Windows Server 2016 og Microsoft Azure – opgraderet kursus!

» Næste holdopstart er mandag d. 6. januar 2020
Microsoft Windows Server 2016 og Microsoft AzurePå baggrund af den store efterspørgsel på kompetencer inden for Azure og Server, har vi i Itucation valgt at opgradere vores serverkursus til ligeledes at indeholde Microsoft Azure.
Azure er en platform bestående af cloudtjenester, som hjælper virksomheder med håndtering af forretningsmæssige udfordringer. Microsoft Azure giver virksomhederne mulighed for at installere, udvikle og administrere services og programmer på et globalt netværk.

På kurset får du undervisning i både Windows server og Microsoft Azure, så du lærer at håndtere infrastruktur on-premises og i skyen. Kurset giver dig værktøjer og kompetencer inden for infrastruktur, storage, cloud concepts, servere, virtual machines, Active Directory og meget mere.
Du kan læse mere om kursets indhold her: Windows Server 2016 og Microsoft Azure

Kurset bygger på pensum svarende til certificering AZ-900 (Azure Fundamentals) og AZ-103 (Azure Administrator), samt dele af 70-740 (Installation, Sotrage and Compute with Windows Server 2016). Certificeringer kan tages direkte hos Itucation efter kurset (certificeringer kan tilkøbes).

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på de regionale positivlister for 6 ugers kurser til ledige, hvilket betyder at kurset kan søges via dit jobcenter. Kurset er godkendt på følgende regionale positivlister med listetitlen ”Microsoft Windows Server 2016”:

  • Region Hovedstaden: 270
  • Region Sjælland: 158

Kurset er ligeledes godkendt på følgende regionale positivlister i Jylland med listetitlen ”Microsoft Azure”:

  • Region Østjylland: side 11
  • Region Nordjylland: side 11
  • Region Vestjylland: side 12

 

Kurset i MS Windows Server og Microsoft Azure

Vi udbyder kurset ”Windows Server 2016 og Microsoft Azure” som 6 ugers kursus for ledige. Som ledig har du mulighed for at søge dit jobcenter om at få kurset bevilget. Kontakt os for nærmere information og vejledning.
» Ønsker du at læse mere om kurset i Server 2016 og Azure, klik her.
Camilla-itucation- bestil et kursus
Skrevet af Camilla Hansen