Marketing, brugervenlighed og sociale medier

Enkeltfag: Digital markedsføring

Lær webdesign, usability og digital markedsføring fra bunden

Søger du et kursus, hvor du lærer webdesign, usability, sociale medier og online marketing fra bunden?

» Digital markedsføring inkl. WordPress og SoMe (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så har vi det rette kursus her. Dette kursus for ledige i digital markedsføring har fokus på digital strategi, WordPress, konverteringsoptimering, e-mailmarkedsføring, sociale medier, SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing) og meget, meget mere. Du lærer at opbygge en brugervenlig hjemmeside i det populære CMS-system WordPress.Hertil lærer du at markedsføre virksomheden og hjemmeside online – både via sociale medier, SEO/SEM og e-mailmarkedsføring via Mailchimp.

Du bliver undervist i digital strategi og lærer hvordan en virksomhed får størst mulig succes med online marketing. Samtidig får du hands-on erfaring med de vigtigste og mest populære programmer inden for digital markedsføring: WordPress, Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Mailchimp, Adobe Photoshop, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Under kurset har du også mulighed for at tage en Google certificering. Du kan vælge mellem Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Kurset veksler mellem teori og praksis, og i undervisningen er der indlagt masser af hands-on-opgaver, hvor du arbejder med hele processen fra den indledende opbygning af en hjemmeside med tilhørende digitale markedsføringskanaler via forbedringer teknisk, indholdsmæssigt og performancemæssigt til de mange beslutninger, prioriteringer og afvejninger, som indgår undervejs. Du arbejder med online marketing lige fra opbygningen af en hjemmeside og usability, til markedsføringen af denne via Social media, SEO og annoncering med Google Ads.

Kurset giver dig akademifaget Digital markedsføring og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS point. Dette kursus er særligt rettet mod dig, der gerne vil arbejde som marketingmedarbejder, webmaster, koordinator m.m.

Kommende holdopstart

København:

 • 20. maj – 2. juli 2019
 • 12. august – 20. september 2019
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Godkendt på national positivliste

Digital markedsføring, SEO, SEM, WordPress, photoshop, online marketing. Kurser for ledigeDette kursus i digital markedsføring, Facebook, webdesign og SEO/SEM er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37607 og kurset hører under erhvervsgruppen; kontor, administration, regnskab og finans. Listetitel: Digital Markedsføring.

Godkendt på regional positivliste

Kurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i digital markedsføring. Listenummer 317 på regional positivliste for Hovedstaden og 199 for Sjælland.

Praktiske informationer

Har du brug for mere information om kurset i online marketing inkl. Photoshop, webdesign og Social media, så klik på overskrifterne herunder og få mere at vide om emnet.

Får du ikke besvaret dit spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Google certificering

Under kursusforløbets 6 uger, har du mulighed for at tage en Google certificering. Der er to forskellige certificeringer, som du kan vælge mellem: Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Mulighed for eksamen

Modulet Digital markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med PC’er og internet

 • Interesseret i at lære grundlæggende webprogrammering og design

 • Ønsker at arbejde med digital markedsføring, brugervenlighed og CMS-systemet WordPress

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

 • Der er klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Vi stiller pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Jobcoaching

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.068,45,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.410,70,-

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kurser for ledige - digital markedsføring

Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park,
Fruebjergvej 3
2100 København Ø.

Vi tilbyder gratis parkering i alle 6 uger. Kommer du med bus og/eller tog, så ligger vi i gåafstand fra Ryparken station.