Itucation er i efteråret 2013 blevet officiel Android Training Consultant!

Markedet efterspørger flere og flere Android udviklere. Android har derfor iværksat en række officielle kurser og certificeringer, som kan uddanne og officielt dokumentere udviklernes kompetencer.

I efteråret 2013 blev Itucation kontaktet af Android, da de ønskede at indgå et samarbejde med os. Som Microsoft Silver Learning Partner, Prometric test center samt en Android training consultant logo ATCanerkendt IT kursusudbyder, mente de vi var den oplagte samarbejdspartner i Norden i forbindelse med afvikling af Android udviklingskurser samt certificerings test center.
 

Vi er stolte af at kunne fortælle, vi nu er en officiel Android kursusudbyder – Advanced Training Consultant. Som den eneste Android Partner i norden udbyder vi Android udviklings kurser, med officielt kursus materiale og internationale anerkendte certificeringer, der kan tages direkte hos Itucation.

Hold øje med vores hjemmeside og se, hvornår vi udbyder det første kursus, som kommer til at omhandle certificering AND-401 – Android Application Development. Læs mere om hvad det vil sige at være Advanced Training Consultants her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post kommentar