Marketing, brugervenlighed og sociale medier

Enkeltfag: Digital markedsføring

Lær webdesign, usability og digital markedsføring fra bunden

Søger du et kursus, hvor du lærer webdesign, usability, sociale medier og online marketing fra bunden?

» Digital markedsføring inkl. WordPress og SoMe (Hent kursusbeskrivelsen som pdf)

Så har vi det rette kursus her. Dette kursus for ledige i digital markedsføring har fokus på digital strategi, WordPress, konverteringsoptimering, e-mailmarkedsføring, sociale medier, SEO (search engine optimization), SEM (search engine marketing) og meget, meget mere. Du lærer at opbygge en brugervenlig hjemmeside i det populære CMS-system WordPress. Hertil lærer du at markedsføre virksomheden og hjemmeside online – både via sociale medier, SEO/SEM og e-mailmarkedsføring via Mailchimp.

Du bliver undervist i digital strategi og lærer hvordan en virksomhed får størst mulig succes med online marketing. Samtidig får du hands-on erfaring med de vigtigste og mest populære programmer inden for digital markedsføring: WordPress, Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Mailchimp, Adobe Photoshop, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Under kurset har du også mulighed for at tage en Google certificering. Du kan vælge mellem Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Kurset veksler mellem teori og praksis, og i undervisningen er der indlagt masser af hands-on-opgaver, hvor du arbejder med hele processen fra den indledende opbygning af en hjemmeside med tilhørende digitale markedsføringskanaler via forbedringer teknisk, indholdsmæssigt og performancemæssigt til de mange beslutninger, prioriteringer og afvejninger, som indgår undervejs. Du arbejder med online marketing lige fra opbygningen af en hjemmeside og usability, til markedsføringen af denne via Social media, SEO og annoncering med Google Ads.

Kurset giver dig akademifaget Digital markedsføring og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS point. Dette kursus er særligt rettet mod dig, der gerne vil arbejde som marketingmedarbejder, webmaster, koordinator m.m.

Mulighed for sparring med Itucations Karrierecoach

Som en del af vores kurser, står Itucations Karrierecoach til rådighed. Du har derfor mulighed for at sparre om din motivation for at komme videre i dit næste job, samt dine fremtidsudsigter. Samtidig har du mulighed for at sparre omkring CV, ansøgninger og samtaleteknik. Itucations Karrierecoach kommer ind på kurset og holder et inspirerende oplæg om arbejdsmarkedet. Samtidig har vi en virksomhedskonsulent ansat, der arbejder med at matche ledige stillinger med vores kursister.

Kommende holdopstart

København:

 • 17. august – 25. september 2020 Fremmøde eller online kursus
 • 28. september – 6. november 2020 Fremmøde eller online kursus
Tilmeld dig kurset
Lav en uforpligtende forhåndstilmelding, så kontakter vi dig for nærmere vejledning.
  Læs vores privatlivspolitik her.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursets indhold

Dgital strategi

Digital strategi

Du bliver undervist i digital markedsføring og den bagvedliggende strategi. Derfor opnår du stort kendskab til strategiens vigtigste elementer, som bl.a. er webanalyse, målsætninger, konverteringer, konverteringsoptimering m.v.

Hjemmesideudvikling og webdesign

Hjemmesideudvikling og webdesign

Du får introduktion til hjemmesideudvikling og CMS-systemerne WordPress og Wix, som kan bruges til netop dette. Du bliver undervist i hvordan du opretter og designer en hjemmeside i WordPress. Samtidig lærer du om plugins, widgets, temaer m.m.

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Du lærer om SEO (Search engine optimization) og SEM (Search engine marketing), så du kan markedsføre en virksomhed via Google – både organisk og betalt. Derudover lærer du om trafikmåling og Google Analytics, så du kan måle hvordan virksomheden klarer sig.

Sociale medier

Sociale medier

Du opnår grundig viden om Facebook, Instagram og LinkedIn, samt hvordan du kobler disse platforme sammen med virksomhedens hjemmeside. Dertil lærer du hvordan du opretter en virksomhedsside på de sociale medier og hvordan du laver opslag der taler til din målgruppe.

Usability og grafisk design

Usability og grafisk design

Du lærer hvordan du udfører brugertests, så du kan designe en brugervenlighed hjemmeside, som brugeren nemt kan navigere rundt på. Samtidig bliver du undervist i InDesign, samt billedredigering i Adobe Photoshop, så du kan benytte flotte billeder i hjemmesidens design.

E-mailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring

Du bliver undervist i Mailchimp, så du kan indsamle email-adresser og sende relevante mails ud til din målgruppe. Samtidig vil du blive undervist i best practice – Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst taler til dine potentielle kunder.

Godkendt på national positivliste

Digital markedsføring, SEO, SEM, WordPress, photoshop, online marketing. Kurser for ledigeDette kursus i digital markedsføring, Facebook, webdesign og SEO/SEM er godkendt på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse, som kan søges via a-kassen. Kontakt os på 7027 2784 eller på kurser@itucation.dk for at få en AR237-blanket til tilmelding.

Kursets kursusnummer på den landsdækkende positivliste er 37607 og kurset hører under erhvervsgruppen; kontor, administration, regnskab og finans. Listetitel: Digital Markedsføring.

Godkendt på regional positivliste

Kurset er ligeledes godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette kursus i digital markedsføring. Kurset er godkendt på disse regionale positivlister:

 • Hovedstaden: nr. 356 + nr. 96 (online)
 • Sjælland: nr. 96 (online)
 • Fyn: side 1
 • Nordjylland: side 20 + nr. 54 (online)
 • Østjylland: side 32 + nr. 41 (online)
 • Vestjylland: side 1 + nr. 12 (online)
 • Sydjylland: side 1
 • Bornholm: nr. 96 (online)

Praktiske informationer

Har du brug for mere information om kurset i online marketing inkl. Photoshop, webdesign og Social media, så klik på overskrifterne herunder og få mere at vide om emnet.

Får du ikke besvaret dit spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. 7027 2784.

Sådan tilmelder du dig (helt uforpligtende)

Tilmeld dig i boksen til højre og lav en uforpligtende forhåndsreservation, så kontakter dig vi dig efterfølgende.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 2784 eller kurser@itucation.dk, så hjælper vi dig videre.

Google certificering

Under kursusforløbets 6 uger, har du mulighed for at tage en Google certificering. Der er to forskellige certificeringer, som du kan vælge mellem: Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Mulighed for eksamen

Modulet Digital markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Salg og markedsføring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Forudsætninger for deltagelse

 • Erfaring med PC’er og internet

 • Ønsker at arbejde med digital markedsføring, brugervenlighed og CMS-systemet WordPress

 • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusform

 • Der er klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.

 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner, og veksler mellem teori og praktiske øvelser.

 • Vi stiller pc og undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Hjemmearbejde

Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen.

Kursusmateriale

Der er både kursusmateriale på dansk og på engelsk (ca. halvt af hver).

Pris

Hvis du som ledig har fået bevilliget uddannelse af din a-kasse eller dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på DKK 4.149,82,- pr. uge, og du kan oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Den samlede pris for dette 6 ugers kursus er DKK 24.898,92,-

Sted

Kurset udbydes på vegne af KEA.KEA - Kurser for ledige - digital markedsføring

Undervisningen foregår hos Itucation,
Svanevej 22
2400 København NV.

Vores adresse ligger 5 minutters gang fra Nørrebro station (S-tog og Metro/Cityring).

Jobmuligheder

Her finder du en oversigt over ledige jobs via Jobnet.dk, som kan være relevante for dig med nogle af de kompetencer, du tilegner dig via dette kursus.

» Se ledige jobs her

 

Online kursus -Fjernundervisning med fasttilknyttet underviser

Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Du vil få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Din underviser vil være ”tilstedeunder alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Endvidere har du også stadig mulighed for at benytte tilbuddet om sparring med vores karrierecoach. Du kan sparre om CV, ansøgninger, samtaleteknik m.m. Selve sparringen vil foregår via mail, tlf. og Skype.