KURSER FOR LEDIGE

Det moderne PC-kørekort – Work smarter med Microsoft Office-pakken

Work smarter med Microsoft Office-pakken

Det er essentielt, at man som medarbejder i små- og mellemstore virksomheder kan varetage flere forskellige arbejdsopgaver og koordinere opgaver/projekter på tværs af arbejdsområder. Du bliver derfor superbruger og får kompetencer på work smarter niveau inden for IT, kommunikation og organisering, så du kan arbejde tværfagligt i dit kommende job.

Tilmeld dig kurset her

Udbytte af kurset Det moderne PC-kørekort

Du lærer at arbejde professionelt med de avancerede funktioner i Microsoft Office-pakken, så du kan arbejde effektivt og multifunktionelt.

Derfor tager kurset bl.a. udgangspunkt i professionel dokumentopbygning og præsentationsteknik, opstilling af data, planlægnings- og projektoversigter, cloudbaseret fildeling, projektstyring og mødeafholdelse via Teams og meget mere.

Undervejs i forløbet vil du arbejde med en gennemgående case, som drager paralleller fra samtlige af kursets programmer. og gør det muligt for dig at arbejde engageret og effektiv på tværs af programmer.

Information & pris

Dato for opstart: Kontakt os for at høre nærmere

Dato for 1. afgang: 12. august – 20. september 2024

Sted:København eller online

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse

Pris for jobcenter:kr. 27.240,30 (ex. moms)

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Microsoft Word

Microsoft Word

Du lærer at arbejde med opbygning af et dokument på en professionel måde lige fra opsætning af design, typografier, referencer, tabulering og tekstombrydning til integration af data, anvendelse af brevflet og skabelonopbygning. Derudover arbejder vi med deling og redigering af dokumenter i OneDrive, for at styrke kompetencer indenfor tværgående samarbejde.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint & Forms

I PowerPoint lærer du at udarbejde en professionel præsentation vha. effekter og animationer m.m. Du får erfaring med præsentationsteknik, visualisering af projekter, temaer, slidemaster, lyd og video. Du lærer at linke til hjemmesider og objekter, samt skabe redigérbare integrationer mellem Excel og PowerPoint.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive

Du får erfaring med dette cloudbaseret fildelingsværktøj, som kan bruges til at lagre og dele mapper og filer.
Du lærer hvordan du kan udarbejde et dokument sammen me andre brugere gennem OneDrive.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook & OneNote

I Microsoft Outlook får værktøjer og kompetencer inden for  kalenderopbygning, -deling og -beskyttelse samt planlægning af mødeaktiviteter. Derudover lærer du om generel håndtering af dine mails, kryptering af mails, begrænsninger og adgange, spam-håndtering, viderestilling af mails til kollegaer m.m. I OneNote lærer du at bruge den digitale notesbog, så du smart og effektivt kan skrive, organisere og dele noter. Du vil i forlængelse heraf få vist, hvordan OneNote kan integreres med andre af Office-pakkens programmer.

Microsoft Excel

Microsoft Excel

Du bliver undervist i både grundlæggende og avanceret formler og funktioner, som er nødvendige for at opstille beregninger og tabeller ud fra data. Der vil samtidigt blive lagt vægt på databehandling og -sortering, som er altafgørende at have forståelse for i Excel. Samtidig lærer du om opstilling af pivottabeller, diagrammer og budget-, planlægnings- og projektoversigter samt integration af data mellem Office-pakkens programmer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Du lærer bl.a. at oprette, indkalde og afholde virtuelle møder. Dertil får du erfaring med projektstyring, fildeling, samt breakout-rooms. Du lærer forskellen mellem Teams og lignende værktøjer, samt fordele og ulemper ved de disse.

Mulighed for karrierecoach

Når du går på et af Itucations kurser for ledige står vores karrierecoach til rådighed. Det betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund

Hvem er kurset til?

Dette kursus er skræddersyet til dig som:

 • ønsker at arbejde professionelt særligt med Office-pakken
 • mangler kompetencer indenfor IT, kommunikation og organisering
 • har lyst til at arbejde engageret og effektiv på tværs af programmer.

 

Kurset er gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse via dit jobcenter.

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

Listetitel: Det moderne PC-kørekort Work Smarter med IT & Office-pakken

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusform

Fremmøde:

 • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
 • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

 

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er:

kr. 27.240,30 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.540,05 (ex. moms)

Forudsætninger for deltagelse

 • Internetbruger og erfaring med pc
 • Selvlært med ønsker om at arbejde med Office-pakken
 • Positiv, motiveret og en teamplayer

Hjemmearbejde og kursusmateriale

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

 

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV)

100% uforpligtende tilmelding​

Derfor skal du tage et Office kursus

Det er en god idé at tage et Office kursus, da Office i høj grad bruges i erhvervslivet. Faktisk er kompetencer inden for Office, noget som de fleste arbejdsgivere regner med at man har. For virksomhederne er det vigtigt, at de kan bruge Office pakken, da de digitale værktøjer gør det muligt for virksomheden at arbejde mere effektivt.

Hos Itucation fungerer vores Work Smarter kursus som et Office kursus, hvor du bliver taget igennem de populære programmer, og lærer at arbejde professionelt og multifunktionelt på tværs af dem. Du lærer altså på vores Office kursus at arbejde således at programmerne i Office pakken taler effektivt sammen. 

Hvad er Office 365?

Microsoft Office 365 er en pakkeløsning med de softwareprogrammer, som ofte bruges til kommunikation og løsning af administrative opgaver. I langt de fleste tilfælde vælger folk at have en abonnementsbaseret løsning, hvor de selv sammensætter deres egen pakke. Det gøres ved at udvælge netop de programmer som er relevante for en selv. Herefter betales der er månedligt eller årligt beløb. Man kan også vælge at betale et engangsbeløb, men i langt de fleste tilfælde vælges Office 365 som en abonnementsbaseret løsning.

I Office 365-pakken tilbyder Microsoft en lang række programmer. Faktisk tilbyder de så mange, at det er de færreste af os, som kender til dem alle. De fleste af os er bekendt med Word, Excel og Outlook, men Office-pakken tilbyder altså også programmer som Microsoft- Bookings, Connections og Fakturering. Sidstnævnte er programmer som Microsoft har fået tilføjet gennem tiden, for at forblive konkurrencedygtige på et marked i hastig udvikling.

Kort sagt, så er Office 365 en pakke af applikationer, der i meget høj grad bruges professionelt på arbejdspladserne samt blandt studerende på diverse uddannelsessteder.

Hvad kan man bruge Office 365 til?

I Office-pakken er der et program til ethvert kommunikativt formål. Hvert program i pakken har sine egne unikke funktioner, men de indeholder også mange muligheder for at arbejde på tværs af programmerne. Dette gør at er der utallige anvendelsesmuligheder inden for Office 365, og samtidig sikrer det, at du kan arbejde mere effektivt og mere tværfagligt.

De mest populære programmer er:

 • Excel
  Et program til regneark, som bruges til at gøre komplekse data mere enkle og overskuelige. Der kan oprettes tabeller, formler, oversigtsark og meget mere.
 • Word
  Et teksbehandlingsprogram som bruges til at oprette dokumenter og hjælper samtidigt ens skrivefærdigheder, da programmet indeholder intelligente funktioner.
 • Powerpoint
  Et præsentationsprogram, som gør det muligt at lave flotte og inspirerende præsentationer, som skiller sig ud fra mængden.
 • OneDrive
  Fildelingsprogram som sørger for at enten familien eller organisationen er forbundet, og kan dele billeder og filer på kryds og tværs.
 • Outlook
  Et administrationsprogram, som gør det muligt at håndtere mail, kalender, arbejdsopgaver og kontakter samlet i ét smart system.

 

Den helt store fordel ved Office 365’s mange programmer, er at de integrerer godt, hvilket betyder at hvis man besidder de rette kompetencer, kan man arbejde multifunktionelt og tværfagligt i de forskellige programmer. Det kan man lære på et Office kursus. Itucations “Work Smarter” kursus, er et Office kursus, som lærer dig at skabe effektivitet i din arbejdsgang med Office pakken.

Få finansieret et kursus i office pakken

Det er vigtigt at vide, at hvis man er mellem jobs, er der mulighed for at få et Office kursus betalt af sit jobcenter. Hvis du enten er i tvivl om du er berettiget til et 6 ugers kursus i office pakken, eller om hvorvidt et Office kursus passer til dine ønsker og behov, så er du velkommen til at ringe til os på 70 27 27 84, eller sende os en mail på kurser@itucation.dk

Det nye AI-værktøj fra Microsoft – Microsoft Copilot

Med den utroligt store efterspørgsel på AI og hvordan det kan blive implementeret i arbejdslivets dagligdag, har Microsoft nu løftet sløret for deres copilot.

Microsoft Copilot er et værktøj der kan bruges i de mange Microsoft 365 programmer fra Word eller Powerpoint til Excel eller Outlook.

Selvom Microsoft Copilot ikke er ude endnu, går der ikke lang tid før den er frit tilgængelig for alle med Microsoft 365.

Vi holder derfor nøje øje med hvornår det løs og implementerer det som en del af undervisningen.

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtsark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247