KURSER FOR LEDIGE

GDPR – ISO 27001 inkl. Persondataforordningen

Virksomheder udfordres af den enorme mængde af data, der skal håndteres og de mange datasamarbejder, der skal indgås for at drive forretningen. Samtidig vokser truslen om hacker- og cyber angreb, hvorfor data-sikkerhed, korrekt håndtering af data og gode risikovurderinger bliver afgørende for driften af virksomheden.

At implementere, håndtere og opdatere de rigtige sikkerhedsforanstaltningerer en stor opgave. Derfor finder mange virksomheder hjælp i at anvende og implementere den internationale standard ISO 27001. ISO 27001 er et af de redskaber, der hjælper virksomheder med effektivt at navigere i opgaven: data og sikkerhed. Alle offentlige institutioner er i dag forpligtet til at følge principperne i ISO/IEC 27001.

Tilmeld dig kurset her

Bliv ISO 27001-certificeret GDPR-koordinator

Vil du arbejde med digitalisering, ledelse, processer og datasikkerhed?

Så er en personlig certificering i ISO 27001 en virkelig god kompetence. Med denne certificering lærer du systematisk og effektivt at forstå og beskrive informationssikkerhed herunder identificere og beskrive datahåndtering, trusler, risikovurderinger.

Målsætningen med dette kursus er en ISO 27001 certificering og en uddannelse som GDPR-koordinator. Det kræver gennemgangen af: Persondataforordningen, det juridiske fundament, hvordan man processuelt implementerer reglerne, etablerer datastrukturer, effektiv vedligeholder og opdaterer processer. Derefter gennemgås ISO 27001 standarden, der illustreres gennem cases og opgaver.

 

Gode jobmuligheder med et GDPR kursus og ISO 27001-certificering

Der bliver indsamlet store mængder persondata om medarbejdere og brugere i stort set alle organisationer, hvilket gør IT-sikkerhed til et uundværligt element. Det kræver dermed også, at der er dygtige medarbejdere til at varetage denne sikkerhed. Medarbejdere som forstår både GDPR, datahåndtering og forretningsprocesser. Som GDPR-koordinator med en ISO 27001-certificering har du gode jobmuligheder, da du har kompetencer til at implementere, håndtere og opdatere de rigtige sikkerhedsforanstaltninger for den pågældende virksomhed.
Se evt. også vores kursus “GDPR-koordinator & Persondataspecialist“.

Information & pris

Dato for 1. afgang:15. august - 23. september 2022

Dato for 2. afgang:26. september - 11. november 2022 (OBS: undervisningsfri i uge 42)

Sted:København eller online

Sprog:Dansk

Undervisning:5 dage om ugen

Pris for ansøgere:Gratis for dig som ledig, såfremt du opfylder kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse

Pris for jobcenter og A-kasse:kr. 25.700 (ex. moms)

Hvem er kurset til?

Kurset er for dig, der ønsker:

  • at arbejde som GDPR-koordinator
  • at være medansvarlig for at implementere samt vedligeholde ISO-standadarder og persondataforordningen i en virksomhed

 

Kurset henvender sig fortrinsvist til ledige. Opfylder du kravene for 6 ugers jobrettet uddannelse til ledige, så er det ganske gratis for dig at deltage.

Mulighed for karrierecoach

På dette kursus står Itucations Karrierecoach til rådighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, ansøgning, CV og samtaleteknik.

Itucation har samtidig en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche eventuelle praktikforløb og ledige stillinger med vores kursister.

Frederik_farver_rund

Kursets indhold

Disse kompetencer kan du tage med fra dette kursus

Persondataforordning / Lovgivning

Persondataforordning / Lovgivning

  • Gennemgang af loven, reglerne og intentionerne
  • Hvilke data er det, reglerne beskytter?
  • Hvordan ser udviklingen ud?
  • Hvilke krav skal virksomhederne, leverandørerne og
    IT-leverandørerne overholde? Hvad er sanktionerne?
  • Hvem er Datatilsynet?

Implementering

Den Praktiske Implementering

  • Lovkrav til udarbejdelse af oversigter og dokumenter
    – herunder hvilke dokumenter, processer og tekniske
    foranstaltninger, som virksomheden skal have styr på i
    tilfælde af kontrolbesøg fra Datatilsynet

Projektansvarlig

Projektansvarlig & koordinator af implementering

  • Den implementeringsopgave, som virksomheden står
    overfor – og hvordan du bedst hjælper
  • Typiske udfordringer forskellige virksomheder står
    overfor, og hvordan de angribes og løses
  • Hvordan sikres en vellykket implementering?
    – hvem i virksomheden skal være involveret /
    engageret

ISO 27001 certificering

ISO / IEC 27001 - certificering

  • Formål, anvendelse og brug i praksis
  • Definitioner og nøgleord
  • Krav samt forståelse for brugen af årshjul
  • Målsætninger, etablering af rutiner og udformning af
    retningslinjer
  • Anvendelighed og anvendelsesområde
  • Etablering af kontrolmekanismer og styring af IS-risici

Mindset, Momentum og Markedsføring

Din personlige strategi - Hvordan sætter du dig selv i spil? (De 3 M'er)

  • De 3 M’er:
    Mindset, Momentum og Markedsføring (præsentation)
    – herunder teknikker til at få dit ønskejob

Så nemt er det

Vi hjælper dig trygt igennem processen fra start til slut, og sørger for at du får de rigtige informationer tilsendt.

1
Find dit kursus
Vores hjemmeside giver dig et overblik over vores kurser. Her vælger du det kursus, som bedst appellerer til dig.
2
Uforpligtende tilmelding
Du laver en uforpligtende tilmelding. Herefter ringer vi til dig for at sikre, at kurset matcher dine fremtidsplaner.
3
Søg via a-kasse eller jobcenter
Vi sender relevante dokumenter, som gør det så nemt som muligt, at søge kurset hos a-kasse eller jobcenter.
4
Start på kurset
Når ansøgningen er godkendt, er du klar til at starte på kurset, og til at få nye kompetencer med videre i din karriere.
Søren Metzsch

Mød din uddannelsesleder

Søren Metzsch

Søren er medstifter af Itucation og har mere end 15 års erfaring med opkvalificering af ledige, og har undertiden haft roller som både underviser, konsulent og uddannelsesleder. Han har arbejdet med IT siden midten af 1990’erne og har dermed stor indsigt i branchen. 

Derudover har Søren et godt kendskab til målgruppen samt et stort netværk ind i såvel jobcentre som A-kasser. Vores kurser er derfor altid relevante i forhold til de behov, der efterspørges i erhvervslivet. Dette sikrer, at du som kursist, får de mest brugbare kompetencer med dig.

Det siger vores kursister

Godkendt på regional positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Du har mulighed for at lave en uforpligtende forhåndsreservation i formularen herunder, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Kursusmateriale

Vi stiller kursusmaterialet til rådighed under forløbet og materialet kan være på både dansk og engelsk.

Hjemmearbejde

Du skal beregne 2-3 timers hjemmearbejde om ugen.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder jobcentret udgiften, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er:
kr. 25.700 (ex. moms) / Ugepris: kr. 4.283,33 (ex. moms)

Forudsætninger

  • Erfaring i brugen af PC’er, internet og Office-pakken
  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med data og GDPR
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusform

Fremmøde:

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Certificering

I løbet af kursets 6 uger gennemgår vi pensum svarende til certificeringen:

  • ISO/IEC 27001

Kurset kan derfor afsluttes med at opnå certificering i denne. Bemærk, at kurset inkluderer ét certificeringsforsøg pr. deltager.

Lokation

Undervisningen afholdes primært hos Itucation (Svanevej 22, 2400 København NV) eller hos Univate by Symbion (Emil Holms Kanal 14, 2300 København S)

100% uforpligtende tilmelding​

Er du interesseret i andre relaterede kurser?

Hør mere om vores kurser

Lav en uforpligtende henvendelse og hør mere om vores kurser. 

Vi kontakter dig for nærmere vejledning.

Info til jobcentre & a-kasser

Godkendt på den regionale positivliste

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges via dit jobcenter. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dette kursus hos dit jobcenter.

For at se listetitler og listrenumre, kan du klikke på nedenstående knap, hvor du vil blive sendt over til vores oversigtark.

Kontaktperson hos Itucation

Kristina Rosager
kurser@itucation.dk (sikker mail)

ITUCATION S.M.B.A.
CVR-nr.: 33248016
P-nr.: 1016378247