Styrk dit CV med kompetencer inden for online marketing, sociale medier, usability og webdesign

Få erfaring og kompetencer inden for marketing, hjemmesideudvikling og SoMe, så du kan arbejde med digital marketing

» Online marketing inkl. Google certificering (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

På dette 6 ugers kursus veksler undervisningen mellem teori og praksis, hvilket muliggør en masse hands-on opgaver, hvor du prøver kræfter med de forskellige relevante programmer. Du lærer bl.a. at arbejde med hele processen fra opbygningen af en hjemmeside til arbejdet med de dertilhørende digitale marketingkanaler. Samtidig lærer du at udføre forbedringer indholdsmæssigt, teknisk og performanscemæssigt i forhold til de forskellige prioriteringer og beslutninger, der indgår undervejs i processen.

Du bliver undervist i digital strategi, sociale medier, WordPress, e-mailmarkedsføring, konverteringsoptimering, search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM) og meget mere. Du arbejder med CMS-systemet WordPress, hvor du får en grundig introduktion i opbygningen af et brugervenligt website. Derudover får du erfaring med markedsføring af virksomheden og hjemmesiden online ved brug af SEO/SEM, e-mailmarkedsføring og sociale medier.

På kurset lærer du hvordan virksomheder opnår succes med online markedsføring og samtidig opnår du praktisk indsigt i de centrale værktøjer inden for online markedsføring: WordPress, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google Analytics (SEO), Google Ads (SEM), Adobe Photoshop og MailChimp.

Som en del af kurset har du mulighed for at blive Google-certificeret. Du kan vælge at certificere dig inden for enten Google Digital Marketing (Succes Online) eller Google Analytics Individual Qualification (IQ).

Mulighed for sparring med Karrierecoach

Under kursusforløbet har du mulighed for at tage en snak med Itucations Karrierecoach, hvor du kan sparre om din motivation for at komme videre i dit næste job, samt CV og ansøgninger. Itucations Karrierecoach kommer holder et oplysende oplæg om erhvervslivet.

Kommende holdopstart

København:

 • 17. august – 25. september 2020 Online kursus
 • 28. september – 6. november 2020 Online kursus
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Dgital strategi

Dgital strategi

Du modtager undervisning i online marketing og strategien hertil. Du opnår derfor stort kendskab til de vigtigste elementer af strategien, som bl.a. er målsætninger, konverteringer, webanalyse, konverteringsoptimering m.v.

Hjemmesideudvikling og webdesign

Hjemmesideudvikling og webdesign

Du bliver introduceret til hjemmesideudvikling, samt CMS-systemerne Wix og WordPress, som kan bruges til opbygning af hjemmesider. Du lærer hvordan du designer og udarbejder en hjemmeside i WordPress. I forlængelse heraf bliver du undervist i plugins, temaer, widgets m.m.

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Trafikmåling og søgemaskineoptimering

For at kunne markedsføre virksomheder online – både betalt og organisk, bliver du undervist i SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing). Derudover bliver du undervist i trafikmåling og Google Analytics, så du kan måle hvordan hjemmesiden præsterer og konverterer.

Sociale medier

Sociale medier

Du opnår kompetencer inden for Facebook, LinkedIn og Instagram, og samtidig lærer du hvordan du kobler virksomhedens hjemmeside sammen med disse platforme. Du bliver uddannet i at oprette en virksomhedsside på bl.a. Facebook, og samtidig lærer du at lave opslag, der henvender sig direkte til målgruppen.

Usability og design

Design og usability

Du bliver instrueret i udarbejdelse af brugertests, så du kan designe en hjemmeside, der er brugervenlighed og nem at navigere rundt på. Samtidig bliver du undervist i Adobe Photoshop, hvor du lærer billedredigering, så du kan anvende flotte billeder i dit hjemmesidedesign.

E-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Du lærer hvordan du anvender Mailchimp, samt hvordan du indsamler email-adresser og sender værdifulde mails ud til din målgruppe. Derudover bliver du undervist i Do’s and Don’ts, så du har de bedste forudsætninger for at kommunikere direkte til dine potentielle kunder.

 

Godkendt på regional positivliste

Online marketing inkl. Google certificeringKurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i online markedsføring. Kurset er godkendt på regional positivliste:

 • Fyn: side 1
 • Nordjylland: side 2
 • Østjylland: side 2
 • Vestjylland: side 1
Praktiske informationer

Har du brug for mere information om kurset i online marketing inkl. Photoshop, usability og Social media, så klik på overskrifterne herunder og få mere at vide om emnet.

Får du ikke besvaret dit spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Google certificering

Undervejs på kurset har du mulighed for at tage en Google certificering. Der er to forskellige certificeringer, som du kan vælge mellem: Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med PC’er og internet

 • Interesseret i at lære grundlæggende webprogrammering og design

 • Ønsker at arbejde med online markedsføring, brugervenlighed og CMS-systemet WordPress

Kursusform

 • Der er klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Vi stiller pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.149,82 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92 ex. moms.

Sted

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Vores adresse ligger 5 minutters gang fra Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring).

Jobmuligheder

Herunder finder du en oversigt over ledige jobs, som kan være relevante for dig med de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

» Se ledige jobs her