Bogføring, løn, moms, lagerstyring m.v.

Enkeltfag: Regneark til økonomistyring

Lær konkrete økonomiske færdigheder ved anvendelse af e-conomic og Excel

Ønsker du at kunne tilføje centrale økonomiske kompetencer, samt praktisk regnskabserfaring til dit CV?

» Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic & Excel (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så er dette kursus måske det rette for dig! På dette regnskabskursus for ledige i København lærer du konkrete økonomiske færdigheder ved anvendelse af Excel inden for budgettering, investering, finansiering, økonomirapportering m.v. Vi starter med det basale, hvilket giver dig et solidt fundament for din videre vej på kurset.

Derudover får du undervisning i e-conomic – et online økonomisystem, som over 100.000 virksomheder bruger, og kompetencer inden for dette er derfor i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet.

Dette regnskabskursus for ledige i København er til dig, der har arbejdet på kontor, administration, i reception eller måske noget helt andet og ønsker at kunne skrive regnskabskundskaber på CV’et. I dag ønsker mange virksomheder alsidige medarbejdere, og med dette kursus kan du tilføje bogføring, regnskab samt e-conomic på CV’et.

Udbytte af kurset

I løbet af de 6 uger vil du arbejde med økonomiske problemstillinger og forskellige kundskaber i forhold til virksomheders økonomistyring. Vi kommer bl.a. ind på virksomhedernes generelle anvendelse af regneark til problemløsning, opbygning af økonomiske modeller til økonomistyring, dataindsamling, -validering, -analyse og -vurdering samt grundlæggende praktisk statistik inden for økonomistyring.

Som ekstramodul får du en grundig indføring i e-conomic og lærer bl.a. at bogføre i systemet, der er brugervenligt, skalerbart og desuden tilgængeligt 24/7, i og med at det er cloudbaseret.

Mulighed for sparring med Itucations Karrierecoach

Som en del af kurset Regneark til økonomistyring, står Itucations Karrierecoach til rådighed. Du har derfor mulighed for at sparre om din motivation for at komme videre i dit næste job, samt dine fremtidsudsigter. Du har mulighed for at sparre omkring CV, ansøgninger og samtaleteknik. Dertil kommer Itucations Karrierecoach ind på kurset og holder et inspirerende oplæg om arbejdsmarkedet. Samtidig har vi en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche ledige stillinger og praktikforløb med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

 • 17. august – 25. september 2020 Fremmøde eller online kursus
 • 28. september – 6. november 2020 Fremmøde eller online kursus
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Regneark til økonomistyring

Regneark til økonomistyring

Du opnår grundig viden i Excel, hvor du bl.a. lærer at udarbejde budgetter, analyser og nøgletal. Derudover får du viden, teknikker og værktøjer til udarbejdelse af finansieringsforslag, pivottabeller, investeringskalkuler, likviditetsstyring, grafer og funktioner, herunder dato, HVIS og navigering.

Bogføring og Danløn

Bogføring og Danløn

Du bliver undervist i virksomhedstyper, samt de grundlæggende regler vedrørende moms og skat. Samtidig lærer du om bogførings-principperne, anlægskartotek/afskrivninger, lønbogholderi og lagerstyring. Dertil får du en grundig introduktion til Danløn, samt hvordan Danløn og e-conomic integrerer.

E-conomic

E-conomic

Du lærer at anvende e-conomic til at udarbejde kontoplan og årsafslutning. Du lærer at benytte følgende moduler; debitor, kreditor, finans, lager, projektstyring og indscanning. Du lærer at gå fra bilag til bogføring, samt hvordan e-conomic integrerer med Excel og banken.

 

Godkendt på national positivliste

regnskab, økonomistyring inkl. e-conomic og ExcelDette regnskabskursus er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37526 og kurset hører under erhvervsgruppen; akademisk arbejde.
Listetitel: Regneark til økonomistyring.

Godkendt på regional positivliste

Regnskabskurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kurset er godkendt på disse positivlister:

 • Hovedstaden: nr. 19 + nr. 5 (online)
 • Sjælland: nr. 5 (online)
 • Nordjylland: side 17
 • Østjylland: side 28
 • Bornholm: nr. 5 (online)

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette regnskabskursus.

Praktiske informationer

Nedenfor finder du mere information om kurset. Du skal blot klikke på de enkelte overskrifter for at få mere at vide om det specifikke emne.

Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Hvad er e-conomic?

Med e-conomic får du en online regnskabsløsning, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. Grundmodulet indeholder både et finans-, debitor-, kreditor- og et fakturamodul, og man kan tilføje mere funktionalitet i takt med at forretningen vokser. Der er udviklet mere end 150 forskellige integrationer til e-conomic, således at man kan overføre data fra eksempelvis sit lønsystem, kasseapparat, lager eller sin webshop til e-conomic. Når systemet er så populært blandt såvel revisorer som entreprenører, skyldes det, at e-conomic er brugervenligt, skalerbart og desuden tilgængeligt 24/7, i og med at det er cloud baseret.

Regnskabsprogrammet e-conomic bruges af mere end 100.000 virksomheder, samt revisorer og bogholdere – både mindre virksomheder og top 10 revisionsvirksomheder. Derfor er kompetencer på dette felt i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet. Læs mere om e-conomic.

Mulighed for eksamen

Modulet Regneark til økonomistyring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring i brugen af PC’er og er internetbruger

 • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med bogføring

 • Positiv, motiveret og en teamplayer

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

 • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Kursusmaterialet er primært på dansk.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.149,82 pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92,-

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Københavns Erhvervsakademi logo

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring) ligger i gåafstand fra vores adresse.

Jobmuligheder

Her kan du finde en oversigt over aktuelle ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med de kompetencer du opnår via dette kursus.

» Se ledige jobs – E-conomic

» Se ledige jobs – Regnskab

 

Online kursus – Fjernundervisning med fasttilknyttet underviser

Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Du vil få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Din underviser vil være ”tilstedeunder alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Endvidere har du også stadig mulighed for at benytte tilbuddet om sparring med vores karrierecoach. Du kan sparre om CV, ansøgninger, samtaleteknik m.m. Selve sparringen vil foregår via mail, tlf. og Skype.