fbpx

KURSER FOR LEDIGE

Work Smarter med IT & Office-pakken

Det er essentielt, at man som medarbejder i små- og mellemstore virksomheder kan varetage flere forskellige arbejdsopgaver og koordinere opgaver/projekter på tværs af arbejdsområder. Du bliver derfor superbruger og får kompetencer på work smarter niveau inden for IT, kommunikation og organisering, så du kan arbejde tværfagligt i dit kommende job.

Tilmeld dig kurset her

Udbytte af kurset Work smarter med IT & Office-pakken

Du lærer at arbejde professionelt med de avancerede funktioner i Microsoft Office-pakken, som anvendes til at bringe din akademiske baggrund i spil, så du kan arbejde effektivt og multifunktionelt.

Derfor tager kurset bl.a. udgangspunkt i professionel dokumentopbygning og præsentationsteknik, opstilling af data, planlægnings- og projektoversigter, cloudbaseret fildeling, projektstyring og mødeafholdelse via Teams og meget mere.

Undervejs i forløbet vil du arbejde med en gennemgående case, som drager paralleller fra samtlige af kursets programmer. og gør det muligt for dig at arbejde engageret og effektiv på tværs af programmer.

Information & pris

Dato for 1. afgang:27. september - 5. november

Dato for 2. afgang:8. november - 17. december

Sted:København eller online

Sprog: Dansk

Undervisning: 5 dage om ugen

Pris for ansøgere: Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse

Pris for jobcenter og A-kasse:25.395,96 DKK

Frederik_farver_rund

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik. Vores Karrierecoach kommer ligeledes ind på kurset og holder et inspirerende oplæg om arbejdsmarkedet.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Hvem er kurset til?

Dette kursus er skræddersyet til dig som:

  • ønsker at arbejde professionelt særligt med Office-pakken
  • mangler kompetencer indenfor IT, kommunikation og organisering
  • har lyst til at arbejde engageret og effektiv på tværs af programmer.

 

Kurset er gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse.

Jobsamtale

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Microsoft Word

Microsoft Word

Du lærer at arbejde med opbygning af et dokument på en professionel måde lige fra opsætning af design, typografier, referencer, tabulering og tekstombrydning til integration af data, anvendelse af brevflet og skabelonopbygning. Derudover arbejder vi med deling og redigering af dokumenter i OneDrive, for at styrke kompetencer indenfor tværgående samarbejde.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint, Publisher & Forms

I PowerPoint lærer du at udarbejde en professionel præsentation vha. effekter og animationer m.m. Du får erfaring med præsentationsteknik, visualisering af projekter, temaer, slidemaster, lyd og video. Du lærer at linke til hjemmesider og objekter, samt skabe redigérbare integrationer mellem Excel og PowerPoint.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive

Du får erfaring med dette cloudbaseret fildelingsværktøj, som kan bruges til at lagre og dele mapper og filer.
Du lærer hvordan du kan udarbejde et dokument sammen me andre brugere gennem OneDrive.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook & OneNote

I Microsoft Outlook får værktøjer og kompetencer inden for  kalenderopbygning, -deling og -beskyttelse samt planlægning af mødeaktiviteter. Derudover lærer du om generel håndtering af dine mails, kryptering af mails, begrænsninger og adgange, spam-håndtering, viderestilling af mails til kollegaer m.m. I OneNote lærer du at bruge den digitale notesbog, så du smart og effektivt kan skrive, organisere og dele noter. Du vil i forlængelse heraf få vist, hvordan OneNote kan integreres med andre af Office-pakkens programmer.

Microsoft Excel

Microsoft Excel

Du bliver undervist i både grundlæggende og avanceret formler og funktioner, som er nødvendige for at opstille beregninger og tabeller ud fra data. Der vil samtidigt blive lagt vægt på databehandling og -sortering, som er altafgørende at have forståelse for i Excel. Samtidig lærer du om opstilling af pivottabeller, diagrammer og budget-, planlægnings- og projektoversigter samt integration af data mellem Office-pakkens programmer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Du lærer bl.a. at oprette, indkalde og afholde virtuelle møder. Dertil får du erfaring med projektstyring, fildeling, samt breakout-rooms. Du lærer forskellen mellem Teams og lignende værktøjer, samt fordele og ulemper ved de disse.

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

Listetitel: Work Smarter med IT & Office-pakken

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusform

Fremmøde:

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

 

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på Kr. 4.232,66,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er Kr. 25.395,96 ex. moms

Forudsætninger for deltagelse

  • Internetbruger og erfaring med pc
  • Selvlært med ønsker om at arbejde med Office-pakken
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Hjemmearbejde og kursusmateriale

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

 

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV) eller hos Univate by Symbion (Emil Holms Kanal 14, 2300 København S)

100% uforpligtende tilmelding​

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247