Jobrettede kurser for ledige i Aarhus

Som ledig har du mulighed for at søge om 6 ugers jobrettet uddannelse. Kontakt din a-kasse og undersøg, om du er berettiget til kursus fra enten den nationale positivliste eller den regionale positivliste. 6 ugers jobrettet uddannelse er en god måde at få opdateret dine kompetencer på CV’et.

Itucation udbyder jobrettede kurser for ledige i Aarhus, som afvikles med klasseundervisning 4-5 dage om ugen.

Vores kurser for ledige er jobrettede, hvilket betyder at de er udformet efter arbejdsmarkedets behov. Du får et intensivt kursus, hvor vi arbejder målrettet på at give dig kompetencer der sikrer dig job!

Vi har et bredt udvalg af kurser for ledige, og du har derfor mulighed for at opkvalificere dine kompetencer inden for online markedsføring, regnskab og bogføring, IT infrastruktur og programmering. Nedenfor kan du se en oversigt over vores 6 ugers kurser, som alle afholdes i Aarhus. Vær opmærksom på, at kurserne Fullstack webudvikling og Infrastruktur i skyen begge er 10 ugers kurser.

Markedsføring og regnskab:

Online marketing inkl. Google certificering
Brugervenlighed og grafisk design
Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, e-conomic og Excel
Regneark til økonomistyring inkl. e-conomic

IT infrastruktur og programmering:

ASP.NET MVC 5 programmering - kursus til ledige
Microsoft 365 Server
Microsoft Azure
Microsoft Server 2016
Fullstack webudvikling
Infrastruktur i skyen - Cloud Computing

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores 6 ugers jobrettede uddannelser i Aarhus. Én af vores smilende medarbejdere sidder klar til at tale med dig.
Ring til os på tlf. 7027 2784 eller skriv til kurser@itucation.dk