er en yderst vigtig del af virksomheder og deres succes, derfor vil du med dette kursus:

  • værktøjer til at håndtere persondata
  • lære hvordan disse data anvendes ved hjælp af digitale redskaber
  • få en grundig gennemgang af persondata, GDPR og persondataforordningen
  • lære hvordan virksomheder skal håndtere data for både kunder og medarbejdere

Tilmeld dig kurset her

Bliv GDPR-koordinator og specialist i håndtering af persondata

På dette GDPR kursus lærer du, hvordan virksomheder skal implementere og overholde de regler, som GDPR-lovgivningen dækker over. Herigennem får du viden om, hvordan disse regler omsættes til praksis, samt hvordan selve implementeringsprocessen ser ud og skal styres. Samtidig får du erfaring med hvilke værktøjer, der anvendes til styring af processen, samt hvordan du etablerer og opdaterer datastrukturen mest effektivt.

Hvilke jobmuligheder kan et GDPR kursus åbne for mig?

Stort set alle organisationer – både private virksomheder, myndigheder og andre organisationer – indsamler løbende persondata om deres brugere. Dermed er der også brug for dygtige medarbejdere, som forstår de mange regler og procedurer omkring GDPR og persondata. Der er derfor gode muligheder for at få et job, hvis du tager et GDPR kursus hos Itucation.

Information & pris

Dato for 1. afgang:26. september - 11. november 2022 (OBS: undervisningsfri i uge 42)

Dato for 2. afgang:7. november - 16. december 2022

Sted:København eller online

Sprog:Dansk

Undervisning:5 dage om ugen

Pris for ansøgere:Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse

Pris for jobcenter og A-kasse:kr. 25.700 (ex. moms)

Hvem er kurset til?

Kurset er for dig, der ønsker:

  • at arbejde som GDPR-koordinator
  • at være medansvarlig for at implementere samt vedligeholde persondataforordningen i en virksomhed

 

Kurset henvender sig fortrinsvist til ledige. Opfylder du kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige, så er det ganske gratis for dig at deltage.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Persondata / Lovgivning

Persondataforordning & lovgivning

Du bliver undervist i loven, reglerne og intentionerne. Du lærer hvilke data som reglerne beskytter, hvordan udviklingen ser ud, samt hvilke krav virksomhederne, leverandørerne og IT-leverandørerne skal overholde. Dertil får du viden om Datatilsynet og sanktionerne.

Virksomheder & data

Virksomheder og data

På kurset gennemgår vi de forskellige virksomhedstyper og undersøger forskellige former for data. Hvordan ser implementeringen af persondataforordningen ud i forhold til virksomhedstype og data.

Den praktiske implementering

Den praktiske implementering

Du opnår en grundlæggende viden om, hvilke over-sigter og dokumenter loven kræver udarbejdet. Herunder hvilke dokumenter, processer og tekniske foranstaltninger, som virksomheden skal have implementeret og opdateret, så virksomheden tåler kontrolbesøg af Datatilsynet.

Tekniske redskaber & optimering

Tekniske redskaber & optimering

Der er udviklet flere gode digitale redskaber, der hjælper virksomheden med at opretholde en opdateret GDPR-proces, der dokumenterer, at virksomheden er ”i overensstemmelse” med loven. Altså er compliant. Her undersøger vi de digitale redskaber.

Projektansvarlig

Koordinator af implementering

Her lærer du alt om den implementeringsopgave, som virksomheden står overfor, og hvordan du bedst hjælper. Vi gennemgår de typiske udfordringer, de forskellige typer af virksomheder står overfor, og hvordan de angribes og løses. Vi ser på, hvem i virksomheden der skal være involveret og engageret for at sikre en vellykket implementering.

Mindset, Momentum og Markedsføring

Hvordan sætter du dig selv i spil? De 3 M'er...

Opfyldelsen af de 3 M’er afgørende for, at du lander dit næste job. Mindset, Momentum og Markedsføring/præsentation. Her gennemgår vi de teknikker, der giver dig dit ønskejob.

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusmateriale

Vi stiller kursusmaterialet til rådighed under forløbet og materialet kan være på både dansk og engelsk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er:
kr. 25.700 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.283,33 (ex. moms)

 

Forudsætninger

  • Erfaring i brugen af PC’er, internet og Office-pakken
  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med data og GDPR
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform og hjemmearbejde

Du skal beregne 2-3 timers hjemmearbejde om ugen.

Fremmøde:

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV) eller hos Univate by Symbion (Emil Holms Kanal 14, 2300 København S)

100% uforpligtende tilmelding​

Hvad er persondata?

Persondata – eller personoplysninger som de også kaldes – er grundlæggende:

Enhver form for information, der kan bruges til at identificere en person (også selv om personen kun kan identificeres, hvis det givne stykke persondata kombineres med andre oplysninger.

 

Man skelner mellem forskellige typer persondata:

Almindelige persondata → Blandt andet navn, adresse og information om ens arbejde.

Følsomme persondata → Blandt andet information om race, etnicitet, religion og genetiske data.

Vil du vide mere om persondata? Eller sidder du og arbejder konkret med persondata allerede og har brug for en gratis skabelon til at udarbejde en persondatapolitik? Så klik her.

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247