Du opnår erfaring og kompetencer inden for online markedsføring, webdesign og brugervenlighed

Styrk dine kompetencer inden for online marketing, sociale medier og webdesign med dette 6 ugers kursus for ledige

» Online marketing inkl. Google certificering (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Dette 6 ugers kursus sætter fokus på online marketing og den bagvedliggende strategi og i den forbindelse bliver du bl.a. undervist i salg, teknologi og jura relateret til denne branche. Da undervisningen veksler mellem teori og praksis får du en masse hands-on opgaver, hvor du lærer at arbejde med hele processen fra den indledende opbygning af en hjemmeside til de dertilhørende digital markedsføringskanaler. Herigennem bliver du også undervist i forbedringer performancemæssigt, teknisk og indholdsmæssigt, samt beslutninger, afvejninger og prioriteringen, som indgår undervejs.

Udbytte af kurset

Du opbygger erfaring og kompetencer inden for digital marketing, så du kan benytte centrale online marketingbegreber, teorier og modeller i dit arbejde. Derudover lærer du at udarbejde mål for virksomhedens digital markedsføring. Samtidig har du mulighed for at tage en Google certificering under kurset. Du kan vælge mellem Google Digital Marketing (Succes Online) eller
Google Analytics Individual Qualification (IQ).

Mulighed for sparring med Karrierecoach

Itucations Karrierecoach står til rådighed under Online marketing kurset, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om fremtidsudsigter, Cv, ansøgning og samtaleteknik. Dertil kommer vores Karrierecoach kommer ind på kurset og holder fængende oplæg om arbejdsmarkedet. Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche ledige stillinger og praktikforløb med vores kursister.

Kommende holdopstart

Aarhus:

 • 17. august – 25. september 2020 Online kursus
 • 28. september – 6. november 2020 Online kursus
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Dgital strategi

Digital strategi

Du modtager undervisning i online markedsføring og den bagvedliggende strategi. Du opnår derfor stort kendskab til strategiens vigtigste elementer, som bl.a. er webanalyse, målsætninger, konverteringer, konverteringsoptimering m.v.

Hjemmesideudvikling og webdesign

Hjemmesideudvikling og webdesign

Du bliver introduceret til hjemmesideudvikling, samt CMS-systemerne WordPress og Wix, som kan bruges til opbygning af hjemmesider. Du lærer hvordan du opretter og designer en hjemmeside i WordPress. Samtidig bliver du undervist i plugins, widgets, temaer m.m.

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Du opnår erfaring med SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing), så du kan markedsføre en virksomhed via Google – både betalt og organisk. Derudover bliver du undervist i trafikmåling og Google Analytics, så du kan måle hvordan virksomheden klarer sig.

Sociale medier

Sociale medier

Du opnår kompetencer inden for Facebook, LinkedIn og Instagram, og samtidig lærer du hvordan du kobler disse platforme sammen med virksomhedens hjemmeside. Du bliver undervist i hvordan du opretter en virksomhedsside på de sociale medier og hvordan du laver opslag, der henvender sig direkte til din målgruppe.

Usability og design

Usability og design

Du lærer hvordan du udarbejder brugertests, så du kan designe en brugervenlighed hjemmeside, som er nemt at navigere rundt på. Samtidig bliver du undervist i billedredigering i Adobe Photoshop, så du kan anvende flotte billeder i dit hjemmesidedesign.

E-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Du lærer hvordan du anvender Mailchimp, så du kan indsamle email-adresser og sende relevante mails ud til din målgruppe. Derudover bliver du undervist i best practice – Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst kommunikerer med dine potentielle kunder.

 

Godkendt på regional positivliste

Online marketing inkl. google certificeringKurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i Online marketing inkl. Google certificering.

 • Fyn: side 1
 • Nordjylland: side 2
 • Østjylland: side 2
 • Vestjylland: side 1
Praktiske informationer

Nedenfor finder du mere information om kurset. Du skal blot klikke på de enkelte overskrifter for at få mere at vide om det specifikke emne.

Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring i brugen af PC’er og er internetbruger

 • Erfaring med office-pakken

 • Interesseret i at lære online markedsføring og webdesign

 • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med online marketing

 • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform

 • Der er undervisning alle ugens 5 dage. Det er klasseundervisning i tidsrummet kl. 09.00 til 15.00.

 • Undervisningsformen er praksisnær og veksler mellem underviseroplæg, diskussioner, øvelser og opgaver – individuelt, i teams og på klassen

 • Vi stiller en bærbar pc til rådighed under dit uddannelsesforløb

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften på DKK 4.149,82 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92 ex. moms

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation,
Helsingforsgade 25, 8200 Aarhus N.

Der er gratis parkering ved huset – der er dog begrænset antal pladser, så her gælder først-til-mølle-princippet.

Jobmuligheder

Se her en liste over aktuelle ledige jobs, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

» Se ledige jobs her